Cele trei zodii feminine unice

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele trei zodii feminine unice


Trei zodii feminine sunt de neînlocuit! Aceste semne au niște calități uluitoare, fapt pentru care pot fi considerate reginele zodiacului. Este vorba despre două zodii de pământ și o zodie de foc. Descoperă, din rândurile de mai jos, care sunt cele trei zodii feminine pe care oricine ar vrea să le întâlnească măcar o dată în viață!


Femeia Fecioară. Femeia născută în zodia Fecioară știe cum să se apropie de cei din jur. Poate părea rece și extrem de arogantă, însă acesta este doar un scut pentru că nu are încredere în oameni din prima. Este preocupată de felul în care arată, este cochetă și destul de clasică dacă vorbim despre ținutele abordate sau vacanțe, dar are și o latură vulcanică, una imprevizibilă pe care o descoperă doar cei foarte apropiați.


Femeia Leu. Femeia născută în zodia Leu este extrem de carismatică. E mereu pusă pe șotii și nu suportă să treacă o zi fără o întâmplare spectaculoasă. Este pasională și fidelă în relații. Este persoana ideală pentru călătorie. E curioasă, dornică să învețe mereu ceva nou. Este genul de femeie independentă, dar care nu face rabat de independența ei. Poate fi extrem de cicălitoare.


Femeia Taur. Femeia Taur este extrem de muncitoare și nu lasă niciun lucru neterminat. Este vulcanică, extrem de hotărâtă de fel și conștiincioasă. Îi place să facă surprize și este omul ideal pentru așa ceva. În relații dă dovadă de fidelitate și este alături de partener la bine, dar mai ales la greu. Este genul de femeie care administrează foarte bine problemele casei, mintea luminată din orice familie, căci găsește soluții eficiente și aplicabile din prima.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS