Topul zodiilor masculine lângă care trăieşti mulţi ani fericiţi

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul zodiilor masculine lângă care trăieşti mulţi ani fericiţi


Totuşi, să nu disperăm! Aştrii ne vin în ajutor cu anumite indicii preţioase. Există bărbaţi care vă vor face viaţa ca de basm! Iată care sunt:


Bărbatul FECIOARĂ. Acest bărbat ar vrea să-şi petreacă tot timpul alături de persoanele dragi din viaţa lui. Grijuliu şi tandru, îşi oferă toată dragostea atunci când e într-o relaţie. Are şi defecte, însă mai multe calităţi. Alături de un bărbat Fecioară nimic nu-ţi va lipsi pe plan sentimental pentru că te va face să te simţi specială în fiecare zi.


Bărbatul CAPRICORN. Nativi acestei zodii se decid cu greu asupra femeii cu care vor să-şi petreacă toată viaţa, însă atunci când o fac, o fac pentru totdeauna. Deşi la început ţi se va părea că aceşti bărbaţi sunt mult prea aventurieri şi nu sunt serioşi, atunci când întâlnesc persoana potrivită, se schimbă total. Aceşti bărbaţi au un şarm aparte şi femeile sunt cucerite imediat de inteligenţa lui. Femeile sunt atrase în special de inocenţa acestor nativi şi în relaţii sunt bărbaţii perfecţi care fac totul gândindu-se la jumătatea lor.






Bărbatul LEU. Bărbatul Leu este cel mai familist bărbat din tot zodiacul. Chiar dacă iubita sau soţia lui va face ceva ce nu-i convine, o va ierta de dragul căsniciei. Aceşti nativi cred că dragostea şi căsnicia trebuie să dureze toată viaţa. Ei sunt cei mai romantici bărbaţi din tot zodiacul şi cu trecerea timpului, comportamentul lui nu se va schimba faţă de partenera de viaţă. Ba chiar va deveni şi mai iubitor ca la început.


Bărbatul PEŞTI. Bărbaţii născuţi sub acest semn zodiacal sunt bărbaţii alături de care viaţa oricărei femei va fi una de poveste. sunt visătorii zodiacului şi vor fi mereu acolo când vei avea nevoie. Pe lângă faptul că respectă şi iubeşte femeia de lângă el fără doar şi poate, este şi un tată drăgăstos. Se implică şi în treburile casnice şi în creşterea copilului.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS