4 zodii de femei care îmbătrânesc frumos

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 zodii de femei care îmbătrânesc frumos


Tuturor ne e teamă într-o oarecare măsură de bătrânețe. Nu cruță pe nimeni, știm foarte bine asta, așa că de ce să nu îmbătrânim frumos? Există patru semne din zodiac care vor ajunge să trăiască ultimii ani din viață cu demnitate, înțelepciune, cinste și chiar veselie.


Berbec:

Pe cât de agitat și încăpățânat este Berbecul în tinerețe, pe atât de blând va ajunge la bătrânețe. Femeia Berbec, în special, este nehotărâtă, rebelă în perioada de început a vieții, însă se va transforma într-o bătrânică jovială, calmă, pusă pe șotii, care va face orice pentru a-și bucura nepoții.


Rac:

Reprezentanta zodiei Rac va trăi cu aceeași dezinvoltură anii bătrâneții, așa cum a făcut-o și în tinerețe. După vârsta de 40 de ani, nativa din Rac va ajunge să realizeze importanța unei diete sănătoase și a sportului. Va renunța la vicii, va face controale periodice la medic, va adopta un regim alimentar bogat în vitamine, unele dintre ele vor renunța la carne.






Balanța:

Cu o viață trăită fără excese, pasionate de lectură, călătorii, majoritatea Balanțelor ating vârsta de 100 de ani. Relaxarea și echilibrul pe care le-au adoptat pe tot parcursul tinereții și al vârstei a doua își vor pune amprenta asupra Balanței. Femeia Balanță are cele mai puține riduri din zodiac din cauza lipsei grijilor, iar singurele linii mai pronunțate vor fi cele din jurul gurii, datorită faptului că Balanța trece cu mult umor prin viață.






Vărsător:

Ideile strălucite, forța creatoare și spiritul inovator care caracterizează Vărsătorul continuă să se manifeste chiar și când nativa acestei zodii a depășit vârsta celei de-a doua tinereți. La 70 de ani o vei găsi pe femeia Vărsător pictând pe verandă, inundată în lumina soarelui dimineții. Duce o viață activă, apropiată de natură, se bucură de roadele muncii ei în propria grădină. Reprezentanta acestei zodii își va procura singură hrana, din grădina de care a avut grijă în cea de-a doua parte a vieții.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS