Horoscopul zilei de marți, 7 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 7 aprilie 2020


Horoscop 7 aprilie 2020, Berbec:

Evitaţi astăzi conflictele în familie şi nu daţi curs discuţiilor tensionante între membrii(ele) familiei. Încercaţi să fiţi înţelegători(are), răbdători(are), comunicaţi eficient, cu tact. Spre seară vă puteţi uita împreună la un film sau la o emisiune interesantă ori puteţi face puţin sport. Câteva exerciţii nu strică, mai ales în această perioadă.


Horoscop 7 aprilie 2020, Taur:

Fiţi calmi(e) astăzi, este foarte important. Dacă aveţi o problemă ori ceva anume vă nemulţumeşte, încercaţi să discutaţi, cereţi sfaturi din partea celor apropiaţi(te) vouă pentru a gestiona corect situaţia. Spre seară s-ar putea să primiţi un telefon important din partea unei rude importante. Vestea primită vă poate schimba complet viaţa.


Horoscop 7 aprilie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să se gândească serios la viaţa sentimentală pe care o au. Luaţi deciziile corecte pentru sufletul vostru, altfel veţi ajunge să regretaţi. O surpriză plăcută spre după-amiază vă va aminti cât de mult sunteți iubiți(te) de prietenii(e) pe care i-ați/le-ați ales în viața voastră. Poate fi o perioadă stresantă, dar veţi reuşi să treceţi cu bine peste toate.


Horoscop 7 aprilie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac se pot gândi la viitor şi îşi pot face planuri alături de persoana iubită. S-ar putea să vă îndrăgostiţi iremediabil de această persoană cunoscută de puţin timp, însă conexiunea dintre voi va fi foarte puternică. Poate fi o perioadă grea acum, însă schimbările recente nu vor face decât să vă apropie mai mult şi să lege mai strâns această legătură dintre voi.


Horoscop 7 aprilie 2020, Leu:

Leii sunt sfătuiți să își schimbe perspectiva din care privesc problemele de zi cu zi, în special dacă nivelul de stres devine prea mare. Nu este cazul să te agiți din cauza lucrurilor mărunte, chiar dacă ele nasc conflicte spontane în familie. Lasă de la tine și păstrează-ți energia pentru ceea ce contează cu adevărat. Cu calm și răbdare le vei rezolva pe toate.


Horoscop 7 aprilie 2020, Fecioară:

Fecioarele s-ar putea simți copleșite de anumite persoane care emană energie negativă și stârnesc discuții în contradictoriu fără folos. Evită orice prezență care te face să te simți neconfortabil(ă). Înconjoară-te, în schimb, chiar dacă de la distanță, cu cei(le) care contează cu adevărat. Fii alături de familie și prieteni(e) și ai grijă de tine, e tot ce contează în această perioadă.


Horoscop 7 aprilie 2020, Balanţă:

Balanțele pun lumea la cale dintre patru pereți, iar asta le redă energia pe timpul acestei crize. Orice activitate care ridică moralul și alungă stresul este binevenită. Chiar dacă dorințele vor mai avea de așteptat, important este ca nativii(ele) din Balanță să nu uite că, chiar și după cea mai puternică furtună, cerul redevine albastru.


Horoscop 7 aprilie 2020, Scorpion:

Cu cât stau mai departe de lume, cu atât mai multe tentații par că-i înconjoară pe Scorpioni. Iar nativii(ele) din această zodie nu sunt chiar cei(le) mai cumpătați(te) reprezentanți(te) ai(le) zodiacului. Dacă totuși alegi să faci ceea ce-ți poftește inima, asigură-te că are un impact pozitiv asupra viitorului tău. Sau că cel puțin nu riști să îți faci rău.


Horoscop 7 aprilie 2020, Săgetător:

Săgetătorii vor face eforturi pentru a se dedica unor activități personale pe care altă dată le desfășurau cu plăcere. Nativii(ele), totodată, pot avea tensiuni cu prietenii(ele) și mai ales cu persoana iubită, cu atât mai mult în acele relații aflate la început. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să caute echilibrul în relațiile afective, acolo unde sunt sentimente la mijloc, pentru că se pot încinge spiritele mult prea rău.


Horoscop 7 aprilie 2020, Capricorn:

Astăzi nu va fi ușor să rămâi singur(ă). Prezența ta ar putea fi foarte solicitată. Dacă îți dorești câteva ore singur(ă), te-ai putea confrunta cu o provocare grea. Dacă poți, acceptă prezența celor care te vor în preajma lor. Vei avea destul timp în zilele următoare ca să fii singur(ă) și să te relaxezi. Deocamdată, va trebui să încercați să găsiți fericirea în energia generată atunci când sunteți în centrul atenției.


Horoscop 7 aprilie 2020, Vărsător:

S-ar putea să nu te simți bine să renunți la ceea ce îți dorești azi, dar este nevoie de un compromis. Ar putea fi ceva la fel de minor ca schimbarea locului unei mese din cauza preferințelor dietetice ale cuiva sau ar putea fi ceva la fel de important ca modificarea întregului program pentru a face lucrurile mai ușoare pentru altcineva. Propune-ți ca lucrurile se se întâmple ca ei(le) astăzi și ca tine data viitoare.


Horoscop 7 aprilie 2020, Peşti:

Aveți o mulțime de idei despre direcția în care doriți să meargă de aici înainte cariera voastră, iar astăzi, una dintre aceste idei ar putea fi un pas uriaș mai aproape de a deveni realitate. Munca pe care ați depus-o va fi răsplătită foarte curând, dar ar trebui totuși să aduci mici retușuri aici și acolo. Pune câteva întrebări directe și îți va plăcea ceea ce auzi ca răspuns. Efortul pe care îl depui astăzi poate da rezultate interesante, recomandă horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS