Aceste zodii îşi vor schimba viaţa în 2019...

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Aceste zodii îşi vor schimba viaţa în 2019...


Rac:

Pentru Racii care au greutăți în prezent, 2019 va reprezenta un punct de cotitură, atât în dragoste, cât și pe plan profesional. Vor decide să trăiască în prezent, fără umbrele din trecut care i-au măcinat vreme îndelungată. Va fi complicat, dar nu imposibil și este un pas necesar în maturizarea lor. Este musai însă ca schimbările să nu fie forțate și radicale, pentru că lucrurile cu adevărat remarcabile se fac cu dorință și mulți pași mici. În dragoste vor decide să renunțe la iluzia unui/ei partener/e ideal/e - care, de fapt, nici nu există. Doar așa vor putea să-și găsească jumătatea sau să se bucure de fiecare clipă petrecută în cuplu, cu bunele și relele ei.






Capricorn:

Capricornii vor ajunge la vorba bătrânilor - în viață nu contează câte lucruri aduni, ci câte momente petreci alături de cei/le dragi. Anul 2019 va fi unul trăit mai aproape de familie și prieteni, fără timp pierdut în căutarea plăcerilor de moment. Odată cu recâștigarea încrederii în propriile forțe, nativii din zodia Capricorn se vor apropia de versiunea lor ideală - persoana care și-ar fi dorit mereu să fie. E important să învețe și cum să trăiască singuri/e, fără a-și mai pune fericirea pe umerii partenerului/ei de viață. E o schimbare ce pare cinică, însă le va da șansa de a avea o relație sănătoasă - în care oferă iubire, nu depind de ea.






Pești:

Peștii ajung la momentul maturizării. După mai multe relații eșuate și dezamăgiri în dragoste, nativii din această zodie își vor lua destinul în propriile mâini. Nu vor mai accepta pe oricine în viața lor și vor cere fapte în locul promisiunilor - așa cum ar fi fost firesc să facă, de la început. E și momentul în care vor renunța să mai fie manipulați de către oameni care se folosesc de bunătatea lor pentru propriile interese. Le va fi greu, dar este necesar să treacă la următoarea etapă. Și se vor convinge în scurt timp că au luat decizia corectă, atunci când vor întâlni o persoană care îi iubește cu adevărat și nu încearcă le schimbe modul de a gândi.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS