Ce fel de soră ești, în funcție de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce fel de soră ești, în funcție de zodie


Berbec:

Tu ești șefa, toată lumea știe acest lucru despre tine. Ca soră, tot șefă ești. Indiferent dacă ești mai mică sau mai mare, ești cea care trebuie să fie prima în toate și să conduci. Dar, pe lângă asta, îți pasă profund de frații tăi, iar familia este totul pentru tine. Când ești cu ei, ești mereu grijulie, iar când ești plecată, te gândești mereu la ei și speri să se descurce bine.


Taur:

Ești o soră foarte responsabilă și practică. Ori de câte ori frații tăi se gândesc să facă ceva nebunesc, ești acolo pentru a le spune să fie deștepți și să rămână în siguranță. De asemenea, ești cea la care frații tăi vin pentru sfaturi sau ajutor pentru că știu că ai mereu ceva util de spus. Ești și foarte iubitoare. Ai atât de multă dragoste în inimă, încât îi învălui pe cei dragi cu îmbrățișări, dar îți place și să îi tachinezi. Îți pasă foarte mult de frații sau surorile tale și, chiar și atunci când nu le-o spui sau arăți, ei știu.


Gemeni:

Toată lumea te cunoaște drept sora distractivă. Nu îți place să fii lăudată, dar ești genul de soră care își scoate frații la bere sau discută deschis despre băieți cu surorile ei. Cu siguranță ești sora cea mai grozavă din lume. De asemenea, poți fi destul de băgăcioasă. Întotdeauna vrei să știi ce se întâmplă în viața lor, iar raționamentul tău este că meriți asta. În plus, atunci când ești departe de ei, vrei să te asiguri că sunt în regulă, așa că le pui o mulțime de întrebări.


Rac:

Tu ești sora mamă. Ești atât de protectoare cu frații și surorile tale, încât lumea ar putea crede cu ușurință că ești mama lor. Ai face orice pentru ei. Chiar dacă uneori te mai superi pe ei, aceștia știu că asta se întâmplă doar pentru că le vrei binele. Ai nevoie de timp de calitate în mod regulat în compania lor, altfel începi să te simți singură și lăsată pe dinafară.


Leu:

Ești o soră loială. Ești genul de soră care va fi alături de frații sau surorile sale indiferent de situație. Nimeni nu are nicio șansă să câștige o luptă cu tine și, de fiecare dată când frații îți cer să fii acolo pentru ei, te vei duce negreșit. Pe lângă faptul că ești o soră fidelă, ești și în pas cu moda. Surorile tale te roagă mereu să le împrumuți haine pentru că ai un stil grozav și vin la tine pentru sfaturi în ceea ce privește noile tendințe în materie de modă.


Fecioară:

Ești o soră iubitoare și bună. Ori de câte ori frații sau surorile tale au nevoie de ajutor, ești acolo pentru a le întinde o mână. Dai sfaturi grozave și ei știu că întotdeauna îi poți salva din situații neplăcute. De asemenea, ești și foarte independentă. Îți place să ai spațiul tău, iar atunci când nu îți ajuți frații, te retragi în propria ta lume. Îți place să fii de ajutor, dar le vei și spune să te lase în pace dacă te simți sufocată de ei.


Balanţă:

Ești o soră darnică. Tu vei împărți totul cu frații și surorile tale. Haine, secrete, sfaturi despre băieți, le vei împărtăși pe toate. Pentru tine, aceasta este modalitatea prin care te poți conecta cu oamenii de care îți pasă. De aceea, ești foarte atașată de ei. Trebuie să petreci timp alături de ei cel puțin o dată pe săptămână, pentru că vrei să știe că îi iubești.


Scorpion:

Ești o soră protectoare. S-ar putea să nu fii mereu lângă surorile sau frații tăi, dar vei lupta pentru ei orice ar fi. Familia ta înseamnă totul pentru tine, așa că încerci mereu să o protejezi. Dar, atunci când sunteți împreună, ești și genul de soră care se ceartă mereu cu ei, chiar dacă nu ești supărată. Uneori îi adori, alteori nu îi poți suporta.


Săgetător:

Tu ești o soră înțeleaptă. Dai sfaturi uimitoare fraților sau surorilor tale, deoarece ai trecut deja prin tot ce te întreabă. Ei știu că pot veni la tine atunci când au nevoie de câteva cuvinte înțelepte. De asemenea, ești și genul de soră care îi face de rușine pe cei dragi de fiecare dată când ai ocazia. O faci pentru distracție, așa că ei nu se supără niciodată pe tine.


Capricorn:

Tu ești sora exemplu. Ești o persoană ambițioasă și toată lumea te admiră pentru asta. De asemenea, ești incredibil de loială. Familia este foarte importantă pentru tine și ai face aproape orice pentru ea. Chiar dacă ești departe de casă, păstrezi mereu legătura cu cei dragi, astfel încât să știe că te gândești la ei.


Vărsător:

Tu ești o soră cinstită. Surorile și frații tăi pot conta pe onestitatea ta oricând. S-ar putea să fii brutal de sinceră uneori, dar ei preferă să le spui adevărul decât să îi minți frumos. De asemenea, ești și sora prietenoasă. Îți privești frații și surorile drept prieteni(e), de aceea relația dintre voi este atât de puternică.


Peşti:

Ești o soră plină de compasiune. Poți simți aproape tot ce trăiesc surorile sau frații tăi și întotdeauna ești acolo dacă au nevoie să se descarce. Știi cum e să te simți singură sau pierdută și vrei ca ei să nu treacă prin asta. De asemenea, îți place să fii cea mai bună prietenă a lor. Vrei să le împărtășești secretele, visurile și obiectivele, deoarece știi că ei, mai mult decât oricine, vor fi de partea ta pentru ca tu să reușești în viață. În același timp, vrei ca și tu să fii acea persoană pentru ei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS