Horoscopul banilor și al carierei, 13-19 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 13-19 aprilie 2020


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Berbec:

În zilele de 14 și 15 aprilie, Luna se deplasează prin casa carierei, ceea ce face din viața ta profesională o oportunitate în acel interval. Apar ocazii să ieși în evidență și să arăți de ce ești în stare în carieră. În plan financiar, ești axat(ă) pe economii, lucru datorat intrării Soarelui în casa aferentă din horoscopul tău general. Realizezi că această perioadă necesită prudență în plan financiar.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Taur:

În zilele de 15 și 16 aprilie, Luna se deplasează prin horoscopul tău general, iar acest lucru ar trebui să îți dea de înțeles faptul că te întâlnești cu provocări și oportunități deopotrivă în plan profesional la mijlocul acestei săptămâni. Pe de altă parte, intrarea Soarelui în semnul nașterii tale îți oferă mai multă încredere în tine, fapt pentru care performezi la un nivel mai înalt în planul muncii.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Gemeni:

În 13 sau 14 aprilie, ai parte de unele discuții importante pe seama banilor și/sau a altor resurse pe care le deții, le-ai câștigat sau intenționezi să le agonisești împreună cu partenerul(a) de viață și/sau de afaceri. Este de așteptat să nu decurgă fără unele incompatibilități de viziune, dar în același timp, se va ajunge la o concluzie favorabilă pentru toate părțile implicate. Deschide-te la compromis.






Horoscop 13-19 aprilie 2020, Rac:

În mai toată săptămâna, adică începând din 13 până în 16 aprilie, Luna se deplasează prin case asociate cu parteneriatele și finanțele comune, ceea ce ne dă de înțeles că felul în care interacționezi cu cei(le) de lâng tine contează foarte mult pentru viața ta profesională și consolidarea situației tale materiale. În plus, Soarele ajunge în casa proiectelor, de unde te ajută să le salvezi/ajustezi eficient.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Leu:

Soarele ajunge în 19 a lunii în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide un nou capitol la nivel profesional pentru tine. Acesta are un caracter stabilizator, în sensul că se încearcă consolidarea progreselor pe care le-ai realizat la acest nivel în ultima perioadă. Acest lucru nu înseamnă însă că nu există lucruri pe care ai putea să le schimbi.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Fecioară:

Dacă te întrebai care sunt zilele cele mai pline și solicitante pe plan profesional în această săptămână, am spune că trebuie să te înarmezi cu multă putere de muncă și răbdare în zilele de 15 și 16. Altfel, se poate să fii nevoit(ă) să lași o parte din treburile de atunci pe o altă zi. Schimbarea de semn a Soarelui din data de 19 ar putea aduce oportunități de călătorii, dar ai mare grijă dacă profiți de ele.






Horoscop 13-19 aprilie 2020, Balanţă:

Același nou tranzit al Soarelui atrage atenția și asupra importanței relațiilor profesionale în dezvoltarea ta pe acest plan. Concentrează-te așadar pe cultivarea de parteneriate, colaborări și pe dezvoltarea unei relații mai bune cu clienții(tele). Ai șansa să te dezvolți mult la acest nivel, iar câștigurile tale pot ajunge să crească semnificativ pe fondul acestor legături profesionale.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Scorpion:

Tot în prima parte a acestei săptămâni te-ai putea confrunta cu unele provocări la locul de muncă. Au legătură poate cu o negociere care merge mai greu, cu unele probleme la aparatura tehnică ori cu alte chestiuni care țin de procese birocratice în legătură cu care nu prea ai ce să faci. Încearcă să rezolvi acele lucruri în raport cu care poți face ceva și liniștește-te în legătură cu pe cele pe care nu le poți controla.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Săgetător:

În plan profesional dai dovadă de un nivel crescut de randament și de profesionalism. Se poate ca sarcinile tale profesionale să fie mai multe în perioada următoare, dar dispui de toate atuurile necesare pentru a le face față fără probleme. Trebuie doar să îți organizezi treburile atent pentru a reuși să menții controlul asupra lor.






Horoscop 13-19 aprilie 2020, Capricorn:

În 15 și 16 aprilie, Luna tranzitează casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea apărea șanse de suplimentare a veniturilor și/sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. Analizează atent aceste ocazii de câștig și alege-le doar pe cele care nu te supun unor riscuri financiare inutile și periculoase în această perioadă.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Vărsător:

Din 17 până în 18, Luna se deplasează prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu că te-ai putea întâlni cu oportunități de ordin financiar. Fie că vin prin intermediul unor sarcini sau proiecte profesionale sau de pe urma unor activități pe care le derulezi în afara serviciului, cert este că nu îți cade rău să îți crească șansele de câștig în această perioadă nu tocmai fastă.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Peşti:

În zilele de 14 și 15 aprilie ar fi recomandat să te ții departe de investiții, cu toate că ar putea apărea unele oportunități demne de luat în seamă din acest punct de vedere. Nu îți permiți acum să îți asumi riscuri din punct de vedere financiar. Iar dacă apar semne de pagube în ceea ce privește unele proiecte în care ești implicat(ă) sau pe care le derulezi momentan, străduiește-te să minimezi pierderile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS