Horoscopul lunii iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: iulie 2019


Horoscop iulie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec iulie 2019
Din 2 încolo, viața ta sentimentală se animă simțitor. După data de 3, se îndulcește atmosfera în familie și te înțelegi mai bine cu rudele. În cursul sau în jurul zilei de 8, ar putea apărea unele tensiuni între tine și persoana iubită sau în raport cu copiii. Din aceeași zi începând, s-ar putea să comunici mai puțin eficient cu ei. Caută să descoperi sursele acestor neînțelegeri repetate.

În cursul sau preajma datei de 11, bine ar fi să nu faci cheltuieli exagerate pe hobby-uri, pentru a impresiona o persoană pe care o placi sau pentru a te revanșa față de copii pentru lipsa de timp acordată. În cursul zilei de 17, te împarți cu dificultate între casă și carieră. În preajma lui 18, ai parte de armonie în familie. Din data de 19 încolo, vorbești ușor pe limba rudelor tale apropiate.

În cursul datei de 21, s-ar putea să-ți fie iar greu să-ți divizezi timpul între serviciu și familie. În cursul zilei de 24, te așteaptă momente deosebite petrecute în compania celor apropiați. În cursul zilei de 25, dispui de un tonus mental bun și s-ar putea să apară oportunități de călătorie. Din 28 încolo, burlacii(țele) zodiei ar putea întâlni pe cineva special. În cuplu, se reaprinde flacăra.






Horoscop iulie 2019, Taur:

Horoscop Taur iulie 2019
Din 2 încolo, se dinamizează lucrurile pe plan familial. După data de 3, felul în care vorbești de face plăcut(ă) de ceilalți și pot apărea oportunități de a lega parteneriate sau colaborări. În cursul sau jurul datei de 8, pot interveni tensiuni în raport cu cei dragi. Din aceeași zi încolo, se face că s-ar putea să comunici mai greu cu rudele apropiate. Urmărește să vezi ce a dus la aceasta.

Fricțiunile cu familia de origine ar putea continua și în cursul zilei de 11. Dispoziția combativă la nivel de comunicare se menține și în jurul zilei de 17. În preajma zilei următoare, se pot duce discuții cu sponsori, cu coechipierii din cadrul unui proiect de grup în care ești implicat(ă) pentru a rafina unele strategii de viitor. Din data de 19 încolo, abilitățile de comunicare ți se potențează.

Din 21 încolo, s-ar putea să reapară starea conflictuală între tine și cei din jurul tău. În cursul lui 24, programează-ți negocieri, ședințe, audiențe și discuții în vederea stabilirii unor colaborări pentru că aștrii te susțin. În jurul zilei de 25, s-ar putea să ai parte de unele revelații în ceea ce te privește. Din 28 încolo, se mai îndulcește atmosfera între tine și rudele apropiate.






Horoscop iulie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni iulie 2019
Din 2 încolo, dai dovadă de mai multă asertivitate în comunicare. În cursul sau jurul zilei de 3, se face că apar oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat până acum. În preajma zilei de 8, s-ar putea ca impunerea în comunicare să se transforme în agresivitate. Din 8 încolo, ar fi de dorit așadar să lucrezi mai mult la cum te exprimi.

În cursul sau în jurul zilei de 11, s-ar putea să se vehiculeze unele lucruri despre tine sau afli vești care te supără. Înainte să crezi ce ți se spune, fă cercetări pe cont propriu. În cursul zilei de 17, s-ar putea să apară unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. În cursul datei de 18, se pot ivi din nou șanse de câștig substanțial. Din data de 19 încolo, primești din nou ponturi în acest sens.

În cursul sau jurul zilei de 21, s-ar putea să nu iei cele mai bune decizii pe plan financiar. În cursul datei de 24, se prea poate să câștigi o sumă frumușică, iar ea te va ajuta să acoperi pagubele. În cursul zilei de 25, este un moment bun să cauți sponsori și persoane dispuse să lucreze cu tine în cadrul unui proiect. Din 28 încolo, dispui de șarm și se vede în felul în care vorbești.






Horoscop iulie 2019, Rac:

Horoscop Rac iulie 2019
Din 2 încolo, s-ar putea să cheltuiești ceva mai mult decât de obicei, dar la fel de posibil este să și faci mai mulți bani. După data de 3, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. În cursul zilei de 8, s-ar putea să intri în posesia unor idei prin care ți-ai putea rotunji resursele. Din aceeași zi încolo, este posibil să-ți dai seama că ar fi mai bine să dai înapoi în privința unor astfel de oportunități.

În cursul sau în preajma zilei de 11, încearcă să nu faci investiții în proiecte sau planuri de viitor. Încă nu sunt suficient de sigure. În cursul sau în jurul datei de 17, pot interveni conflicte în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau preajma zilei de 18, ai un tonus bun și pot apărea oportunități de călătorie. Din 19 încolo, comunici mai ușor și te faci înțeles(asă) fără probleme.

În cursul sau în preajma zilei de 21, s-ar putea ca tonul conversațiilor să se schimbe iar între tine și partenerul de viață și/ sau de afaceri. În cursul sau jurul zilei de 24, te faci foarte ușor plăcut(ă) în jurul tău și nivelul tău de popularitate crește foarte mult. În cursul datei de 25, te bucuri de mult randament la serviciu și de realizări. Din data de 28 încolo, concentrează-te pe potențarea câștigurilor.






Horoscop iulie 2019, Leu:

Horoscop Leu iulie 2019
Din 2 încolo, te impui și mai ușor decât de obicei, semn că ești pe val. După data de 3, s-ar putea să reapară în viața ta un fost partener din trecutul tău sentimental. În cursul sau jurul datei de 8, ți se oferă oportunități să te faci remarcat(ă). Din aceeași zi încolo, s-ar putea să ai unele piedici în ceea ce privește exprimarea personalității. Vezi ce se întâmplă de te pierzi în anumite circumstanțe.

În cursul sau preajma zilei de 11, ar putea apărea o stare de tensiune între tine și superiori sau simți că nu ți se oferă atâta vizibilitate pe cât ai merita. În cursul sau jurul datei de 17, ai mai mare grijă de sănătatea ta și caută să rămâi stăpân(ă) pe situație la serviciu orice s-ar întâmpla. În cursul zilei de 18, supraviețuiești zilei dinainte. Din 19 încolo, nu pune prea mult la suflet.

În cursul sau în jurul datei de 21, pot interveni iar obstacole la locul de muncă ori poate îți joacă anumite feste sănătatea. În cursul sau preajma datei de 24, urmărește să nu lași fricile, regretele și frustrările să pună stăpânire pe tine. În cursul zilei de 25, se anunță surprize pentru cei în relații la distanță sau cu persoane de religie/naționalitate diferite. Șarmul ți se potențează după 28.






Horoscop iulie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară iulie 2019
Din 2 încolo, s-ar putea să te simți subapreciat(ă) și să crezi că o persoană necunoscută îți pune bețe în roate. După data de 3, s-ar putea să apară oportunități de asociere, parteneriale sau de a pune bazele unui proiect de grup cu unii parteneri. În cursul zilei de 8, se prea poate să apară un atac împotriva ta. După aceeași zi, s-ar putea să faci sau să spui lucruri de care nu ești mândru(ă).

În cursul datei de 11, nu împrumuta bani prietenilor. De asemenea, s-ar putea să te cuprindă temeri legate de viitor. În cursul zilei de 17, s-ar putea să fie nevoie să te împarți între viața socială și cea sentimentală și/ sau între preocupările de moment și cele de viitor. După data de 19, este posibil să revii asupra unor idei de strategii pe termen lung și să le reevaluezi.

În cursul sau preajma zilei de 21, se prea poate ca iar să fie nevoie să-ți divizezi programul și să trebuiască să alegi între timp cu prietenii sau cu persoana iubită. În cursul sau jurul datei de 24, se poate lega o colaborare sau lansezi un business. În cursul sau preajma zilei de 25, unele evenimente te aduc mai aproape de familie Din 28 încolo, simți că cineva îți ține partea.






Horoscop iulie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă iulie 2019
Din 2 încolo, se arată unele oportunități de a face mari progrese cu un proiect în care ești implicat(ă). După data de 3, s-ar putea să te înțelegi mai bine cu superiorii. În cursul sau în jurul zilei de 8, se poate să atragi unii sponsori sau să gândiți o strategie extrem de promițătoare pe termen lung. După data de 8, s-ar putea totuși să-ți dai seama că mai trebuie lucrat la ea.

În cursul sau în jurul datei de 11, nu este încă momentul să faci investiții. În cursul sau preajma zilei de 17, s-ar putea să-ți vină greu să te împarți eficient între familie și carieră. În cursul sau jurul datei de 18, dispui de un randament crescut și faci progrese în anumite sarcini. Din data de 19 încolo, comunici mai eficient cu superiorii, iar opiniile tale cântăresc mai greu în ochii lor.

În cursul sau în jurul zilei de 21, se prea poate să nu-ți permită iar programul să te ocupi de carieră și casă la nivelul cu care te-ai obișnuit. În cursul sau preajma datei de 24, ți se oferă oportunități să te remarci la serviciu. În cursul sau în jurul zilei de 25, poți duce discuții încununate de succes cu potențiali clienți sau colaboratori. Din 28 încolo, ești mai popular(ă).






Horoscop iulie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion iulie 2019
Din 2 încolo, s-ar putea să apară oportunități de a ieși la rampă pe plan profesional. După data de 3, este posibil să apară oportunități de călătorii sau cunoști o persoană specială la distanță ori de altă naționalitate/religie. În cursul zilei de 8, se prea poate să te impui la serviciu și să atragi în mod pozitiv atenția superiorilor. După aceeași dată, caută să fii mai rezervat(ă) în declarații la muncă.

În cursul sau în jurul zilei de 11, s-ar putea să apară unele lupte pentru putere între tine și cei cu care colaborezi. În cursul sau preajma datei de 17, s-ar putea să fii destul de pus(ă) pe harță. În cursul sau jurul zilei de 18, ai putea petrece momente frumoase cu familia, care vă consolidează relația. Din 19 încolo, este posibil să revii asupra unor decizii de plecare în străinătate sau la studii.

În cursul sau jurul datei de 21, se prea poate să iarăși o atitudine combativă în comunicare. În cursul sau preajma zilei de 24, se arată un prilej bun să revii la cursuri, să te perfecționezi sau să lucrezi în străinătate. În cursul sau jurul datei de 25, pot apărea unele oportunități de a-ți rotunji veniturile. După data de 28, te bucuri de popularitate pe plan profesional și te înțelegi bine cu șefii.






Horoscop iulie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător iulie 2019
Din data de 2 încolo, te așteaptă drumuri la mare distanță sau chiar în străinătate, în interes profesional sau personal. După data de 3, pot apărea oportunități de suplimentare a resurselor deținute în asociere cu partenerul de viață și/ sau afaceri. În cursul datei de 8, se prea poate să pleci într-o delegație sau la studii. Din 8 încolo, poți fi tentat(ă) să reevaluezi aceste planuri.

În cursul sau în jurul zilei de 11, există posibilitatea să ai parte de încercări pe plan profesional sau să necesiți investigații suplimentare la nivel medical. În cursul datei de 17, pot interveni unele cheltuieli mai mari decât te-ai așteptat. În cursul sau jurul zilei de 18, treci prin evenimente care te aduc mai aproape de familie. Din 19 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/ sau afaceri.

În cursul sau în jurul zilei de 21, se prea poate să apară iar cheltuieli destul de mari. În cursul sau în preajma datei de 24, apar oportunități ca tu și partenerul de viață și/sau afaceri să vă măriți iar bugetul deținute la comun. În cursul sau în jurul zilei de 25, stai bine cu moralul și pot apărea perspective de flirt la orizont dacă ești single. După 28, poți descoperi iubirea la distanță.






Horoscop iulie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn iulie 2019
Din 2 încolo, se pot duce aprige lupte pentru putere în parteneriatul de viață și/ sau de afaceri. După data de 3, s-ar putea să te înțelegi mai bine cu cel drag și/ sau cu asociatul(ții). Dar în cursul sau în jurul datei de 8, ar putea interveni iar tensiuni, poate pe seama banilor. Din 8 încolo, îți dai seama că trebuie să iei unele măsuri serioase în acest sens și să faci o schimbare de atitudine.

În cursul sau în jurul zilei de 11, s-ar putea să dai dovadă de gelozie și posesivitate în raport cu partenerul. În cursul sau preajma datei de 17, s-ar putea să-ți vină greu să atingi anumite subiecte în discuțiile cu partenerul de viață și/ sau de afaceri. În cursul sau jurul zilei de 18, poți duce negocieri care se vor finaliza cu brio cu clienți/colaboratori noi. După 19, comunici mai bine cu asociatul(ții) și/ sau cel drag.

În cursul sau în jurul zilei de 21, s-ar putea ivi iarăși tensiuni între voi. În cursul sau în preajma datei de 24, se instalează iar o perioadă de acalmie. În cursul sau în jurul zilei de 25, petreci timp de calitate cu familia, ceea ce vă aduce mai aproape. După data de 28, se întrevăd oportunități de a-ți rotunji resursele pe care le deții la comun împreună cu persoana iubită și/ sau asociatul(ții).






Horoscop iulie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător iulie 2019
Din 2 încolo, s-ar putea să se tensioneze puțin atmosfera între tine și persoana iubită și/ sau partenerul de afaceri. După data de 3, te simți mai bine cu sănătatea dacă ai avut parte de neplăceri, iar la serviciu domnește armonia. În cursul sau jurul datei de 8, pot apărea conflicte între tine și partenerul de viață și/ sau de afaceri. După data de 8, trebuie să iei măsuri în acest sens.

În cursul sau în jurul zilei de 11, pot interveni discuții în contradictoriu între tine și partener pe seama unor chestiuni familiale și/ sau gospodărești. În cursul sau în jurul zilei de 17, se prea poate să apară unele probleme de sănătate sau să te confrunți cu provocări la serviciu. În cursul sau preajma datei de 18, apar șanse de câștig. După data de 19, se poate strica atmosfera la muncă.

În cursul sau în jurul datei de 21, este posibil să reapară puseuri de neplăceri și motive de griji pe plan de sănătate sau te trezești iar cu încercări pe plan profesional. În cursul sau preajma zilei de 24, s-ar putea să comunici mai bine cu colegii de muncă și să ai parte de un randament crescut. În cursul sau jurul datei de 25, apar profituri de pe urma unor activități de grup. După 28, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/ sau afaceri.






Horoscop iulie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti iulie 2019
Din 2 încolo, se dinamizează atmosfera pe plan profesional, iar dacă nu ești atent(ă), s-ar putea să te suprasoliciți. După data de 3, ai parte de mai mult succes pe plan sentimental, te înțelegi mai bine cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau jurul datei de 8, s-ar putea să apară unele conflicte cu colegii de muncă. Acestea se cer rezolvate pe termen lung după data de 8.

În cursul sau în preajma zilei de 11, s-ar putea să te întâmpine unele provocări la locul de muncă, generate probabil de comunicarea deficitară cu colegii de serviciu. În cursul sau în jurul datei de 17, se prea poate să te împarți cu greutate între viața socială și cea sentimentală. În cursul sau în preajma zilei de 18, ai priză la admiratori(oare).

În cursul sau jurul zilei de 21, îți faci iar cu dificultate timp pentru preocupările de moment și planurile de lungă durată. În cursul sau în preajma datei de 24, s-ar putea să cunoști o persoană specială dacă ești single. În cursul sau în jurul zilei de 25, ar putea apărea unele șanse de câștig sau ești recompensat(ă) cu o primă. După data de 28, atmosfera de la locul de muncă devine mai armonioasă.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS