Horoscopul zilei de joi, 3 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 3 ianuarie 2019


Horoscop 3 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să nu se aștepte la miracole. Promisiunile făcute de cei apropiați sunt doar vorbe, până la urmă, și nu trebuie să se bazeze în totalitate pe ele. Spre seară vine o ocazie unică de a face un pas îndrăzneț în relația cu o persoană atrăgătoare. O mișcare curajoasă, poate chiar mărturisirea interesului, ar putea duce rapid la o poveste de dragoste.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Taur:

Taurii ar face bine să țină de bani, chiar dacă prieteni apropiați cer ajutorul. Există riscul ca propria familie să ajungă în impas și să aibă nevoie de o sumă consistentă. În plus, ar putea apărea cheltuieli neprevăzute, care nu pot fi amânate. Cei care cer acum un împrumut vor înțelege refuzul, dacă situația este explicată clar și fără ezitări.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Gemeni:

O ieșire în oraș sau o petrecere cu prietenii le va da ocazia gemenilor să-și etaleze talentele de cuceritori. Și nu va fi greu să facă o impresie bună, pentru că persoana care le-a furat inima dă semne că abia așteptă o invitație oficială. E important că nativii din această zodie să nu amâne prea mult momentul, altfel ar putea fi considerați indeciși. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Rac:

Racii trebuie să fie foarte atenți în preajma celor dragi. Ar putea auzi informații importante, ale căror înțeles să le scape pe moment. E posibil ca unii prieteni să aibă probleme mari, dar să nu aibă curajul de a le împărtăși. Dacă simți că ai identificat corect problema, nu ezita să dai o mână de ajutor. Ar putea părea ciudat, la început, mai ales dacă cei aflați în dificultate nu sunt conștienți că ai aflat ce li se întâmplă.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Leu:

Leii sunt într-un proces de schimbare a priorităților. Nu au un sentiment bun legat de direcția în care se îndreaptă viața lor și sunt hotărâți să ia măsuri cât timp nu e prea târziu. E posibil chiar să renunțe la anumite persoane pe care le consideră toxice, fără explicații sau regrete. Ar fi indicat să se gândească de două ori înainte de a lua decizii iremediabile.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Fecioară:

Fecioarele ar face bine să citească printre rânduri. Discuții cu șefii, după vacanța de Sărbători, sau cu unii colegi de la serviciu le-ar putea da indicii despre schimbările ce urmează a fi făcute la locul de muncă. Cine deține informația deține și puterea. În plus, se vor putea pregăti din timp, pentru a nu fi luați prin surprindere și dați la o parte. Spre seară se recomandă răbdare, dacă intervine vreun conflict în familie.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Balanţă:

Balanțele se fixează pe reparat obiecte din casă. Sfat: nu pot fi făcute toate într-o zi, mai ales dacă problemele s-au adunat în timp. Pentru a nu-și pierde energia și entuziasmul ar fi recomandat să-și pună la punct un plan, pe mai multe zile. Spre seară e posibil ca o persoană să interpreteze greșit anumite discuții, situație care i-ar putea enerva rapid pe nativii din Balanță.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Scorpion:

Scorpionii au parte de o zi relaxantă, în care toate merg de minune. O ieșire cu prietenii e prilejul perfect de a depăna amintiri, iar nativii din această zodie sunt maeștri la povestit. Vor fi mereu în centrul atenției și astfel își vor reîncărca bateriile, exact înainte de a intra în rutina zilnică. Spre seară vor decide să poarte o discuție cu o persoană din trecut, pentru a rezolva o situație care încă creează tensiuni.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii vor fi ocupați de activități desfășurate afară. Poate aveți ceva treabă cu serviciul, poate trebuie să faceți niște cumpărături, oricum, important e să fiți bine îmbrăcați, ca să nu simțiți frigul. Tot astăzi trebuie să dați atenție relației voastre, spune horoscopul. În același timp, în discuțiile cu cei apropiați, evitați să criticați, nu faceți apropouri necuvenite și nu fiți teatrali, pentru că vă va afecta.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Capricorn:

Joi, Capricornii trebuie să se stăpânească în reacție, mai ales dacă este vorba despre furie – provocată, probabil, de un gest al persoanei iubite. Găsiți puterea necesară să vă abțineți, pentru că după-amiaza va fi radical schimbată: fie veți primi o vizită în care cineva vă va da vești foarte bune, fie veți cumpăra ceva ce vă va da mare satisfacție.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Vărsător:

Vărsătorii vor cunoaște astăzi momente de mare bucurie, care le va da o bună dispoziție de invidiat. Persoana iubită vă va face o surpriză, așa că ar fi bine să petreceți cât mai mult timp împreună. Vărsătorii care nu și-au găsit jumătatea ar trebui să socializeze, pentru că în această joi, șansele în dragoste sunt foarte mari. Horoscopul recomandă în schimb Vărsătorilor ca azi să nu discute despre noi idei, despre cumpărături scumpe sau alte lucruri importante, pentru că s-ar putea să fie o greșeală.


Horoscop 3 ianuarie 2019, Peşti:

Astăzi, pentru unii dintre nativii Pești există riscul de a avea unele momente neplăcute. S-ar putea să întâlniți o persoană care vă va trezi amintiri triste. Chiar și așa, nu aveți motive de dezamăgire sau de frustrare, spune horoscopul. Ar fi bine ca după-amiaza să o petreceți mai mult acasă, alături de familie.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS