Horoscopul zilei de joi, 16 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 16 ianuarie 2020


Horoscop 16 ianuarie 2020, Berbec:

Berbecii ar avea nevoie de o discuție sinceră și profundă cu propria persoană, altfel anumite probleme nu se vor rezolva prea curând. Prietenii(ele) apropiați(te) sau familia pot ajuta, dar soluțiile vin întotdeauna din interior. Nu lăsa tentațiile sau activitățile lipsite de sens să te îndepărteze de adevăratele tale dorințe. Ascultă-te cu atenție, vei știi ce e bine pentru tine și ce nu.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Taur:

Unele zile sunt pline de viteză, altele un adevărat maraton. Dacă nu le poți rezolva pe toate atunci când ți-ai dori nu este vina ta, ci pur și simplu așa se întâmplă în viață. Nu are sens să îți asumi responsabilitatea pentru situații care nu depind de tine. Important este să înțelegi ce lucruri poți schimba și care vor mai avea de așteptat.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Gemeni:

Gemenii și-ar putea îndeplini o dorință arzătoare pe plan sentimental. Poate fi o întâlnire romantică cu o persoană ce le-a furat inima, o mărturisire la ceas de seară sau un mesaj care să le pună sufletul pe jar. Important este că, în sfârșit, lucrurile se mișcă. De aici înainte totul depinde de nativii(ele) din zodia Gemeni. Orice vor decide, important este să adune tot curajul de care sunt capabili(e) și să lase îndoielile pe altă zi.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Rac:

Încearcă să fii cât de expresiv(ă) poţi, astăzi. Lasă emoţiile interioare să se dezlănţuie şi lasă lumea din jurul tău să vadă asta. Cineva anume va fi fericit să cunoască adevăratele tale sentimente şi vei avea doar de câştigat dacă arăţi ce simţi. Nu rămâne timid(ă), nu vei mişca pe nimeni cu o astfel de atitudine. Ziua aceasta poate să fie o adevărată revelaţie pentru tine.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Leu:

Dacă te simți mai sensibil(ă) sau mai emoțional(ă) decât de obicei, nu te lupta cu asta. Întoarce-te la familia ta pentru confortul de care ai nevoie. Chiar și doar un scurt apel telefonic te poate face să te simți mult mai bine. Nu vă faceți griji dacă aveți sentimente triste. Nu este nimic de care să fii preocupat(ă). Ești un om imperfect și este un lucru sănătos.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Fecioară:

Uneori, dacă ai nevoie de o zi ușoară, poți să o faci singur aşa. Cine să spună că trebuie să îndeplinești tot ceea ce ți-a fost cerut astăzi? Ai mai mult control asupra a ceea ce faci, cum o faci și când o faci decât îți dai seama. Este timpul să îţi înțelegeți puterea. Nu te simți intimidat(ă) de oamenii cu autoritate din jurul tău. Vorbeşte cu ei ca oamenii normali și vor răspunde favorabil.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) din Balanţă vor avea parte de o zi destul de agitată, cel puţin la locul de muncă. Veţi aştepta cu nerăbdare sfârşitul programului pentru a putea ajunge acasă, la familie sau la persoana iubită, pentru a vă relaxa. Foarte important de reţinut pentru această zi este faptul că trebuie să vă concentraţi de două ori mai mult decât într-o zi normală. Fiţi atenţi(te) la micile detalii!


Horoscop 16 ianuarie 2020, Scorpion:

O zi aşa cum v-aţi imaginat-o de foarte mult timp vă aşteaptă. Aţi făcut pregătiri intense pentru o surpriză sau pentru o călătorie sau o excursie în natură. În sfârşit aţi reuşit să îi/le adunaţi pe toţi(ate) în jurul vostru, iar acum este momentul să vă bucuraţi de familie, persoana iubită şi de timpul petrecut împreună. Fiţi foarte atenţi(te) la cum vă îmbrăcaţi pentru că veţi fi în centrul atenţiei.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Săgetător:

O dezamăgire în dragoste sau în relaţia cu o persoană dragă s-ar putea produce oricând, astăzi. Fiţi foarte atenţi(te) la mesajele pe care le primiţi, dar şi la modul cum răspundeţi. O veche poveste s-ar putea încheia, astăzi, însă nu ţine doar de voi. Totul s-ar putea schimba în viaţa voastră, iar lucrurile ar putea deveni mult mai bune decât în ultima perioadă.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt extrem de ambiţioşi, vor să fie cei mai buni şi să nu le-o ia nimeni în faţă. Sfatul aştrilor pentru aceşti(ste) nativi(e) este să-ţi temperezi această ambiţie pentru că există riscul să te cerţi cu cineva din familie, un/o coleg(ă) de serviciu sau un/o prieten(ă). Dacă eşti calm(ă) şi renunţi la ambiţii, ziua îţi va aduce doar beneficii şi fericire.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, ziua de joi, 16 ianuarie 2020, va fi o zi încununată de succes. Toate îţi merg ca pe roate, indiferent că este vorba despre locul de muncă, prieteni(e), sau relaţia cu partenerul(a) de viaţă. În plus, dacă îţi vin idei noi de afaceri, astăzi este cea mai bună zi pentru le da curs. Spre seară, un/o prieten(ă) îţi va înapoia o sumă importantă de bani.


Horoscop 16 ianuarie 2020, Peşti:

Peştii nu vor fi, astăzi, cea mai bună companie. Starea negativă pe care o ai, chiar de la începutul zilei, nu-i va face pe aceşti(ste) nativi(e) cei mai plăcuţi oameni. Scapă de acest negativism, pentru că, altfel, îţi poate aduce probleme. De asemenea, astăzi nu este cea mai bună zi să mergeți la cumpărături, aşa că aştrii te sfătuiesc să renunţi la această idee, în cazul în care o ai.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS