Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii ar face bine să nu se judece prea aspru, dacă au anumite regrete. Până la urmă, dacă ei înşişi nu-şi acordă iertarea, nici ceilalţi/lelalte nu o vor face.


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Taur:

Taurii ar putea primi un mesaj care să îi pună pe gânduri. Poate fi vorba de o mărturisire pe care sperau să o audă.


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii trebuie să găsească puterea să iasă din starea depresivă în care au intrat. Timpul le va rezolva pe toate, însă trebuie să punem şi noi umărul.


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Rac:

Nativii/ele Rac sunt puşi/se pe planuri mari. Fac o retrospectivă a anului, mulţi/te dintre ei/le sunt mulţumiţi/te de ce au reuşit până acum, alţii/tele. Vor musai să ducă la bun sfârşit nişte lucruri pe ultima sută de metri.


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Leu:

Leii intră în elementul lor. Le merge excelent pe toate planurile, sunt foarte productivi, chiar aşa cu capul în nori şi fluturii în stomac de care vorbeam ieri la zodia lor.






Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Fecioară:

După ultimele zile în care s-au consumat foarte tare, Fecioarele au astăzi timp să îşi reîncarce bateriile. Poate vor merge la Spa, la salon, într-un loc unde să se răsfeţe aşa cum trebuie.


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Balanţă:

Balanţele trebuie să îşi dozeze mai bine atenţia către lucrurile cu adevărat importante la locul de muncă. Riscă să le fie distrată atenţia sau poate chiar cineva le-o distrage intenţionat.


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Scorpion:

Iar Scorpionii putem spune că sunt norocoşii zodiacului săptămâna asta! După veştile bune în dragoste, nici la capitolul bani nu îi neglijează aştrii.


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii se concentrează foarte greu astăzi. De felul lor îşi pierd repede răbdarea, însă când le stă gândul la altceva decât la ce au de făcut la serviciu, e mai rău.


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Capricorn:

Capricornii, în schimb, au o zi cum rar le-a fost dat. Mai ales în plan profesional. Au o intuiţie fantastică, idei foarte bune cu care toţi/ate din jur par să fie de acord.






Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii încearcă să găsească puterea de a ierta pe cineva care le-a greşit. Nu meritau să fie răniţi astfel şi nu ştiu ce decizie să ia.


Recomandarea zilei de 19 decembrie 2019, Peşti:

Veşti în sfârşit mai bune pentru Peşti. Reuşesc să facă pace cu un/o prieten/ă cu care au tot avut conflicte dar şi norii negri din relaţia cu persoana iubită par să dispară.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS