Horoscopul dragostei, 23-29 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 23-29 decembrie 2019


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Berbec:

Luna Nouă din 26 decembrie poate arăta faptul că aceasta este o săptămână în care faci cunoștință cu persoane din cercuri înalte, care îți oferă accesul la grupuri selecte de persoane. Prin intermediul lor, s-ar putea să urci pe scara socială sau poate că atragi atenția unor persoane care pot avea o influență vizibilă asupra procesului de atingere a potențialului tău real. Ei(le) văd de ce ești în stare.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Taur:

În cazul celorlalți(te) nativi(e), Luna Nouă anunță plecări în concediu, vizite rudelor stabilite într-o altă localitate, la o distanță apreciabilă de casă ori chiar poposirea lor la masa de sărbătoare organizată de tine. În orice caz, cert este că ți se oferă ocazia să stabilești un contact mai apropiat cu ei(le), pe care mai apoi să îl cultivi tot anul care vine. Caută să investești mai multă energie în asta.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Gemeni:

Spuneam că Luna Nouă de săptămâna aceasta poate anima sectorul sentimental. Poate că pe fondul atmosferei de sărbătoare reușești să redobândești acea legătură profundă cu partenerul(a) care s-a mai diluat peste an din cauza puținului timp de calitate de care ați avut parte împreună. Iată așadar o ocazie bună să petreceți mai multe momente unul(a) în compania celuilalt(eilalte).






Horoscop 23-29 decembrie 2019, Rac:

În ceea ce îi(le) privește pe ceilalți(te) nativi(e) ai(le) acestei zodii, Luna Nouă din a doua zi de Crăciun marchează debutul unei perioade favorabile pentru viața sentimentală. Atmosfera caldă a sărbătorilor te ajută să ștergi cu buretele evenimentele mai puțin plăcute trăite în raport cu partenerul(a) de viață și să le înlocuiești cu amintiri fericite sau cu lecții care vă vor ajuta pe viitor.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Leu:

În zilele de 23 şi 24 decembrie, Luna se plimbă prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce semnalează faptul că pregătirile de sărbători te pot aduce mai aproape de cei(le) dragi. Robotiți cu toții(ate), cu mic cu mare, toată ziua pentru a pregăti masa de Crăciun și pentru a decora casa în așteptarea Moșului, iar acestea vă oferă posibilitatea să petreceți timp de calitate unii(ele) cu ceilalți(lelalte).


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Fecioară:

Luna Nouă de săptămâna aceasta, care se formează în a doua zi de Crăciun, marchează debutul unei perioade numai bune de petrecut cu partenerul(a) de viață și/sau copiii. Momentele pe care le petreci cu cei(le) dragi în jurul acestei lunații îți vor oferi o serie de amintiri foarte frumoase, la care te vei gândi mereu cu zâmbetul pe buze. Caută să profiți așa cum se cuvine de acest timp împreună.






Horoscop 23-29 decembrie 2019, Balanţă:

Luna Nouă de joia aceasta se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu că și aștrii sunt în ton cu sărbătorile. Până și ei îți recomandă să te concentrezi exclusiv pe familie și să le oferi cât mai mult din timpul și atenția ta. Până la urmă, contează mai mult să te bucuri de spiritul Crăciunului în compania lor decât să te asiguri că totul arată perfect, ca în reclame.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Scorpion:

Casa în care se perfectează Luna Nouă de joi mai simbolizează și rudele apropiate ca frații, surorile, verii și verișoarele, indiciu că de Crăciun sau în zilele imediat următoare s-ar putea să vizitezi sau să fii vizitat(ă) de ei/ele. Îți prinde bine să îi(le) revezi și să te pui la curent cu ultimele evenimente importante din viețile lor, care au avut loc în răstimpul de când nu v-ați văzut.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Săgetător:

Cu Luna în semnul nașterii tale lunea și marțea aceasta, nu duci lipsă de șarm și carismă. Pe fondul tranzitului selenar peste Soarele din harta ta natală, apari ca o persoană care stârnește interes în jurul ei și nu duce lipsă de popularitate. Nu este de mirare așadar dacă te poziționezi pe o curbă ascendentă atât în plan social, cât și la nivel sentimental, mai ales dacă ești burlac(iță).






Horoscop 23-29 decembrie 2019, Capricorn:

Cu Luna Nouă în zodia în care te-ai născut, nu vei duce lipsă de șarm și carismă la cotele cele mai ridicate. Nu este de mirare așadar dacă vei fi gazda perfectă, mereu apreciată și în centrul atenției, chiar și atunci când nu tu ești cel(a) care primește musafiri. Indiferent de calitatea pe care o vei avea în aceste zile, cert este că ești sufletul petrecerii și că îi(le) înveselești pe toți(ate).


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Vărsător:

În cazul în care nu intenționezi să te ocupi de lucruri cu caracter profesional, poți să profiți de acest tranzit al Lunii pentru a organiza unele întâlniri cu prietenii(ele), mai ales dacă, de sărbători, nu reușești să faci acest lucru pentru că toți(ate) stați mai mult cu familia și cu rudele. Așadar, propune-ți să te vezi cu ei(le) la începutul săptămânii pentru a discuta cum anume vă petreceți Revelionul.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Peşti:

Un alt simbolism asociat acestei case este cel al prieteniei, indiciu că cercul tău de apropiați(te) constituie o prioritate pentru tine pe agenda acestor sărbători de iarnă. Mai exact, ai multe activități în program cu ei(le) în perioada dintre Crăciun și Revelion, iar acest lucru face să te reapropii de acei(le) amici(e) cu care nu ai reușit să menții o relație prea strânsă peste an.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS