Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 11 aprilie 2020


Horoscop 11 aprilie 2020, Berbec:

Berbecii care au mici probleme în relația de cuplu sunt sfătuiți să acționeze ușor și să evite deciziile radicale. Nu e cazul să transformi unele neplăceri în evenimente care strică atmosfera, chiar dacă simți că ai perfectă dreptate. Menține armonia cu orice preț, vor veni momente mai bune pentru a discuta diferențele de caracter și de a face compromisuri.


Horoscop 11 aprilie 2020, Taur:

Secretele sunt secrete tocmai pentru că nu trebuie spuse nimănui. Dacă vrei ca o informație să rămână confidențială, nu o comunica nimănui, chiar dacă în anumite persoane simți că poți avea încredere deplină. Acele persoane au, la rândul lor, încredere în alți oameni. Astfel, fără să vrei și să știi, ceea ce trebuia să rămână între voi doi devine informație publică. Ține sub lacăt ceea ce e important, mai ales pe plan sentimental sau cu privire la bani.


Horoscop 11 aprilie 2020, Gemeni:

Singurătatea poate avea un efect semnificativ asupra stării mentale, așa că trebuie cu orice preț să găsești metode prin care să alungi plictiseala. Orice activitate te ține în priză și concentrat este binevenită. Adu-ți aminte e clipele când erai copil. Ce visai mereu să faci? Unele dorințe nu se uită niciodată.


Horoscop 11 aprilie 2020, Rac:

Calmul și bunătatea de care dau dovadă Racii sunt calități de neprețuit în vremuri de criză. Pe cât posibil, încercă să-i(le) identifici pe membrii(ele) de familie sau prietenii(ele) care au nevoie de ajutor, dar nu îndrăznesc să îl ceară. Fii alături de ei(le) prin orice mijloc, chiar dacă asta înseamnă o simplă discuție pe Internet sau câteva cuvinte calde spuse la telefon.


Horoscop 11 aprilie 2020, Leu:

Din această dimineață până la noapte ai putea fi lovit(ă) de o nevoie nemăsurată de mai mult, mai mult, mai mult din orice ai acum. Impulsurile voastre extravagante sunt în mod clar sub control, iar în timp ce v-ar putea arunca în unele situații inconfortabile din punct de vedere financiar, ele reprezintă o expresie a modului în care vă simțiți în viața voastră. Totuși, satisfacția nu este suficientă. Îți dorești energia care provine din atingerea lucrurilor care te fac fericit(ă) și nu vei simți nicio urmă de vinovăție.


Horoscop 11 aprilie 2020, Fecioară:

Din când în când, apare adevărul îngrozitor: nu toată lumea pune suflet pentru interesele tale. Credeți zvonurile sau șoaptele pe care le auziți, dar nu modificați cine sunteți. Gelozia determină această atitudine. Problemele legate de relații ar putea fi astăzi în prim-plan, dacă simți că cineva te poate ține în loc. Atât timp cât sunteți mulțumit(ă) cu cine sunteți și unde mergeți, sunteți bine. Dar dacă doriți ca lucrurile să fie diferite, trebuie să le vorbiți despre asta astăzi oamenilor.


Horoscop 11 aprilie 2020, Balanţă:

Nu există nimic asemănător cu un puternic sentiment de realizare care să-ți dea încredere. Astăzi, principala ta sarcină este să termini cât mai multe lucruri. Chiar dacă nu te-ai simțit în pericol în legătură cu situația ta, un mic impuls pentru egoul tău nu ar putea strica, nu? În plus, îți va crește reputația și te va face remarcat(ă). Finalizați raportul, terminați acel proiect de ambarcațiuni la care ați lucrat, terminați lucrurile începute.


Horoscop 11 aprilie 2020, Scorpion:

Știți când să faceți un pas înapoi, astăzi. Când drama din jurul tău devine prea intensă, pleacă și găsește un loc în care să fii singur(ă). Energia negativă poate arunca o umbră peste dispoziția ta însorită de astăzi, așa că fă tot ce trebuie pentru a o evita. Dacă vi se cere să alegeți părți, nu o faceți. Și dacă vi se cere părerea, încercați să fiți cât mai diplomatic(e). Există egouri fragile în joc și vă simțiți generoși(ase).


Horoscop 11 aprilie 2020, Săgetător:

Pentru Săgetători, această zi de weekend poate fi o bună oportunitate pentru a da atenție treburilor casnice. Curățenia, reorganizarea bugetului sau alte lucruri care vă vor ține ocupați(te) v-ar putea fi de folos pentru a vă reorganiza. În plan financiar, ar fi bine să nu vă irosiți timpul pe aspecte minore, ci să vă concentrați asupra investițiilor importante, pe care trebuie să le calculați cât mai bine.


Horoscop 11 aprilie 2020, Capricorn:

Entuziasmul le poate fi de mare folos astăzi nativilor(elor) din zodia Capricorn. Multe din situațiile pe care le abordați își pot găsi în acest mod rezolvare. În relația cu colaboratorii(arele) și persoanele apropiate, vă puteți folosi de șarmul de care dați dovadă. Cuvintele bine alese pot deschide multe uși, spune horoscopul.


Horoscop 11 aprilie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, armonia în relație le-ar putea da astăzi relaxarea și confortul de care au nevoie. Puteți petrece mai mult timp alături de persoana iubită și să vă bucurați împreună de orice secundă. În plan financiar, intuiția voastră ar putea fi cel mai bun aliat pentru a duce la sfârșit planurile pe care vi le-ați propus. Iar rezultatele s-ar putea vedea foarte curând.


Horoscop 11 aprilie 2020, Peşti:

Astăzi Peștii ar putea să se abată de la problemele mai delicate care necesită mari eforturi și resurse. V-ați putea concentra în schimb asupra lucrurilor minore, pe care le-ați putea găsi ușor rezolvare. Iar puțină relaxare într-o zi liberă ar putea fi foarte binevenită. O discuție cu prietenii(ele) sau persoanele dragi v-ar putea face să vă simțiți bine, recomandă horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS