Horoscopul sănătății, 20-26 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 20-26 ianuarie 2020


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Berbec:

În zilele de 20 și 21 ianuarie, Luna se deplasează prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, semn cum că tonusul tău mental este la înălțime la începutul acestei săptămâni. Folosește-te de acest prilej pentru a face unele mici ajustări în ceea ce privește stilul tău de viață sau alte aspecte din cauza cărora crezi că ai stagnat pe anumite planuri. Îți va prinde extrem de bine acest lucru.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Taur:

Luna călătorește luni și marți prin casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu că începutul acestei săptămâni poate veni la pachet cu evenimente care pot avea un impact major asupra echilibrului tău emoțional. Se prea poate ca aceste întâmplări să aibă o componentă relațională foarte puternică, indiferent dacă vizează cuplul sau sunt declanșate de partener(ă).


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Gemeni:

Luna Nouă din data de 24 se formează într-o casă din horoscopul tău general care simbolizează, printre altele, filozofia de viață, iar ceea ce încearcă acest eveniment astral să te învețe este faptul că trebuie să îți îmbrățișezi unicitatea. Cultivă ceea ce te deosebește de astăzi și celebrează ceea ce te scoate din anonimat, iar astfel poți da dovadă mereu de autenticitate.






Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Rac:

Luna Nouă din ziua de 24 s-ar putea să te bulverseze destul de puternic deoarece ocupă o casă puternic energetic, cu ramificații la nivelul universului tău interior. Așadar, nu ar trebui să te mire dacă aduce cu sine evenimente care te zguduie puțin și care urmăresc să schimbe atitudini personale vizavi de bani, relații și legătura dintre aceste două aspecte foarte importante din viața ta.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Leu:

În zilele de 23 și 24, când Luna se plimbă prin casa sănătății din horoscopul tău general, ar fi indicat să fii mai atent(ă) la postura ta și cât te miști. Există posibilitatea să te alegi cu unele dureri de spate destul de mari dacă nu menții o poziție corectă la birou și nu iei câte o pauză de mișcare din când în când. Este foarte important să ai grijă de bunăstarea ta fizică la mijlocul săptămânii.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Fecioară:

Luna Nouă din 24 ianuarie se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar dacă judecăm influența sa după segmentul de corp asupra căruia tronează semnul zodiacal în care se perfectează acest eveniment astral, ne-am da seama că s-ar putea să te pomenești zilele acestea cu o senzație de disconfort la nivelul picioarelor. Poate fi reumatismul de vină sau o alunecare pe gheață.






Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Balanţă:

Nu te numeri printre nativii(ele) zodiilor care trebuie să acorde o atenție specială sănătății săptămâna aceasta, dar nu ar fi rău totuși să ai mai multă grijă ce mănânci și câtă mișcare faci, mai ales dacă te așteaptă o săptămână destul de agitată la orizont. În felul acesta, nu vei avea nicio problemă în a susține energetic programul de la serviciu și pe cel social de după orele de serviciu.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Scorpion:

Nici tu nu faci parte dintre nativii(ele) pe care aștrii le supun săptămâna aceasta la provocări în legătură cu modul în care înțeleg să aibă grijă de corpul lor. Dar se știe că ești genul de persoană care uită să mănânce ori să se ridice de la birou dacă are ceva urgent și/sau important de rezolvat. Nu te neglija doar pentru că ai un termen-limită sau un alt obiectiv mare de atins.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Săgetător:

În zilele de 20 și 21, Luna se mișcă prin semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că, la începutul acestei săptămâni, nivelul tău de energie este cel mai ridicat. Așadar, dacă nu ți-ai făcut planuri de timp liber pentru aceste zile, asigură-te că strecori în program o oră de pilates sau o sesiune de gimnastică. Nu numai că te ajută să accesezi aceste rezerve, dar îți permit să stabilești un contact mai apropiat cu corpul tău.






Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Capricorn:

În zilele de 23 și 24, Luna se mișcă prin semnul nașterii tale, indiciu că ești deopotrivă energic(ă) și productiv(ă) la locul de muncă la mijlocul acestei săptămâni. Tot atunci, dacă ai posibilitatea, încearcă să îți faci mai mult timp pentru mișcare. Indiferent dacă îți faci plimbarea de seară în parc sau mergi la sală ori la aerobic, cert este că organismul tău va aprecia din plin acest răsfăț.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Vărsător:

Luna Nouă din ziua de 24 se formează tocmai în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că nu vei duce deloc lipsă de energie în această săptămână. Recomandabil ar fi totuși să te responsabilizezi puțin, în special dacă simți că ar fi de bun augur unele modificări aduse stilului tău de viață și alimentație. În felul acesta, s-ar putea să te ții de ele o vreme mai îndelungată.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Peşti:

Luna nouă din data de 24 se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta să realizezi ceea ce te faci unic(ă) față de ceilalți. Lucrează mai mult la acest aspect pentru a nu te mai încerca senzația că nu aparții sau că ceilalți te dau la o parte într-un fel sau altul. Nu este vorba despre altceva decât de niște temeri cărora nu trebuie să le cedezi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS