Horoscopul zilei de duminică, 1 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 1 septembrie 2019


Horoscop 1 septembrie 2019, Berbec:

Nativii Berbeci au parte de surprize frumoase in aceasta zi, din partea unei persoane apropiate, fie un prieten, fie o rudă. Investiți în sănătatea voastră și nu îi lăsați pe cei din jur să vă spună ce e bine sau rău pentru voi. Acționați cu inima. În afaceri aştrii vă sfătuiesc să fiți cu băgare de seamă, urmează o perioadă ușor dificilă la acest capitol.


Horoscop 1 septembrie 2019, Taur:

Taurii își pot lua o pauză binemeritată de la serviciu și se pot bucura de timp cu cei dragi. Ieșiți în oraș, la un film, la o plimbare sau plecați pentru câteva ore din oraș. Veți observa o diferență considerabilă referitoare la starea voastră de spirit. Negativismul nu are ce căuta în viața voastră, lăsați problemele deoparte. Își pot găsi ulterior o rezolvare.


Horoscop 1 septembrie 2019, Gemeni:

Cei aflați sub acest semn zodiacal sunt sfătuiți de aştrii să își construiască o listă de priorități și să facă pași mici, dar siguri, spre succes. Vor veni și zile mai bune, trebuie doar să credeți și să țineți capul sus, indiferent de situație. Aveți grijă de voi, nu luptați contra inimii, dar nici nu vă împotriviți unor decizii pe care nu le puteți schimba.






Horoscop 1 septembrie 2019, Rac:

Racii pot răsufla ușurați. În această zi nu puteți decât să vă bucurați de liniște, înțelegere și prieteni adevărați. Veți înțelege cu adevărat cine sunt cei care vă iubesc, care vă doresc binele și care vă stau alături și la bine și la greu. Este un lucru important, pentru că veți putea înlătura acei oameni nepotriviți din viața voastră.


Horoscop 1 septembrie 2019, Leu:

Începutul de lună pare a fi favorabil pentru nativii din zodia Leu. Dacă încercați să abordați lucrurile în mod diferit față de până acum, ați putea avea surpriza de a descoperi că totul vă reușește, spune horoscopul. O scurtă călătorie sau o ieșire cu prietenii ar putea fi benefică pentru a vă recăpăta energia. Încercați în schimb în a doua parte a zilei să evitați discuțiile în contradictoriu cu apropiații.


Horoscop 1 septembrie 2019, Fecioară:

Astăzi, cei din zodia Fecioară au ocazia să arate că pun mare preț pe prietenie. Cineva foarte apropiat ar putea avea mare nevoie de sprijinul vostru, așa că o mână de ajutor va fi binevenită. Gestul vostru vă va aduce recunoștință și apreciere. Ar fi bine însă să dați astăzi atenție și propriei persoane, pentru a vă odihni înaintea unei noi săptămâni de lucru intens.






Horoscop 1 septembrie 2019, Balanţă:

Pentru nativii din Balanță, această zi de duminică le poate aduce satisfacții. Inspirația, se pare, vă este un aliat de nădejde, iar soluțiile la multe situații și-ar putea găsi rezolvarea cu ușurință. În relația cu cei apropiați, ar fi bine să transmiteți direct mesajele și să spuneți în față ce aveți pe suflet, pentru a nu risca să fiți interpretați greșit, spune horoscopul.


Horoscop 1 septembrie 2019, Scorpion:

Scorpionul astăzi se va simți cu adevărat bine, dar trebuie să rămână prudent. Oamenii vorbesc în sfârșit pe limba ta, dar, din păcate, încă nu o înțeleg. Așadar, nu vă bucurați prea mult de modul în care stau lucrurile astăzi, pentru că e doar o iluzie. Degeaba încerci să vii cu lucruri noi și să revoluționezi un domeniu, pentru că pur și simplu nu există înțelegere. Oamenii spun ca tine, pentru că ești un lider, dar nu te înțeleg. Încercați o altă abordare, mai simplă.


Horoscop 1 septembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorul se simte tare norocos în dragoste, dar nu trebuie să se grăbească și să accepte și să accepte pe oricine. Farmecele tale nu te vor duce prea departe, dar nici prea aproape nu e bine să țintești. Folosiți-vă de energia pe care o aveți azi și o petreceți cu prietenii care vă cunosc și vă iubesc, indiferent de ce spun stelele.






Horoscop 1 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornul intră într-o zonă de confort total neașteptată, dar minunată. O întâlnire cu prietenii că relaxează deosebit, poate și pentru că locul este unul cochet, exact pe gustul vostru. S-ar putea să te simți puțin enervată de alți oameni, dar tu știi că este mai bine să previi decât să tratezi. Astăzi ai parte de o mică aventură, dar nu o luați prea în serios. Sfatul tău va fi de mare ajutor pentru cineva, astăzi.


Horoscop 1 septembrie 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii simt că trebuie să facă o schimbare importantă în viaţa lor. Fie vă apucaţi să redecoraţi locuinţa, mutaţi lucrurile prin casă, fie încercaţi să puneţi la punct lucruri pe care le aveţi de lămurit cu anumite persoane. Toate astea, pentru că încercaţi să scăpaţi de energia negativă din jur. Sfatul aştrilor este să vă feriţi de certuri dacă vreţi să aveţi o duminică liniştită.


Horoscop 1 septembrie 2019, Peşti:

Nativii Peşti nu vor să dea, astăzi, explicaţii nimănui. Vor o duminică perfectă pentru care şi-au făcut planuri întreaga săptămână. Există însă riscul ca o veste pe care o primiţi să vă dea toate aceste planuri peste cap. Nu este neapărat vorba despre o veste proastă. Cei care sunteţi singuri, este posibil să vă întâlniţi jumătatea, aşa că fiţi pregătiţi pentru a începe o poveste de iubire de neuitat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS