Horoscopul sănătății, 13-19 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 13-19 aprilie 2020


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Berbec:

Vineri, Luna se oprește în casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că sfârșitul acesta de săptămână este unul în care ai nevoie de odihnă la nivel mental și de o reechilibrare din punct de vedere emoțional. Este normal așadar dacă nu dai dovadă de prea multă energie și dacă nivelul tău de energie fluctuează destul de mult în această parte a săptămânii.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Taur:

Soarele ajunge în 19 aprilie în semnul nașterii tale, iar acest lucru indică nu doar începutul sezonului zilei tale aniversare, ci și debutul unei perioade în care poți implementa schimbări importante în privința modului în care reacționezi la anumite persoane și în raport cu unele persoane. Cu siguranță există unele nevoi la care ai putea lucra în perioada următoare.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Gemeni:

Soarele se oprește în casa subconștientului din horoscopul tău general în 19 aprilie, motiv pentru care, din acest weekend încolo, se poate să iasă la suprafață unele temeri de care nu ești întotdeauna foarte conștient(ă). Profită de acest lucru pentru a le căuta originea și pentru a le procesa emoțional, astfel încât să nu te mai confrunți cu ele în viitor. În caz contrar, vor reapărea cu altă ocazie.






Horoscop 13-19 aprilie 2020, Rac:

Soarele intră în 19 aprilie în casa viitorului din astrograma ta solară, ceea ce îți conferă mai multă încredere în faptul că lucrurile se vor așeza în favoarea ta într-o manieră sau alta. Date fiind predispozițiile tale, este de înțeles dacă ai dezvoltat unele frici și nesiguranțe cu privire la viitor, dar noul tranzit al acestui astru te va ajuta să îți redobândești încrederea în viitor.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Leu:

Sănătatea ar trebui să reprezinte o prioritate pentru tine în zilele de 13 și 14 aprilie. Ține-te sub o observație mai atentă, ai grijă la alimentație și la odihnă, iar dacă ceva se abate de la istoricul tău medical, este important să te adresezi unui specialist. De asemenea, dacă apar probleme asociate spălatului des pe mâini, încearcă să discuți cu un dermatolog.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Fecioară:

Ingresul Soarelui în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general din 19 aprilie arată faptul că mentalul tău se întărește, lucru binevenit de altfel în această perioadă în care trebuie să te menții tare, în ciuda provocărilor la care suntem cu toții(ate) supuși(se). Pe de altă parte, în zilele de 15 și 16, sistemul tău imunitar este mai slab, fapt pentru care trebuie să te protejezi mai mult.






Horoscop 13-19 aprilie 2020, Balanţă:

Soarele se oprește în 19 aprilie în casa transformărilor din horoscopul tău general, semnal cum că te așteaptă o perioadă în care apar tot felul de evenimente cu impact emoțional puternic. Ele schimbă destul de mult atitudinea ta față de ceilalți(lelalte) și de propria persoană și te ajută să definești ce anume ești și nu ești dispus(ă) să faci pentru relațiile cu oamenii din viața ta.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Scorpion:

În zilele de 14 și 15, nu pari a fi într-o formă prea bună. Se poate să te confrunți cu unele probleme de ordin medical sau se întâmplă că te expui la unele pericole pe care ai fi putut să le eviți dacă îți luai mai multe măsuri de precauție în interacțiunea cu lucrurile din jur. Așadar, pentru a evita oricare dintre aceste scenarii, ai mai multă grijă de tine, oricât de ocupat(ă) ai fi.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Săgetător:

Ar trebui să fii mai atent(ă) pe acest plan în perioada următoare. Urmează protocoalele de îngrijire recomandate de specialiști, nu te supune la riscuri inutile și încearcă să te protejezi mai mult. În felul acesta, te ferești de pericole și ai grijă și de ai tăi. Este foarte important să nu dai dovadă de neglijență.






Horoscop 13-19 aprilie 2020, Capricorn:

În zilele de 14 și 15 aprilie, Luna se deplasează prin chiar semnul nașterii tale, indiciu că nu duci lipsă de energie și de un tonus mental bun la începutul acestei săptămâni. Pentru a te bucura pe tot parcursul zilelor care urmează de o dispoziție bună și de putere de muncă, este important totuși să nu te obosești prea mult. Odihnește-te peste zi dacă simți nevoia, ai mai multă grijă la alimentația ta și fă sport.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Vărsător:

În zilele de 14 și 15 aprilie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care se poate să începi săptămâna greoi, pierdut(ă) în anumite gânduri care nu îți dau pace. Lucrurile reintră în normal din 16 sau 17 încolo, atunci când îți redobândeşti energia și tonusul mental bun. Dar poate ar fi bine să revizitezi acele frici și să vezi de unde provin.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Peşti:

În zilele de 15 și 16 aprilie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că mijlocul de săptămână te face să te simți destul de alienat(ă) și rupt(ă) cumva de realitatea înconjurătoare. Este normal să te simți așa date fiind circumstanțele, dar caută să nu îți exagerezi trăirile. Oricum, din 17 încolo, starea ta de spirit se va mai îmbunătăți.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS