Horoscopul dragostei, 8 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 8 iulie 2019


Horoscop 8 iulie 2019, Berbec:

Berbecii se vor lovi de o problemă sentimentală mai veche pe care o credeau deja rezolvată; ei bine, ea revine în actualitate.


Horoscop 8 iulie 2019, Taur:

Pentru Tauri se anunţă o zi plină de socializare! Sunt foarte relaxaţi şi îi vor face şi pe ceilalţi să se deschidă imediat în faţa lor.


Horoscop 8 iulie 2019, Gemeni:

Iar Gemenii ar face bine să mai renunţe astăzi la încăpăţânare, pentru că altfel vor avea parte de o zi presărată cu multe conflicte.






Horoscop 8 iulie 2019, Rac:

Este posibil că Racii să întâmpine ceva probleme în plan sentimental. Ar fi bine să-şi analizeze şi propria atitudine nu doar pe a altora.


Horoscop 8 iulie 2019, Leu:

Leii au parte de împliniri în familie. Pot primi veşti bune legate de copii. Aşadar se anunţă o zi minunată pe toate planurile.


Horoscop 8 iulie 2019, Fecioară:

Nativii zodiei Fecioară vor avea o zi agitată însă în această seară, persoana iubită i-ar putea răsfăţa cu o cină romantică.






Horoscop 8 iulie 2019, Balanţă:

Balanţele se află la răscruce de drumuri şi au de făcut alegeri importante. Însă e indicat să cântărească bine lucrurile, înainte de a lua o decizie.


Horoscop 8 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor rămâne şi ei surprinşi de câtă putere de concentrare vor da dovadă astăzi. Iar surprizele pe plan sentimental se vor ţine lanţ.


Horoscop 8 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar fi bine să nu se abată de la drumul lor, indiferent de ce spun ceilalţi. Toate răspunsurile se află doar în interiorul lor.






Horoscop 8 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii sunt într-o dispoziţie foarte romantică astăzi. Visează cu ochii deschişi şi ca toţi îndrăgostiţii, sunt cu capul în nori.


Horoscop 8 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii ştiu că o zi fără zâmbete este o zi pierdută! Se simt excelent, iar dacă au ceva probleme de sănătate acestea se vor ameliora.


Horoscop 8 iulie 2019, Peşti:

Peştii sunt foarte sensibili. Posibil să ascundă o suferinţă în suflet. Aşa că dacă îi vedeţi mai tăcuţi, înseamnă că nu vor să vă întristeze cu starea lor.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS