Horoscopul zilei de duminică, 7 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 7 iulie 2019


Horoscop 7 iulie 2019, Berbec:

Berbecii au parte de multă relaxare în această zi. Cei care şi-au planificat un concediu vor avea şansa de a cunoaşte persoane interesante şi de a străbate locaţii inedite, alături de familie, prieteni sau de persoana iubită. Încărcaţi-vă bateriile cu multă energie, vă aşteaptă o săptămână plină de surprize.


Horoscop 7 iulie 2019, Taur:

Tauri, fiţi încrezători în forţele proprii şi nu ascultaţi sfaturile acelor persoane invidioase care vor încerca să vă pună beţe în roate. În dragoste, aştrii anunţă veşti bune, mai ales pentru nativii singuri. Dacă vă căutaţi sufletul pereche, aveţi şansa de a întâlni o persoană cu totul şi cu totul specială, alături de care veţi descoperi că aveţi foarte multe în comun.


Horoscop 7 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii au parte de multă relaxare în compania familiei şi a persoanei iubite. Mergeţi într-o scurtă vacanţă sau ieşiţi în oraş. Important este să fiţi afară, în aer liber. În schimb, dacă aveţi un proiect important de terminat în acest weekend, nu mai staţi pe loc. Ocupaţi-vă de de aceste sarcini, iar mai apoi veţi avea tot timpul din lume să leneviţi.


Horoscop 7 iulie 2019, Rac:

Raci, staţi departe de persoanele toxice, care doresc să vă ţină departe de drumul spre succes. Apropiaţi-vă de cei în care aveţi încredere, asimilaţi doar sfaturile bune şi bucuraţi-vă de compania celor care vă iubesc. Se anunţă câştiguri mari, important este să aveţi încredere în potenţialul vostru.


Horoscop 7 iulie 2019, Leu:

Nativii din Leu trebuie să se gândească, astăzi, şi la ei. Este suficient ce aţi făcut pentru cei din jurul vostru. Dacă unii dintre ei nu au observat eforturile pe care le-aţi depus, este strict problema lor. Trebuie să fiţi mulţumiţi şi împăcaţi că aţi făcut tot ce v-a stat în puteri pentru a-i ajuta. Astfel, astăzi trebuie să vă dedicaţi tot timpul. Încercaţi să vă relaxaţi, să faceţi o plimbare în aer liber sau chiar să înotaţi. Există o mare şansă să vă găsiţi un nou hobby.


Horoscop 7 iulie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară ar putea fi, astăzi, trişti. O veste neplăcută, o întâmplare nefericită sau chiar o trădare ar putea să vă dea peste cap toate planurile. Trebuie să treceţi cu capul sus peste orice vi s-ar întâmpla. Este foarte important să vedeţi oportunitatea în tot acest haos. Este momentul să vă schimbaţi viaţa în bine şi depinde doar de voi când veţi face marele pas. Unii oameni nu vă merită şi ştiţi acest lucru. Dacă vă merge rău, nu mai răbdaţi!


Horoscop 7 iulie 2019, Balanţă:

Nativii din Balanţă vor ieşi, astăzi, din zona lor de confort. Este momentul în care trebuie să luaţi o decizie şi să încetaţi să fiţi echilibraţi. Faptul că aţi fost neutri până acum nu v-a ajutat foarte mult, motiv pentru care trebuie să alegeţi o tabără. Aţi avut destul timp să vă gândiţi la toate posibilităţile, consecinţele şi variantele, astfel că nu ar trebui să fie dificil să vă decideţi. După acest moment, toate lucrurile din viaţa voastră vor începe să se aşeze.


Horoscop 7 iulie 2019, Scorpion:

Nativii din Scorpion vor avea, astăzi, o zi extrem de încărcată. Deşi este weekend şi speraţi să vă relaxaţi, să dormiţi pentru a recupera orele pierdute de somn sau să pierdeţi timpul prin casă, familia sau prietenii vor avea nevoie de ajutorul vostru. Dacă nu vă pasă sau nu consideraţi că este suficient de important pentru voi, nu le oferiţi sfatul vostru. Ar putea strica anumite relaţii dintre oameni, iar totul se va răsfrânge asupra voastră.


Horoscop 7 iulie 2019, Săgetător:

Ai parte de o zi plină de surprize plăcute, chit că vorbim de eventuala vizită neaşteptată a unei persoane dragi sau de primirea unui cadou. Chiar dacă nu este vorba despre un cadou costisitor, mica atenţie are o mare însemnătate. Pentru a-ţi menţine tonusul excelent nu trebuie să pui la suflet eventualele provocări venite din partea unor rude mai în vârstă. Acceptă sfaturile cu zâmbetul pe buze dar în cele din urmă alege după cum îţi spune inima.


Horoscop 7 iulie 2019, Capricorn:

Ai nevoie de multă relaxare astăzi, pentru că te aşteaptă o săptămână extrem de complicată. Ideal ar fi să-ţi petreci timpul acasă, alături de partenerul de viaţă sau de câţiva prieteni apropiaţi. Ori eventual să te umpli de energie savurând o cafea într-o zonă liniştită. Ai nevoie să te porţi natural şi totul vine de la sine. Cu calm treci furtuna care se apropie de tine. Dacă te agiţi, mai rău îţi faci.


Horoscop 7 iulie 2019, Vărsător:

Eşti neatent şi asta te costă. Tot timpul ai senzaţia că ai uitat ceva. Şi chiar dacă nu este aşa, pierzi timp mult încercând să te lămureşti. Poate a sosit momentul să-ţi pui ordine în viaţă. Poate este un semnal că trebuie să acţionezi mai mult după un plan bine stabilit. Spre finalul zilei ajungi să oferi sfaturi preţioase unei persoane apropiate care este lovită de diferite probleme din mai multe direcţii.


Horoscop 7 iulie 2019, Peşti:

Egocentrismul te face astăzi să pierzi susţinerea celor dragi. Este posibil să ajungi să te trezeşti singur în faţa unor momente de cumpănă. Este chiar atât de important să ai ultimul cuvânt? Cu mai multă logică şi mai puţine emoţii aruncate aiurea ai putea trece peste dificultăţile ivite. Şi totul se petrece la foc automat pentru tine, astăzi. Nu ai timp să respiri pentru că sunt decizii importante de luat.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS