Află care este cea mai rea zi din săptămână pentru fiecare semn zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Află care este cea mai rea zi din săptămână pentru fiecare semn zodiacal


Berbec:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, cea mai rea zi din săptămână este lunea. Cu dificultate vă puteţi aduna și organiza, cu greu vă întoarceţi la serviciu și redeveniţi responsabili(e), mai ales dacă aţi petrecut mult în weekend. În prima zi a săptămânii, voi trebuie să vă feriţi de cheltuieli și decizii mari.


Taur:

Voi aveţi adesea probleme marțea. Zilele de marți nu sunt deloc favorabile Taurilor, dar vă bucuraţi de zile mult mai norocoase de obicei vinerea. Marțea vă merge totul pe dos și trebuie să vă feriţi de investiții, ședințe și planuri noi.


Gemeni:

Dacă miercurea este o zi prielnică pentru voi, marțea vă merge destul de rău. Cele mai multe ghinioane le puteţi avea marți, pentru că vă grăbiţi să luaţi decizii nepotrivite și nu vă gândiţi la consecințe. Marțea, ar trebui să vă feriţi de discuții și negocieri, dar și de cheltuieli.






Rac:

Voi sunteţi mereu sub tensiune în zilele de miercuri. Tot timpul aveţi multe de făcut, abia faceţi față, vă enervaţi, uitaţi de câte ceva și pierdeţi. Rătăciţi lucrurile și uneori vă enervaţi pe cine vă stă în cale. Miercurea, ar fi bine să fiţi prudenți(te), să păstraţi o rutină echilibrată și să nu vă enervaţi, orice s-ar întâmpla. Trebuie să evitaţi orice activitate nouă.


Leu:

Vouă vă merge de minune duminica, dar joia este cea mai rea zi din săptămână. Joia, deja sunteţi obosiți(te), tracasați(te), începeţi să vă înfuriaţi și luaţi decizii proaste. Joia, voi trebuie să evitaţi confruntările, activitățile noi, sportul, întâlnirile romantice. Cel mai bine ar fi să ieşiţi în oraş cu prietenii(ele).


Fecioară:

Voi, ca și Gemenii, vă bucuraţi în general de noroc în zilele de miercuri. Dar vinerea nu prea vă merge bine. În zilele de vineri, parcă vă tună și vă fulgeră, sunteţi mai exigenți(te) și nu vă mulţumiţi cu puțin. Vinerea, voi ar trebui să evitaţi călătoriile, deplasările, negocierile sau întâlnirile romantice.






Balanţă:

Pe cât de bine vă merge vouă vinerea, pe atât de rău vă merge lunea. În mod cert, prima zi de muncă este cea mai rea zi din săptămână pentru nativii(ele) acestei zodii. Vă organizaţi și vă urniţi cu greu lunea și nimic nu vă iese pentru că nu veţi chef de nimic. Lunea, voi ar fi bine să evitaţi deplasările pe distanțe lungi, negocierile, cheltuielile, întâlnirile cu superiorii(arele).


Scorpion:

Fie că recunoaşteţi sau nu, vouă vă merge bine marțea, dar va tună și vă fulgeră joia. De multe ori, în zilele de joi voi staţi în tensiune, vă enervaţi din orice, dar reuşiţi să arătaţi calmi(e) la suprafață. Joia, ar fi indicat să vă feriţi de orice activitate nouă și de discuțiile cu partenerul(a) de cuplu.


Săgetător:

Vouă nu vă merge deloc bine miercuri. Pentru voi este o zi obositoare, încărcată, cu multe presiuni, mai ales dacă aveţi loc de muncă solicitant. Miercurea, ar fi bine să evitaţi deplasările, cheltuielile și să nu vă programaţi întâlniri romantice.






Capricorn:

Oricât ar părea de straniu, duminica pare să fie cea mai rea zi din săptămână pentru voi. De cele mai multe ori, duminică nu vă iese nimic din ceea ce vă propuneţi și mai și pierdeţi bani, dacă nu sunteţi atenți(te). Duminică, ar trebui să vă feriţi de orice activitate nouă și doar să vă odihniţi.


Vărsător:

Vouă vă merge de minune sâmbăta, dar vinerea este o zi grea pentru voi. Vinerea cheltuiţi peste măsură, uitaţi, pierdeţi, rătăciţi lucruri, rătăciţi drumurile, le dezamăgiţi pe persoanele din jur. Vinerea, nu trebuie decât să vă relaxaţi și să lăsaţi deoparte activitățile importante, pentru că există pericolul să faceţi greșeli și gafe.


Peşti:

Joia este ziua cu noroc a voastră, dar duminica este de obicei o zi mai tensionată și mai grea. Sunt șanse mari, când pierdeţi ceva, să pierdeţi duminica și nu este vorba numai de obiecte, ci și de oameni. Duminică, ar fi bine să evitaţi deplasările lungi, discuțiile serioase în cuplu și activitățile dificile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS