Horoscopul zilei de luni, 8 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 8 iulie 2019


Horoscop 8 iulie 2019, Berbec:

Berbeci, trebuie să vă păstraţi controlul asupra emoţiilor. Acest sfat este relevant mai ales pentru cei care lucrează sub presiune sau au un proiect foarte important de terminat, iar şefii sunt persoane puternice, influente şi poate despotice, căci în astfel de cazuri, nerespectarea sarcinilor poate duce chiar şi la pierderea poziţiei în companie.


Horoscop 8 iulie 2019, Taur:

Tauri, asiguraţi-vă că ceea ce vă doriţi să faceţi în viitor poate duce spre câştig. Nu este o perioadă bună, benefică, pentru riscuri, motiv pentru care trebuie să fiţi siguri pe alegerile voastre. Dacă nu mai găsiți bucuria de a face ceva, atunci este timpul pentru o schimbare în acea zonă. De ce să staţi în suferinţă doar pentru că obişnuinţa vă face să credeţi că aşa e corect? Luaţi atitudine!


Horoscop 8 iulie 2019, Gemeni:

Gemeni, este o zi bună pentru activităţi culturale. Ieşiţi la un film, la o piesă de teatru în parc sau vizitaţi un muzeu. Chemaţi alături de voi o persoană dragă, un prieten, sau pe cineva special, mai exact, ar fi ocazia perfectă pentru o întâlnire romantică. Astfel veţi înţelege şi veţi descoperi şi câte lucruri aveţi în comun şi dacă o posibilă relaţie amoroasă ar merge între voi.


Horoscop 8 iulie 2019, Rac:

Raci, în această zi staţi departe de locurile aglomerate. Poate fi vremea de afară, extrem de călduroasă, ori poate fi vorba de o stare generală nu favorabilă, însă ar fi indicat să rămâneţi în locuri mai retrase. Dacă trebuie să mergeţi la serviciu, atunci alegeţi rutele mai puţin frecventate, pentru a nu sta multă vreme în îmbulzeala orelor de vârf.


Horoscop 8 iulie 2019, Leu:

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de mult noroc în dragoste. Aştrii v-au ascultat cerinţele şi au făcut în aşa fel încât toate dorinţele voastre să fie îndeplinite. Astăzi există o mare şansă să întâlniţi persoana perfectă. Vă veţi da seama de acest lucru încă de la primele priviri. Pe parcurs ce timpul va trece, veţi realiza că nu v-aţi înşelat nicio clipă şi că totul este ca într-o poveste. Acum depinde doar de voi cum veţi reuşi să administraţi situaţia şi să evitaţi să vă victimizaţi. Profitaţi de faptul că sunteţi fericiţi şi uitaţi toate celelalte probleme!


Horoscop 8 iulie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor avea, astăzi, şansă să îşi contureze viitorul. Veţi fi puşi în faţa unei decizii extrem de importante de al cărei răspuns depinde tot viitorul vostru. Gândiţi-vă bine şi analizaţi pe toate părţile, însă aveţi încredere în instinctul vostru. Până la urmă, destinul îl puteţi construi şi singuri. Totuşi este foarte important să aveţi parte şi de puţin noroc, însă nu vă puteţi plânge că norocul nu a fost de partea voastră în tot acest timp. Chiar dacă nu aţi realizat, sunteţi nişte norocoşi. Bucuraţi-vă de viaţă!


Horoscop 8 iulie 2019, Balanţă:

Nativii din Balanţă îşi vor pierde firea, astăzi, după ce vor descoperi că unul dintre cei mai buni prieteni a fost, în realitate, un profitor. Deşi l-aţi considerat dintotdeauna un prieten bun, un ascultător şi un tovarăş de milioane, acel prieten va reuşi într-un fel sau altul să vă dezamăgească. De la caz la caz, nivelul de dezamăgire poate diferi, astfel că puteţi trece cu vederea trădarea sau, din contră, să rupeţi orice legătură. Nu aveţi încredere în nimeni în afară de voi înşivă, iar viaţa vi se va schimba considerabil.


Horoscop 8 iulie 2019, Scorpion:

Nativii din Scorpion vor avea o zi extraordinară. Toate aşteptările voastre vor fi împlinite de familie şi de prieteni şi veţi fi în centrul atenţiei. Această postură, de care sunteţi îndrăgostiţi (dintotdeauna), vă convine de minune şi veţi avea tendinţa de a exagera. Evitaţi o situaţie penibilă şi încercaţi şi sentimentul modestiei, chiar dacă vi se pare ceva inutil. La sfârşitul zilei, fericirea vă va face o vizită surpriză.


Horoscop 8 iulie 2019, Săgetător:

Pentru tine totul se învârte astăzi în jurul carierei. Este posibil să fi implicat într-un proiect care, pe termen lung, să-ţi aducă numeroase satisfacţii. De asemenea, există posibilitatea de a face cunoştinţă cu un personalitate din domeniul în care activezi. Lasă emoţiile de o parte şi bucură-te de fiecare moment. Ai multe de învăţat şi trebuie să aprofundezi cunoştinţele pe care le capeţi de pe urma evenimentelor în care eşti implicat astăzi.


Horoscop 8 iulie 2019, Capricorn:

Eşti implicat în acţiuni pentru care nu eşti pregătit şi asta îţi dă palpitaţii. Sunt momente în care nu poţi decât să te încrezi în norocul tău caracteristic. Ceea ce s-ar putea să nu fie chiar atât de rău pe cât crezi. Nu uita că cine nu îşi asumă riscuri nu are cum să ajungă departe. Important e să ţinteşti pentru ţeluri înalte. Poate nu le vei atinge, dar nu are cum să fie mai rău decât punctul în care te afli acum.


Horoscop 8 iulie 2019, Vărsător:

Încearcă să-ţi aduci aminte de apropiaţii cu care nu ai mai intrat în contact de mult. Degeaba te gândeşti la o anumită rudă sau la un prieten, dacă nu ai curaj să pui mâna pe telefon şi să suni. Fă tu primul pas, dacă se pune problema unei reconcilieri. Poţi să fi omul mai mare şi să întinzi mâna pentru a face pace. Pe de altă parte, este momentul ideal să te gândeşti să faci o achiziţie importantă de pe un anumite site. Nu pierde timpul, dar caută să faci cea mai echilibrată alegere.


Horoscop 8 iulie 2019, Peşti:

Ai parte de o zi plină de nostalgie. Te gândeşti în special la cei cu care nu mai ai cum să intri în contact. Amintirile te chinuiesc, dar important este să pui în valoare ce ai învăţat de-a lungul unor momente importante. Chiar dacă ai lucruri urgente de făcut, nu poţi să te concentrezi asupra lor şi este mai bine să le amâni decât să faci lucruri doar de dragul de a fi făcute. Trebuie doar să înţelegi că, pentru tine, nu este o zi prielnică de pus la punct afaceri importante.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS