Horoscopul zilei de joi, 20 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 20 decembrie 2018


Horoscop 20 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii sunt preocupați cu planurile pentru weekend. Se anunță o întâlnire importantă și toate trebuie să meargă perfect. E o șansă unică pe care nativii din această zodie o au, așadar scopul scuză mijloacele. Chiar dacă, la serviciu, atenția nu va fi tocmai la cote înalte, spre dezamăgirea șefilor. E posibil să se nască mici dispute, care se vor stinge rapid dacă sunt abordate cu eleganță și sinceritate.


Horoscop 20 decembrie 2018, Taur:

Taurii se trezesc, fără voia lor, în situații dintre cele mai complicate. Fără să aibă vreo vină, sunt implicați într-o discuție delicată, pe care ar fi vrut cu orice preț să o evite. Nu trebuie să se piardă cu firea, altfel vor fi scoși vinovați. E mai bine să privească problema cu detașare și indiferență - adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și unele persoane vor fi nevoite să ceară scuze.


Horoscop 20 decembrie 2018, Gemeni:

Noroc fabulos pentru Gemeni, în această zi. Din senin, o persoană pe care o consideră foarte atrăgătoare dă semnale că ar vrea ceva mai mult. Iar asta nu anul viitor, ci acum. Cine are curaj să treacă la acțiune s-ar putea să descopere că, în spatele frumuseții, stă un caracter sincer, care știe ce și când vrea de la viață și nu se sfiește să o spună. O poveste de dragoste este pe punctul de a se naște în atmosfera fermecătoare a sărbătorilor de iarnă.






Horoscop 20 decembrie 2018, Rac:

E posibil ca astăzi să fii foarte suspicios, chiar răzbunător. Există posibilitatea ca cineva foarte apropiat, rudă, prieten, chiar partenerul, să facă ceva ce te va scoate din sărite. Nu e cazul să pierzi din energie ca să te răzbuni, sau măcar să răspunzi. Timpul va rezolva totul. Concentrează-te pe lucrurile mici care te ajută să trăieşti armonios sau mergi la cumpărături.


Horoscop 20 decembrie 2018, Leu:

Ai putea trăi emoţii puternice astăzi. Dar, foarte probabil, acestea sunt legate de o situaţie care vă afectează indirect. Ţine cont de asta şi nu intra în panică. Mai ales că dacă te uiţi în jur vei descoperi că sunt o mulţime de probleme personale care pot deveni cu adevărat dificile. Concentrează-te pe rezolvarea acestor probleme.


Horoscop 20 decembrie 2018, Fecioară:

E timpul să rişti în legătură cu probleme care ţin de dragoste. Dacă e vorba despre o relaţie pe care ţi-e teamă să o începi, sau de o căsnicie pe care ţi-e frică să o părăseşti, e timpul să îţi asumi ce simţi. Mai ales că nu se întrevăd schimbări majore profesional sau financiar, deci ai toată energia pentru chestiuni sufleteşti. Iar acestea necesită o concentrare maximă.






Horoscop 20 decembrie 2018, Balanţă:

Balanţa astăzi nu ar trebui să facă promisiuni întâmplătoare. Înainte de fi de acord cu o cerere, evaluați-vă încă o dată, în mod obiectiv, capacitățile. Dacă pentru a vă păstra cuvântul trebuie să vă asumați un risc mare sau să vă părăsiți zona de confort, este mai bine să nu faceți o astfel de promisiune. Seara există probabilitatea unei accidentări. Din acest motiv, nu se recomandă vizitarea patinoarului sau implicarea în orice sport dinamic şi potenţial periculos.


Horoscop 20 decembrie 2018, Scorpion:

Pentru Scorpion, vremea rea ​​poate fi singura problemă a zilei. Este posibil ca, datorită vremii nefavorabile, să nu puteţi fi pus pe direcţia dorită. Restul zilei promite să fie surprinzător de productivă. Există toate șansele de a finaliza cu succes proiectul actual, referitor la afaceri sau finanțe. Poate că vor exista schimbări pozitive în comunicarea cu un potențial partener în relație. Se întrevede şi o afacere de familie.


Horoscop 20 decembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorul pe 20 decembrie 2018 ar trebui să fie pregătit pentru succes in afaceri. Există o șansă de a obține un premiu mare înainte de Anul Nou sau alte venituri financiare dintr-o sursă neașteptată. Astăzi, nu trebuie să planificați excursii lungi. Este de dorit să petreceți seara acasă, înconjurat de rude sau de prieteni. Alternativ, puteți organiza o mică petrecere în oraş, dar nu aruncaţi cu banii, să nu vă pară rău.






Horoscop 20 decembrie 2018, Capricorn:

Capricornii vor fi, astăzi, extrem de ocupaţi. Fie că vă ocupaţi intens de pregătirile pentru Crăciun sau Revelion (ori ambele), fie că încercaţi să rezolvaţi anumite probleme casnice, astăzi veţi avea un program încărcat. Încercaţi să vă calmaţi şi să luaţi problemele pe rând pentru a fi siguri că le veţi rezolva şi veţi avea parte de sărbători fericite. Capricornii singuri vor avea o mare şansă să îşi găsească, în această perioadă, o nouă iubire. Aveţi grijă la atitudine şi veţi avea parte de succes.


Horoscop 20 decembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii vor fi, astăzi, melancolici. Veţi visa la zilele în care eraţi înconjuraţi de numeroase persoane dragi şi totul era perfect. Dacă vă este dor de cineva, nu trebuie decât să puneţi mâna pe telefon şi să sunaţi. Problemele vor dispărea în scurt timp, iar totul va reveni la normal. Bucuraţi-vă de cei care sunt în jurul vostru, familie, prieteni şi cunoştinţe. Deşi aveţi o mare nevoie de atenţie şi afecţiune, veţi încerca să păreţi puternici şi de neclintit. Câteodată este bine să vă exprimaţi sentimentele.


Horoscop 20 decembrie 2018, Peşti:

Peştii trebuie să se concentreze, astăzi, pe problemele de cuplu şi cele casnice. Deşi sunteţi preocupaţi în 99% din timp cu problemele profesionale, restul problemelor vă pot copleşi. Vă puteţi trezi într-o problemă uriaşă din care nu veţi putea ieşi. Drept urmare, sfatul aștrilor este să încercaţi să remediaţi cât se poate de repede situaţiile conflictuale, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune şi vă veţi dori linişte, relaxare şi iubire.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS