Horoscopul lunii februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: februarie 2020


Horoscop februarie 2020, Berbec:

Horoscop Berbec februarie 2020
Începând cu 3 februarie 2020, te surprinzi mai des decât de obicei în pase meditative, iar acest lucru s-ar putea să îți accentueze latura creativă și romantică. Din 7 încolo, șarmul și carisma ta se accentuează, urmând ca după data de 16 februarie, să te concentrezi mai mult pe carieră. Începând cu data de 17, ai grijă să nu te aventurezi prea departe pe aleea amintirilor. Te poți pierde în trecut.

În cursul sau în preajma zilei de 21, ar putea apărea multe ocazii în plan profesional. Se poate să fie vorba de șanse de afirmare prin intermediul unor realizări pe care le înregistrezi datorită nivelului ridicat de randament de care ai parte. Sau poate că te califici pentru un bonus ori o primă. În orice caz, cert este că te îndrepți în direcția bună la locul de muncă și din punct de vedere financiar.

În cursul sau jurul zilei de 23, s-ar putea totuși să apară unele tensiuni între tine și superiori sau se întâmplă să suporți cu greu responsabilitățile care-ți revin la serviciu. Ai grijă ca, în cursul ori în preajma datei de 25, să nu dai curs tendinței de a cădea într-o pasă proastă. Tensiunile între tine și șefi s-ar putea recontura și în cursul sau în jurul zilei de 28. Ferește-te să le dai curs.






Horoscop februarie 2020, Taur:

Horoscop Taur februarie 2020
Din 3 februarie, acordă mai multă atenție proiectelor în care ești implicat(ă) și planurilor de viitor. Există posibilitatea să obții o finanțare sau să descoperi persoane interesate să se alăture ideii tale de afaceri. După data de 7, poate apărea un fost partener sau începi o relație pe care vrei să o ții departe de ochii lumii. Din 16 încolo, reușești să te motivezi mai ușor decât de obicei.

După data de 17, s-ar putea ca unele planuri să nu meargă așa cum te-ai așteptat sau realizezi că unii prietenii nu sunt cum ai crezut la început. În cursul sau în preajma zilei de 21, ai o stare de spirit bună. În cursul sau în jurul lui 23, s-ar putea ca dispoziția ta să se schimbe și nu în bine. Te preocupă întrebări fără răspuns sau persiști într-o stare deloc productivă. Încearcă să te bucuri.

În cursul sau în preajma zilei de 25, planurile de viitor se repoziționează treptat pe o traiectorie ascendentă. În cursul sau în jurul lui 28, este posibil să reapară acea dispoziție nu tocmai pozitivă, indiciu că trebuie să faci ceva activ în privința ei. Acordă-ți timp de gândire pentru a putea procesa ce nu a mers și îți imprimă repetat această dispoziție. Altfel, nu vei scăpa de ea.






Horoscop februarie 2020, Gemeni:

Horoscop Gemeni februarie 2020
Din 3 încolo, îți concentrezi forțele în plan profesional, acolo unde te remarci prin modul în care comunici cu superiorii și cu alte persoane importante din domeniul tău de activitate. Începând cu data de 7, te înflăcărează ideea unor proiecte sau aperi cu putere unele idei în fața prietenilor. După data de 16, ar putea interveni unele lupte pentru putere între tine și partenerul de viață/afaceri.

Începând cu data de 17, s-ar putea ca abilitățile tale de comunicare și interacțiune în planul muncii să mai dea și greș. În cursul sau în preajma zilei de 21, ești într-o dispoziție bună, dar mai retras(ă) decât de obicei. În cursul sau în jurul datei de 23, s-ar putea să fii destul de temător(oare) cu privire la viitor sau constați că ar fi fost bine să nu îți pui încrederea în unii oameni.

În cursul sau în preajma lui 25, lucrurile revin pe făgașul normal la locul de muncă, scăzând șansele de a spune lucruri pe care ai putea ajunge să le regreți. În cursul sau în jurul lui 28, s-ar putea ivi din nou frământări cu privire la modul în care vor evolua unele situații. De asemenea, felul în care merg unele relații dau naștere unor dubii cu privire la trăinicia lor în viitor.






Horoscop februarie 2020, Rac:

Horoscop Rac februarie 2020
Din 3 încolo, te afli într-o dispoziție bună, cu un tonus mental de invidiat, urmând ca începând cu data de 7 să dai dovadă de o atitudine proactivă în plan profesional. După data de 16, relațiile în care ești implicată, fie ea de iubire sau profesionale, evoluează mai repede decât te-ai fi așteptat. Din 17 încolo, este posibil să ți se mai strecoare prin minte și unele gânduri negative.

În cursul sau în preajma zilei de 21, dispui de sprijin de la aștrii dacă intenționezi să discuți o posibilitate de colaborare, strategii parteneriale de viitor sau alte chestiuni care implică proiecte și relații profesionale. În cursul sau în jurul datei de 23, se prea poate ca balanța forțelor din relația sentimentală sau profesională în care ești implicat(ă) să aibă de suferit și să se ajungă la conflicte.

În cursul sau în jurul zilei de 25, starea ta de spirit își revine încetul cu încetul. În cursul sau în preajma lui 28 februarie, ar putea reveni luptele pentru putere în interiorul parteneriatului de viață și/sau de afaceri. E evident faptul că se întâmplă ceva care poate să erodeze în timp fundația relației voastre. Străduiește-te să vezi la timp despre ce este vorba, până nu se întâmplă ceva.






Horoscop februarie 2020, Leu:

Horoscop Leu februarie 2020
Din 3 încolo, nivelul tău de sensibilitate ar putea să crească mult peste limite. După data de 7, dai însă dovadă de ambiție și perseverență în tot ceea ce întreprinzi. Începând cu 16 a lunii, ești mai întreprinzător(oare) în plan profesional, dând dovadă de o atitudine proactivă. Din 17 încolo, este posibil să te lezezi ușor din tot felul de motive, iar partenerul stă cel mai probabil în spatele acestor ofense.

În cursul sau în preajma zilei de 21, randamentul tău atinge apogeul, ceea ce ar putea să te aducă în fața unei realizări destul de mari. În cursul sau în jurul lui 23, așteaptă-te ca programul de la muncă să se aglomereze ori să ai de-a face cu sarcini destul de grele. Este drept că nu ai parte de o perioadă prea ușoară, dar reușești să te faci remarcat(ă) datorită ei și chiar să devii eligibil(ă) pentru un bonus.

În cursul sau în preajma zilei de 25, starea ta de spirit își revine ușor-ușor, dar pare că nu ai scăpat încă de sarcinile bulversante de la serviciu. Ele chiar s-ar putea înmulți în cursul sau în jurul datei de 28, atunci când riști să ai din nou de-a face cu termene-limită scurte, așteptări prea mari sau responsabilități pe care îți este dificil să le duci. Nu ceda fără să lupți atât cât poți.






Horoscop februarie 2020, Fecioară:

Horoscop Fecioară februarie 2020
Din 3 încolo, comunici mai bine cu partenerul de viață și/sau de afaceri, dar vă contrați încă, dar mai ales începând cu 5, pe teme de natură financiară care implică finanțe ale ambelor părți. Din 16 încolo, atmosfera în raport cu partenerul de viață și/sau cei mici este una dinamică, ce cu ușurință poate degenera în conflict. Începând cu 17 a lunii, apar dificultăți de comunicare cu ceilalți.

În cursul sau în preajma zilei de 21, ești ceva mai retras(ă), preferând compania apropiaților decât pe cea a unor grupuri mari de persoane. În cursul sau în jurul lui 23, ar fi indicat să ai mai multă grijă cum te comporți în raport cu persoana iubită și/sau copiii. Există riscul să dovedești faptul că nu ai încredere în ei pentru că nu le respecți limitele libertății personale.

În cursul sau în preajma zilei de 25, mai dispar din obstacolele pe care involuntar ți le puneai singur(ă) în interacțiunea cu cei din jur, dar mai ales în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. În cursul sau în jurul lui 28, s-ar putea să cazi din nou pradă geloziei și posesivității. Ar fi bine să treci prin filtrul rațiunii aceste porniri pentru că există riscul să-i dezamăgești pe cei dragi.






Horoscop februarie 2020, Balanţă:

Horoscop Balanţă februarie 2020
Din 3 încolo, comunici mai bine cu colegii de muncă, de cele mai multe ori din priviri și cu ajutorul gesturilor. După data de 7, interacționezi la un alt nivel și cu partenerul de viață/afaceri, dar relația voastră rămâne în continuare una destul de volatilă. Începând cu data de 16, atmosfera de acasă este dinamică, dar și încărcată în același timp. Ai grijă să nu pui gaz pe foc.

După 17 februarie, s-ar putea să nu mai comunici la fel de eficient cu colegii de la serviciu. În cursul sau în jurul lui 21, starea ta de spirit se îmbunătățește. Ai încă probleme în a gestiona grupurile mari de oameni. În cursul sau preajma lui 23, ar putea interveni unele discuții în contradictoriu pe teme casnice între tine și persoana iubită.

În cursul sau în jurul lui 25, interacțiunile tale cu colegii de muncă se mută pe un făgaș normal, dar randamentul de care dai dovadă, mai ales în cadrul activităților de grup, are încă de suferit. În cursul sau în preajma zilei de 28, s-ar putea reîntoarce motivele de tensiune între tine și persoana iubită. Probabil că nu s-au rezolvat complet conflictele de familie sau nici nu ați văzut de ele.






Horoscop februarie 2020, Scorpion:

Horoscop Scorpion februarie 2020
Din 3 încolo, comunici mult mai ușor cu persoana iubită și/sau cei mici, fapt care se datorează și capacității tale accentuate de a citi printre rânduri. După data de 7, atmosfera de la serviciu se dinamizează, dar există riscul să izbucnească aproape din senin conflicte. Începând cu data de 16, dai dovadă de mai multă asertivitate în modul în care te poziționezi vizavi de cei din jur.

În cursul sau în preajma zilei de 21, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt accentuate la maximum, pmoment numai bun să te folosești de această perioadă pentru a merge la interviuri de angajare, pentru a susține idei în ședințe ori pentru a programa întâlniri cu potențiali clienți, colaboratori sau finanțatori. În cursul sau jurul datei de 23, norocul tău s-ar putea schimba din acest punct de vedere.

În cursul sau în preajma zilei de 25, s-ar putea să îți fie mai dificil decât până acum să comunici cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul datei de 28, există posibilitatea să reapară probleme în plan profesional. Ele pot ține de felul în care tu și colegii de muncă vorbiți unul cu celălalt sau de modul în care îți execuți sarcinile profesionale. S-ar putea să nu funcționeze ceva.






Horoscop februarie 2020, Săgetător:

Horoscop Săgetător februarie 2020
După data de 3, comunici mai bine cu cei din familie, urmând ca începând cu data de 7 atmosfera din planul personal să se împrospăteze și să redescoperiți pasiunea care se transformase în monotonie. După data de 16, se anunță multă mișcare în plan financiar, indiciu că încasezi mai multe câștiguri, dar se întâmplă și să cheltuiești mai mult. Asigură-te totuși că există un echilibru.

După data de 17, există însă posibilitatea să nu mai comunici la fel de eficient cu membrii familiei. În cursul sau în preajma zilei de 21, ar putea apărea activități, profesionale sau în afara serviciului, care te ajută să îți suplimentezi veniturile. În cursul sau în preajma datei de 23, există riscul să cheltuiești mai mult pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie sau pentru a impresiona pe cineva.

În cursul sau în jurul datei de 25, redescoperi puncte de convergență în mentalitatea ta și a acelor membri ai familiei cu care nu ești compatibil(ă) neapărat din punct de vedere al mentalității. În cursul sau în preajma lui 28, reapare tentația de a cheltui mai mult decât este cazul. Întrucât aceasta pare a fi o temă recurentă în această lună, se recomandă să iei măsuri în această privință.






Horoscop februarie 2020, Capricorn:

Horoscop Capricorn februarie 2020
După data de 3, felul în care comunici se bazează mai mult pe semnale pe care le trimiți celor din jur prin intermediul modulațiilor vocii și prin gesturi. Din 7 încolo, atmosfera din familie se dinamizează, dar există riscul să se ajungă mai des la tensiuni. Începând cu data de 16, ești mai asertiv(ă) în felul în care te raportezi la ceilalți, dar felul evaziv în care te exprimi creează probleme după 17.

În cursul sau în preajma datei de 21, te implici mai mult în relația cu partenerul și/sau copiii, iar relația cu ei are de câștigat de pe urma stării tale de spirit. În cursul sau în jurul lui 23, există însă riscul să apară tensiuni între tine și unii membri ai familiei. Străduiește-te să nu lași lucrurile de voia întâmplării. Altfel, există posibilitatea ca relația voastră să se degradeze destul de mult.

În cursul sau în preajma zilei de 25, felul în care comunici se redresează, dar planează însă riscul de a nu fi suficient de clar(ă) în exprimare. În cursul sau în jurul datei de 28, ar putea reveni tensiunile între tine și membrii familiei. Este evident faptul că trebuie schimbat ceva la modul în care te raportezi la cei dragi, mai ales dacă aceste probleme persistă de mai multă vreme.






Horoscop februarie 2020, Vărsător:

Horoscop Vărsător februarie 2020
După data de 3, primești ponturi sau informații cu privire la unele oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unei părți din economii prin intermediul investițiilor. Începând cu data de 7, dai dovadă de multă spontaneitate și carismă în felul în care comunici. Din 16 încolo, s-ar putea ca unele fantome ale trecutului să revină în prezent cu mai multă forță ca oricând.

După data de 17, s-ar putea să constați că unele planuri de rotunjire a bugetului nu pot fi puse în practică sau implică mai multe riscuri decât ți-ai imaginat. În cursul sau în preajma zilei de 21, ești într-o dispoziție bună, dar destul de retras(ă). În cursul sau în jurul datei de 23, modul în care comunici ar putea fi unul pasiv-agresiv, ceea ce te expune riscului unor tensiuni cu cei din jur.

În cursul sau în preajma zilei de 25, s-ar putea să dai peste unele oportunități financiare fezabile, dar înaintează cu precauție. În cursul sau în jurul datei de 28, s-ar putea să lași din nou experiențele din trecut să dicteze modul în care comunici cu ceilalți. În felul acesta, s-ar putea să împărtășești mai multe lucruri decât ar fi indicat să le spui celorlalți. Sau exprimi temeri inutile.






Horoscop februarie 2020, Peşti:

Horoscop Peşti februarie 2020
După data de 3, adopți o abordare mai comunicativ(ă) în raport cu cei din jurul, fapt binevenit și mult aplaudat cei din jur care așteptau să fii mai direct(ă) cu ceea ce gândești și simți. Începând cu 7, pot apărea oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor prin intermediul investițiilor. Din 17 încolo, s-ar putea să te retragi puțin către universul tău interior.

În cursul sau în preajma zilei de 21, se formează un context astral favorabil pentru întâlniri de afaceri, interviuri de angajare și tot ceea ce te poate aduce în situația de a discuta oportunități de colaborare în cadrul unui proiect. În cursul sau în jurul datei de 23, evită însă investițiile în planuri de viitor sau inițiative de afaceri. S-ar putea să constați că te-ai grăbit cu ele destul de tare.

În cursul sau în preajma zilei de 25, starea ta de spirit este la înălțime, iar acest lucru te ajută să te adaptezi la orice context social întâlnești în acea perioadă. În cursul sau în preajma datei de 28, ai putea fi din nou tentat(ă) să faci investiții în idei de afaceri. Sau poate te roagă un prieten sau soliciți tu un împrumut. Află că aștrii nu recomandă să te angrenezi nici în astfel de situații.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS