Horoscopul zilei de miercuri, 12 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 12 februarie 2020


Horoscop 12 februarie 2020, Berbec:

Berbecii ar putea să practice un nou sport. Se apropie vara, aşa cum bine ştim, toţi ne dorim să arătăm perfect în această perioadă, motiv pentru care nativii(ele) acestui semn zodiacal îşi vor dori să facă de asemenea o schimbare. Alimentaţia sănătoasă este şi ea importantă, dar n-ar strica să mergeţi la câteva cursuri de dans ori la câteva şedinţe de înot.


Horoscop 12 februarie 2020, Taur:

Taurii ar putea învăţa o nouă limbă, mai ales dacă au planuri de a vizita ţări noi în viitor. Câteva cursuri chiar şi online vă vor ajuta să vă dezvoltaţi vocabularul şi vă veţi simţi extraordinar când veţi realiza că îi/le puteţi înţelege pe cei(le) din jurul vostru fără să folosiţi aplicaţii sofisticate de traducere. Aţi putea de asemenea să strângeţi şi bani, vă pot ajuta în noile excursii pe care le planificaţi.


Horoscop 12 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii caută distracţia, însă nu este tocmai momentul potrivit pentru acest lucru. Poate fi o perioadă uşor aglomerată la serviciu, va trebui să depuneţi mai mult efort şi să munciţi mai mult ca de obicei. Îndepliniţi-vă sarcinile cu succes, iar mai apoi veţi putea să vă gândiţi şi la vacanţă, distracţie, voie bună etc. Spre seară puteţi face nişte cumpărături alături de persoana iubită, poate vă renovaţi locuinţa.


Horoscop 12 februarie 2020, Rac:

Racii au oportunitatea de a avansa în plan profesional în această zi ori în viitorul foarte apropiat. Cel mai probabil efortul depus în ultima vreme la serviciu îşi va spune cuvântul, iar diferenţele vor fi considerabile în ochii şefilor(elor). Profitaţi de această schimbare, bucuraţi-vă, petreceţi alături de cei(le) dragi, dar nu adoptaţi o atitudine arogantă faţă de colegi(e).


Horoscop 12 februarie 2020, Leu:

Se pare că una dintre relațiile tale foarte reci începe să se încălzească un pic. Această persoană este un suflet foarte sensibil și de fapt până acum a încercat să te ignore, înainte să admită că te place la fel de mult ca ceilalţi(lelalte). Eşti cel(a) câştigat(ă) deocamdată, dar nu te culca pe o ureche şi nu crede că eşti şeful(a) relaţiei. Mai ales că această persoană are câteva lucruri uimitoare să te înveţe, aşa că e important să realizezi că sunteţi egali(e) în relaţie.


Horoscop 12 februarie 2020, Fecioară:

Când vă uitați în portofel şi vedeţi doar numere de telefon trecute pe hârtii şi nici un ban, e un semn că e timpul să vă organizaţi. Dacă nu înveţi să respecţi banii, viaţa ta financiară va continua să fie un haos. Pur şi simplu, câtă vreme vei trata banii ca pe un gunoi, nu vei avea niciodată o valoare mai mare a lor. E timpul să îţi schimbi radical perspectiva asupra banilor.


Horoscop 12 februarie 2020, Balanţă:

Realizarea armoniei perfecte în viață este aproape imposibilă, dar trebuie să depuneți efortul pentru asta, astăzi. Trebuie să ai respect, trebuie să ai libertate și trebuie să ai afecțiune. Găsirea tuturor celor trei într-un singur loc este grea, dar posibilă.


Horoscop 12 februarie 2020, Scorpion:

În urmărirea constantă a corectitudinii în viață ați trecut cu vederea, probabil, faptul că uneori există pur și simplu un mod corect și o cale greșită. Trebuie să fiți lăudați(te) că ați încercat să vedeți lucrurile din toate unghiurile și că aveți empatie pentru motivațiile oamenilor mai puţin populari, dar acum aceste comportamente strică echilibrul din viaţa voastră.


Horoscop 12 februarie 2020, Săgetător:

Săgetătorii se trezesc, astăzi, cu o poftă incredibilă de a face ordine în lucruri, indiferent că este vorba despre o curăţenie generală în casă sau ordine în viaţa profesională. Iar aştrii sunt de partea ta, pentru că tot ce-ţi propui să faci va fi realizat într-un timp foarte scurt. Dacă prima parte a zilei o petreci în pijamale, spre seară lucrurile se mai animă. Eşti invitat(ă) la o petrecere, unde vei întâlni persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp.


Horoscop 12 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt răsfăţaţii zodiacului. Norocul îţi surâde şi există șansa ca, astăzi, visul pe care îl ai de mulți ani să se realizeze. Sfatul aştrilor pentru tine este să-ţi menţii atitudinea pozitivă pe tot parcursul zilei. Nu o distruge cu neîncredere și suspiciune. Seara, o persoană care vă datorează mulţi bani îţi va returna banii. O ocazie în plus, să-ţi faci noi planuri de călătorie.


Horoscop 12 februarie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii sunt optimişti. Vei fi ocupat cu treburile casnice şi s-ar putea să faci anumite achiziţii legate de casă, un dulap nou, un televizor mai performant sau o canapea scumpă pentru reamenajarea sufrageriei. Vei avea parte de o zi de cumparături liniştită, chiar relaxantă. Seara, este posibil să ieşi în oraş cu persoane dragi unde vei râde şi te vei distra.


Horoscop 12 februarie 2020, Peşti:

Peştii resimt oboseala acumulată în ultimele zile. Programul prelungit la serviciu şi orele de somn pierdute își spun cuvântul. Abia aştepţi să vină weekendul, ca să te odihneşti. Spre seară, o să primeşti o veste bună de la un/o prieten(ă) care te va invita câteva zile la munte, iar partenerul(a) de viaţă îţi va face un cadou un obiect pe care ţi-l doreai de foarte multi timp.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS