Jumătatea lunii ianuarie vine cu surprize interesante pentru câteva zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Jumătatea lunii ianuarie vine cu surprize interesante pentru câteva zodii


Taur - Veşti frumoase pentru tine

După o perioadă uşor aglomerată şi destul de stresantă, iată că lucrurile încep să se aranjeze, iar tu vezi luminiţa de la capătul tunelului. Devii foarte conştient(ă) de puterea pe care o ai şi de legătură directă dintre tine şi Univers. Încerci să te eliberezi de toată negativitatea din jurul tău şi să îţi deschizi sufletul pentru a atrage doar energia pozitivă. Următoarele două săptămâni par să fie cele mai frumoase pentru tine deoarece te ajută să te reconectezi la divinitate.


Capricorn - Este momentul să îţi asculţi sufletul

Următoarele două săptămâni sunt destul de speciale pentru tine deoarece îţi permit să faci un pas în spate şi să fii mai atent(ă) la emoţiile şi stările tale, la sufletul tău, la lucrurile mărunte care te fac fericit(ă). Este momentul să te pui pe primul loc, să încerci să te redescoperi şi să te iubeşti pentru ceea ce eşti. Relaţia cu tine este cea mai importantă, iar tu înţelegi acest lucru. De aceea, faci tot posibilul să fii în conexiune cu tine însuţi(ăţi), să îţi asculţi intuiţia şi inima.






Peşti - Relaţiile personale sunt pe primul plan

În următoarea perioadă alegi să faci câteva schimbări în ceea ce priveşte relaţia pe care o ai cu oamenii din jurul tău. Eşti foarte atent(ă) la sentimentele celor dragi şi, cel mai important, la dorinţele acestora. De asemenea, încerci să fii mult mai relaxat(ă) în discuţii, să ai încredere în cei(le) cu care vorbeşti şi să îţi deschizi sufletul. Afli cât de bine este să te poţi confesa şi să îţi dai seama că nu eşti singur(ă) în această poveste.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS