Horoscopul banilor și a carierei, 26 august - 1 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 26 august - 1 septembrie 2019


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Berbec:

Casa care adăpostește Luna Nouă din 30 august simbolizează și munca, indiciu că dacă ai vrut să încerci tehnici noi de lucru sau o altă rutină profesională, acum ai putea pune în aplicare unele ajustări. Ai o atitudine practică și realistă și știi foarte bine că uneori nu este nevoie să muncești enorm, ci să îți faci treaba într-un mod eficient și cât mai rapid.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Taur:

În această săptămână, aștrii sunt destul de secretoși în legătură cu modul în care ți-ar putea merge pe acest plan. Se poate să sesizezi în zilele de 26 si 27 să te poți baza mai mult pe abilitățile tale de comunicare. Caută totuși să-ți faci lecțiile cât de bine poți pentru că există oameni care abia așteaptă să-ți ia locul. Caută să fii mereu pregătit(ă) pentru orice scenariu posibil.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Gemeni:

Luna Nouă din data de 30 august se desăvârșește în casa care mai este asociată și cu imobiliarele, indiciu că dacă intenționezi să înstrăinezi, să achiziționezi sau să închiriezi un teren sau un spațiu de locuit, acum ar fi cel mai favorabil moment să faci primele demersuri în acest sens. Se prea poate să constați faptul că s-a ajuns la o ofertă mult mai bună decât te-ai fi așteptat la început.






Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Rac:

Cu Luna Nouă în casa comunicării și a interacțiunii umane, nu numai că te descurci mai bine în situații care odinioară te puneau în dificultate, dar reușești de asemenea să ai sorți de izbândă în ceea ce privește unele negocieri, interviuri sau întrevedere cu posibili colaboratori sau clienți. Este evident că lucrurile merg în direcția benefică ție dacă îți verbalizezi gândurile și opiniile.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Leu:

Luna Nouă de vineri se formează tocmai în casa banilor și a bunurilor dobândite prin munca proprie, semn că a doua parte a acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/ sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum. Caută așadar să fii cu ochii în patru pentru a nu pierde nici o astfel de șansă din vedere.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Fecioară:

Aceeași Lună Nouă de vineri îți poate veni într-ajutor și în plan profesional. Dacă ar trebui să programezi curând un interviu de afaceri important ori o întrevedere cu un potențial client și/ sau colaborator, ideal ar fi să te gândești la o zi din a doua parte a acestei săptămâni. Ești până duminică sub influența acestei lunații care îți oferă fler, carismă și capacitate pronunțată de convingere.






Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Balanţă:

Casa care găzduiește Luna Nouă de vineri reprezintă și competiția neloială, motiv pentru care s-ar dori să ai mare grijă la colegii de muncă ce sunt prea binevoitori. S-ar putea ca în spatele atitudinilor lor săritoare și a zâmbetului să se ascundă unele intenții malițioase. Caută să nu oferi prea multă încredere fără să ți se demonstreze că merită.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Scorpion:

Luna Nouă de vineri se formează în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul tău general, semn că a doua parte a acestei săptămâni ar trebui dedicată acelor inițiative de business care te aduc alături de persoane care gândesc similar ție și care au idealuri și viziuni care se aseamănă cu ale tale. Poți face progrese mai mari decât ți-ai imaginat în ceea ce le privește.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Săgetător:

Luna Nouă de vineri se perfectează tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să primești destul de multe oportunități de afirmare în plan profesional în a doua parte a acestei săptămâni. Gândește-te de care poți profita fără să îți asumi riscuri și care pot avea cele mai bune efecte pe termen lung. În felul acesta, vei lăsa o impresie deosebită.






Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Capricorn:

Casa care găzduiește Luna Nouă de vinerea aceasta mai simbolizează și cursurile și călătoriile, deci ar fi indicat ca în această săptămână să pleci în acele delegații profesionale pe care le-ai tot amânat. Sau poate susții un examen pe care l-ai tot lăsat pe altă dată. Acum este un moment foarte bun să te deplasezi la distanțe mari de casă și/ sau să te angajezi în cursuri de perfecționare.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Vărsător:

Luna Nouă de vineri prevestește debutul unor noi relații profesionale lucrative în viața ta. S-ar putea ca ele să se închege fie la finalul acestei săptămâni, fie cândva în zilele următoare ei. Trebuie să te asiguri însă că nu lăsați loc de interpretări când vine vorba de onorarii. Iar pentru ca luptele pentru putere să nu își facă simțită prezența între voi, este important să trasați unele limite.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Peşti:

Luna Nouă de vineri se face simțită în casa parteneriatului de viață și/ sau afaceri, indiciu cum că pot avea loc săptămâna aceasta întâlniri importante cu clienți și colaboratori pe care îi ai deja ori cu persoane cu care îți dorești să lucrezi în viitorul apropiat. Ea face să te bucuri de toate atu-urile unui început de relație profesională extrem de lucrativă. Folosește-te de potențialul ei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS