Horoscopul zilei de vineri, 4 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 4 ianuarie 2019


Horoscop 4 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii se dovedesc a fi lideri adevărați în această zi. Vor reuși să adune toți colegii în jurul lor, să-i motiveze și să le insufle atitudinea de învingători. Nu e de mirare că toată lumea va lucra cu entuziasm și spirit de sacrificiu, deși, de obicei, prima zi la serviciu de după noul an nu e tocmai cea mai plăcută.


Horoscop 4 ianuarie 2019, Taur:

Taurii sunt sfătuiți să nu încerce să rezolve problemele din relația de cuplu. În schimb, mult mai eficient ar fi să-și analizeze propriul comportament și să facă schimbări în tăcere, pentru ca lucrurile rele să nu se mai repete pe viitor. Astfel, în timp, vor avea posibilitatea să înțeleagă corect cine și în ce mod a greșit. E un gest matur care le va face bine atât lor, cât și celor din jur.


Horoscop 4 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii se vor trezi într-o situație delicată, după ce au avut prea multă încredere într-o persoană dragă. Se pare că, pentru aceasta, loialitatea și reținerea nu sunt printre principalele calități. Vor ieși în cele din urmă din acest bucluc - puțin "șifonați", dar cu o lecție prețioasă de viață.






Horoscop 4 ianuarie 2019, Rac:

Racii se folosesc de tehnici psihologice pentru a convinge o persoană dificilă să acționeze în interesul lor. Nu e tocmai de admirat, însă în acest caz scopul scuză mijloacele. E important ca nativii Rac să se oprească aici, fără a utiliza cunoștințele lor din domeniul psihologiei cu alte persoane - și sub nicio formă în relația de cuplu. E o cale ușoară de a obține ce vor, dar profund incorectă.


Horoscop 4 ianuarie 2019, Leu:

Leii sunt preocupați azi de activități mărunte. Există pericolul ca Leii să fie cuprinși de melancolie sau chiar sentimente de depresie, astfel că mai bine ieșiți din casă și mergeți în locuri care vă fac să vă simțiți bine. Nu uitați că un meniu prea bogat și consumul de alcool în exces vă pot cauza multe probleme. Mare atenție la cheltuieli!


Horoscop 4 ianuarie 2019, Fecioară:

Ziua de 4 ianuarie se anunță pozitivă pentru Fecioare. Veți fi capabili să duceți la bun sfârşit multe sarcini legat de casă, shopping sau călătorii. După-amiază, veți avea parte de o conversație profundă cu partenerul de viață.






Horoscop 4 ianuarie 2019, Balanţă:

Balanțele își vor petrece ziua de azi într-un mod profitabil. Veți îndeplini cu succes diverse sarcini mărunte, care necesită multă concentrare. O plimbare prin aerul rece de afară sau participarea la un eveniment în aer liber sunt, de asemenea, activități de dorit în această zi.


Horoscop 4 ianuarie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor da dovadă de extravaganță azi. Poate că veți achiziționa un costum neobișnuit sau veți oferi unui apropiat un dar aparte. Aștrii recomandă totuși prudență în ceea ce privește cheltuielile la început de an. Nu investiți în proiecte care promit câștiguri mari, pentru că de obicei nu se întâmplă asta.


Horoscop 4 ianuarie 2019, Săgetător:

Vineri, Săgetătorii se vor simți visători. E de așteptat, după o vacanță de sărbători, e cam greu să reintrați în atmosfera de serviciu, mai ales că vine și weekendul. E de așteptat, astfel, să nu aveți cheful necesar pentru a fi foarte productivi. Pe de altă parte, e bine ca astăzi să nu faceți pași îndrăzneți în dragoste, avertizează horoscopul. S-ar putea să nu iasă întocmai cum v-ați propus!






Horoscop 4 ianuarie 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricornii ar putea fi cam tăioși în conversație, atât la muncă, dar și în viața personală. Ar fi bine să vă măsurați însă cuvintele, pentru că nu va fi în avantajul vostru nici în căsnicie, nici la serviciu și nici în relația cu prietenii. Aveți grijă să dați atenție și propriei sănătăți, spune horoscopul. Încercați să vă protejați cât mai mult în aceste zile friguroase!


Horoscop 4 ianuarie 2019, Vărsător:

Ziua de 4 ianuarie va trece pentru Vărsători într-o atmosferă foarte plăcută, surprinzător, atât la muncă, dar și acasă. Veți avea parte de timp pentru a vă ocupa de voi și problemele voastre mai mult decât v-ați așteptat. E bine, totuși, să evitați contactul cu persoane impulsive și să nu exagerați astăzi cu caloriile, spune horoscopul. Mergeți mai mult pe jos, va fi de ajutor pentru corpul și sistemul vostru imunitar! Vărsătorii care nu și-au găsit jumătatea au o seară plină de speranțe!


Horoscop 4 ianuarie 2019, Peşti:

Într-o zi de vineri ca aceasta, Peștii nu trebuie să se aștepte la rezultate impresionante, în special la muncă. Se anunță o zi calmă, în deschiderea weekendului. Pe de altă parte, e în avantajul vostru să vă bucurați de liniște și să vă vedeți de treabă fără pic de stres. Încărcați-vă cu energie pozitivă pentru zilele care urmează, pentru că săptămâna viitoare aveți sarcini importante de îndeplinit!







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS