Horoscopul lunii ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: ianuarie 2020


Horoscop ianuarie 2020, Berbec:

Horoscop Berbec decembrie 2019
Ziua de 2 ianuarie te surprinde concentrat(ă) pe domeniul profesional, dar din 3 încolo, te gândești serios la oportunitatea înscrierii la unele cursuri sau schimburi de experiență. Ori poate că întreprinzi unele delegații de pe urma cărora te întorci cu multe lecții. În cursul sau în jurul lui 12, au loc evenimente importante în carieră. Din 13 încolo, poate reveni în viața ta cineva din trecut.

Începând din data de 16, ești mai activ(ă) pe plan social și îți vine idei cu privire la moduri în care poți pune bazele sau poți dezvolta unele proiecte. În cursul sau în jurul datei de 18, poți fi tentat(ă) să faci investiții, dar nu este momentul potrivit pentru ele. În cursul sau în preajma lui 27, ai putea fi tentat(ă) să reiei legăturile cu cineva din trecutul tău sentimental, dar poate nu este o idee bună.

S-ar putea să redescoperi că niciunul dintre voi nu s-a schimbat suficient de mult încât lucrurile să meargă bine de data aceasta. În cursul sau în preajma zilei de 28, se prea poate să nu fii în apele tale. Este greu de spus ce anume te-a adus în această stare, dar este clar faptul că trebuie să te ocupi mai mult de tine. Ești obosit(ă) mental și ai nevoie de timp pentru a te reface.






Horoscop ianuarie 2020, Taur:

Horoscop Taur decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, ai un tonus mental care îți conferă ambiție și capacitatea de a face față oricărei provocări. Din 3 încolo, ar putea interveni unele lupte pentru putere între tine și persoana dragă sau partenerul(a) de afaceri. În cursul sau în jurul zilei de 12, ai parte de conversație revelatoare sau se întâmplă să întreprinzi o călătorie care îți va deschide perspectiva spre alte viziuni.

Din 13 încolo, viața ta socială urcă în ierarhia ta de priorități. În cazul unor nativi(e), s-ar putea înfiripa o poveste de dragoste între ei(le) și cineva din grupul de prieteni(e). După data de 16, ești mai preocupat(ă) de domeniul profesional și legi relații cu alte persoane din domeniul tău de activitate. În cursul sau preajma zilei de 18, ar putea interveni însă unele replici acide între tine și superiori.

În cursul sau preajma zilei de 26, ar fi indicat să te ții departe de investiții și să dai dovadă de mai multă precauție în raport cu prietenii(ele). În cursul sau jurul datei de 27, s-ar putea să apară unele dezamăgiri din partea lor sau pagube financiare. În cursul sau preajma lui 28, se poate să constați că nu ți-ai învățat lecția și că ai refăcut aceeași greșeală. Caută să nu cazi în capcană.






Horoscop ianuarie 2020, Gemeni:

Horoscop Gemeni decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, apar subiecte de natură financiară pe care trebuie să le tratezi cu persoana iubită și/sau partenerul(a) de afaceri. Începând cu data de 2, sectorul relațional se animă, dar în același timp, crește riscul de conflicte. Pe parcursul sau în jurul lui 12, banii ar putea reprezenta un motiv de discordie în relația sentimentală și/sau cea profesională.

Din 13 încolo, atmosfera de la serviciu devine mai armonioasă, ceea ce îți permite să ai parte de interacțiuni mai eficiente cu superiorii. Începând cu data de 16, pari mai dispus(ă) decât de obicei să încerci lucruri noi și să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. În cursul sau preajma lui 18, nu prea ești în apele tale, dar pare că nu este vorba despre o stare de spirit care te va ține prea mult.

În cazul în care lucrezi în cursul sau în jurul datei de 26, așteaptă-te să ai parte de o zi aglomerată și plină la serviciu. Nativii(ele) acestui semn implicați(te) într-un cuplu cu o persoană aflată pe o treaptă socială/profesională superioară ar putea întâmpina probleme de relaționare în cursul sau în data de 27. Cu o zi după, s-ar putea să dai din nou piept unui program foarte solicitant la locul de muncă.






Horoscop ianuarie 2020, Rac:

Horoscop Rac decembrie 2019
În cursul și în preajma zilei de 2, caută să te implici mai mult în relația cu partenerul(a) de viață și/sau de afaceri. Dacă vrei ca lucrurile să evolueze în direcția potrivită, este important să investești timp și energie. Din 3 încolo, ritmul de la locul de muncă devine mai alert și trebuie să te asiguri că faci față. În cursul sau jurul lui 12, între tine și partener(ă) și/sau asociat(ă) au loc evenimente importante.

Începând cu data de 13, au loc schimbări de substanță în perspectiva ta asupra relațiilor. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o poveste de dragoste cu o persoană de o altă religie/naționalitate sau de o relație la distanță. Din 16 încolo, pot apărea oportunități financiare în asociere cu terțe persoane. În cursul sau jurul lui 18, ar fi de dorit totuși să nu faci investiții.

În cursul sau în preajma zilei de 26, te așteaptă destul de multe provocări în plan profesional, iar ele implică, cel mai probabil, termene-limită scurte și așteptări greu de atins. În cursul sau în jurul datei de 27, ești într-o dispoziție bună, dar nu uita să-ți ții picioarele înfipte în pământ. În cursul sau jurul lui 28, așteaptă-te iarăși să ai parte de o perioadă stresantă și aglomerată la muncă.






Horoscop ianuarie 2020, Leu:

Horoscop Leu decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, se anunță un program plin la locul de muncă. După data de 3, se dinamizează atmosfera în plan sentimental, dar crește și riscul de conflicte. În cursul sau jurul lui 12, ai putea experimenta iarăși o perioadă mai ocupată la serviciu. Din 13 încolo, încearcă să lucrezi mai mult la consolidarea relației cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri.

După data de 16, comunici mai eficient cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri. În cursul sau în jurul lui 18, pot apărea, în schimb, tensiuni pe marginea faptului că fiecare dintre voi încearcă să aibă ultimul cuvânt. În cursul sau în preajma zilei de 26, climatul tensionat se reia, de data aceasta din cauza unor îndoieli pe care le aveți din cauza modului în care evoluează lucrurile în relația voastră.

În cursul sau în jurul datei de 27, este posibil să apară unele neînțelegeri de ordin financiar între tine și persoana iubită și/sau partenerul(a) de afaceri. În cursul sau în jurul zilei de 28, se reiau tensiunile în cuplu. Este foarte important să comunicați pentru a elimina orice sursă de conflict în plan sentimental. Doar în felul acesta puteți scăpa de unele îndoieli care nu vă dau pace.






Horoscop ianuarie 2020, Fecioară:

Horoscop Fecioară decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, comunici eficient cu persoana iubită și/sau copiii și nu vă este greu să renunțați la orgolii pentru a ajunge la un armistițiu. Din 3 încolo, se animă atmosfera din sectorul vieții de familie, dar s-ar putea să crească și riscul de conflicte. În cursul sau în preajma zilei de 12, se duc unele discuții importante între tine și persoana iubită care reglează unele comportamente.

Din 13 încolo, te înțelegi mai bine cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri, iar dacă v-ați confruntat cu diferențe de mentalitate, acestea nu vor mai fi la fel de evidente. După data de 16, te bucuri de interacțiuni fără conflicte și de comunicare eficientă și în raport cu colegii(ele) de muncă. În cursul sau în preajma lui 18, așteaptă-te totuși să ai parte de unele provocări la serviciu.

În cursul sau în jurul zilei de 26, se arată unele surse de tensiune între tine și persoana iubită. În ziua imediat următoare, s-ar putea contura mai clar cauzele pentru care nu vă prea înțelegeți în această perioadă. În cursul sau în preajma zilei de 28, ar putea ieși la iveală faptul că este vorba despre neîncredere cu privire la trăinicia relației sau la modul în care alegeți să vă gestionați finanțele.






Horoscop ianuarie 2020, Balanţă:

Horoscop Balanţă decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, discuțiile tale cu membrii(ele) familiei au șanse mai mici de a culmina cu un conflict. Din 3 încolo, dai dovadă de asertivitate în felul în care comunici. În cursul sau în preajma zilei de 12, au loc conversații cu membrii(ele) familiei care ajută să clarificați unele chestiuni. Din 13 încolo, atmosfera de la serviciu devine mai armonioasă.

După data de 16 a lunii, comunici mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul zilei de 18, ar putea să apară totuși unele discuții în contradictoriu. Pe parcursul sau în jurul lui 26, s-ar putea tensiona atmosfera și la serviciu din cauza faptului că tu și colegii(ele) de muncă nu sunteți pe aceeași lungime de undă în privința unor chestiuni de ordin profesional.

În cursul sau în preajma zilei de 27, se poate așterne o perioadă de acalmie din acest punct de vedere, dar se prea poate ca tensiunile să reapară cândva în cursul sau în jurul zilei de 28. Este clar că trebuie să faci ceva din acest punct de vedere. Poate că dacă ați discuta mai pe larg despre diferențele voastre de viziune, ați ajunge la un teren comun unde ați putea construi strategii colective.






Horoscop ianuarie 2020, Scorpion:

Horoscop Scorpion decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, pari să fii într-o dispoziție bună și comunicativă. Din 3 încolo, cheltuielile tale s-ar putea să întreacă limita totuși. În cursul sau în jurul zilei de 12, este posibil să închei o înțelegere sau să ai parte de o negociere care se finalizează în favoarea ta. După data de 13, nativii(ele) burlaci(ăcițe) ai(le) acestui semn ar putea întâlni pe cineva cu totul special.

Din data de 16 încolo, pari să comunici mai eficient cu persoanele dragi, dar mai ales cu membrii(ele) familiei de origine. În cursul sau în preajma zilei de 18, ar putea interveni unele conflicte între tine și persoana iubită pe seama unor chestiuni casnice sau domestice. În cursul sau în jurul zilei de 26, ar fi indicat să fii mai atent(ă) cu finanțele și să te limitezi la lista de cumpărături.

În cursul sau în preajma datei de 27, te bucuri însă de liniște în plan sentimental. La o zi după ori în jurul ei, există însă riscul ca problemele financiare să reapară. Există posibilitatea ca partenerul(a) să aibă ceva să îți reproșeze în legătură cu modul în care înțelegi să îți gestionezi banii. Încearcă totuși să faci unele schimbări pe acest plan și bugetul tău își va reveni curând.






Horoscop ianuarie 2020, Săgetător:

Horoscop Săgetător decembrie 2019
Din 3 încolo, ești energic(ă) și pus(ă) pe fapte mari. În cursul sau în preajma zilei de 12, ar putea apărea ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor prin investiții. După data de 13, atmosfera din familie se armonizează și te înțelegi mai bine cu cei(le) dragi mai în etate. Din 16 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil.

În cursul sau în preajma datei de 18, s-ar putea să apară totuși tensiuni între tine și unii(ele) colegi(e) de muncă. Este clar faptul că nu aveți idei comune despre cum ar fi cel mai bine să vă duceți proiectele la bun sfârșit și este nevoie de discuții serioase pe această temă. În cursul sau în jurul zilei de 26, ar putea interveni schimburi tăioase de replici între tine și unii(ele) membrii(e) ai(le) familiei.

În cursul sau în preajma zilei de 27, se instalează o perioadă scurtă de acalmie în familie, dar s-ar putea ca la o zi după sau cândva în jurul datei de 28, să se ivească unele tensiuni în planul vieții de familie. Acesta este un semnal că ar trebui discutate unele lucruri mai în amănunt pentru a evita astfel de episoade pe viitor. Într-un fel sau altul, veți ajunge la un armistițiu.






Horoscop ianuarie 2020, Capricorn:

Horoscop Capricorn decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, pari să fii într-o dispoziție deschisă și comunicativă. După data de 3, s-ar putea totuși să revină în peisaj, mai accentuat decât de obicei, unele angoase sau frustrări. În cursul sau în jurul datei de 12, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt accentuate din nou de aștrii, urmând ca din 13 începând, să te bucuri de acest lucru pe tot parcursul lunii.

După data de 16, îți parvin idei sau informații despre niște oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii prin intermediul investițiilor. În cursul sau în preajma zilei de 18, riști să cheltuiești ceva mai mult decât ar fi cazul. Pe parcursul sau în jurul datei de 26, nu te raporta prea mult la trecut pentru că există riscul să tragi unele concluzii pripite.

În cursul sau în preajma zilei de 27, felul în care comunici poate lăsa loc de interpretări, iar acest lucru poate duce la neînțelegeri destul de mari între tine și interlocutorii(arele) tăi(ale). Pe parcursul sau în jurul datei de 28, nu se recomandă să faci investiții în planuri de viitor care nu îți oferă garanții sau să oferi împrumuturi. Nu te bucuri de stabilitatea financiară care să îți permită acest lucru.






Horoscop ianuarie 2020, Vărsător:

Horoscop Vărsător decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea ca unele discuții să te ajute să descoperi cauza unor temeri și frustrări. Din 3 încolo, viața ta socială se dinamizează vizibil, iar proiectele tale evoluează mai repede decât până acum. În cursul sau în preajma zilei de 12, s-ar putea să reapară însă în peisaj angoase și nemulțumiri de care ai crezut că ai scăpat. Poate ar fi cazul să le tratezi mai serios.

Din 13 încolo, te bucuri de șanse mai mari de câștig, fie prin intermediul oportunităților de suplimentare a veniturilor, fie grație unora menite să îți valorifice economiile prin investiții. Din 16 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt potențate vizibil. În cursul sau în jurul lui 26, ar fi indicat să stai departe de împrumuturi, indiferent dacă le soliciți sau te gândești să le oferi.

În cursul sau în preajma zilei de 27, te-ai putea întâlni din nou cu șanse de câștig, dar vezi că există riscul să te aducă la pierderi financiare dacă nu ești atent(ă). În cursul sau în jurul datei de 28, se recomandă să eviți investițiile în planuri de viitor care nu prezintă garanții sau să te încrezi prea mult în ajutorul financiar de la prieteni(e) sau alte persoane de bine. S-ar putea să nu apară la timp.






Horoscop ianuarie 2020, Peşti:

Horoscop Peşti decembrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, comunici mai bine cu prietenii(ele) și cu cei(le) cu care derulezi afaceri. Din 3 încolo, s-ar putea ca obiceiurile tale de consum să se schimbe, dar nu neapărat în bine. În cursul sau în jurul datei de 12, s-ar putea să aduci unele ajustări destul de mari proiectelor pe care le derulezi în această perioadă. Asigură-te că discuți cu partenerii(ele) înainte să le implementezi.

După data de 13, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. Din 16 încolo, ești mai bine conectat(ă) decât de obicei la universul tău interior, fapt pentru care ești mai conștient(ă) de nevoile și dorințele tale. În cursul sau în preajma zilei de 26, ar putea să aibă loc unele discuții în contradictoriu între tine și superiori sau anumite figuri cu autoritate din familia ta.

În cursul sau în preajma zilei de 27, emani șarm și carismă prin toți porii și reușești să te faci plăcut(ă) fără să încerci prea mult. În cursul sau în preajma zilei de 28, s-ar putea relua discuțiile aprinse cu superiorii. Este clar că te nemulțumește ceva la deciziile pe care le iau și care te afectează și pe tine. Sau poate se întâmplă că experimentezi unele probleme în raport cu părinții.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS