Horoscopul lunii decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: decembrie 2018


Horoscop decembrie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec decembrie 2018
Din 1 decembrie încolo, se prea poate să reapară în peisaj probleme pe care trebuie să le discuți neapărat cu persoana iubită și/sau cu partenerul de afaceri. După data de 2, este posibil să apară primele rezolvări la aceste situații. Începând din data de 6, lucrurile se pun în ordine într-un fel mai ușor perceptibil, dar încearcă să nu te culci pe-o ureche și să depui eforturi în continuare.

În cursul sau în jurul datei de 7 decembrie, este posibil să te găsești într-o dispoziție meditativă sau mai introspectivă ori poate reușești să ajuți pe cineva care nu știa cum să-ți ceară ajutorul. Din 13 încolo, se deschide o perioadă bună pentru călătorii și alte contacte cu străinătatea, cel mai probabil marcate de întâlnirile cu rudele de peste hotare din preajma sărbătorilor de iarnă.

În cursul sau în preajma zilei de 21, te găsești probabil într-o dispoziție destul de romantică și mai conectat/ă decât de obicei la ceea ce simți, dar s-ar putea să nu te simți în apele tale din acest motiv. În cursul sau în jurul datei de 24, s-ar putea ca întâlnirile cu rudele să ducă și la discuții mai aprinse, dar dacă-ți dorești să nu afecteze atmosfera, poate ar fi mai bine să le eviți cumva.






Horoscop decembrie 2018, Taur:

Horoscop Taur decembrie 2018
Relaționarea cu persoana iubită și/sau cu asociații poate fi dificilă începând cu data de 1 a lunii. Din 2 încolo, s-ar putea să atmosfera dintre voi să se mai îndulcească, iar din 6 chiar să simți că ceva s-a schimbat în bine în felul în care comunicați. În cursul sau în jurul datei de 7, s-ar putea ca viața ta socială să se anime destul de mult și să primești multă susținere din partea prietenilor.

După data de 13, pot apărea unele oportunități financiare în raport cu persoana iubită sau cu cei cu care derulezi afaceri sau activități extraprofesionale. Este important totuși să vedeți cum vă împărțiți atribuțiunile pentru a nu apărea jocuri de putere mai târziu care să vă dezechilibreze relația. În caz contrar, există riscul ca lucrurile să nu evolueze tocmai în cea mai bună direcție.

În cursul sau în jurul zilei de 21, te bucuri de momente frumoase alături de persoana iubită și de gașca voastră de prieteni, dar ar fi bine să te uiți totuși la cât cheltuiești pentru că sărbătorile abia încep în această dată și mai sunt multe cumpărături de făcut. În cursul sau în preajma zilei de 24, se poate ca unele planuri cu prietenii să cadă, dar ideal ar fi să nu faci un caz prea mare din asta.






Horoscop decembrie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni decembrie 2018
Din 1 încolo, s-ar putea ca productivitatea ta la locul de muncă să nu mai fie aceeași, semn că ai ajuns în situația în care se impune un concediu de odihnă. Se poate să-ți găsești mai ușor motivația după data de 2, dar abia din 6 să simți suflul sărbătorilor și să mai tragi nițel de tine. În cursul sau în jurul datei de 7, s-ar putea să apară unele oportunități profesionale, deci vezi să nu le ratezi.

Din 13 încolo, comunici parcă mai ușor pe limba partenerului de viață și/sau de afaceri. Este clar că v-a cuprins pe fiecare atmosfera sărbătorilor și lăsați mai ușor unii de la ceilalți decât în mod normal. În cursul sau în preajma zilei de 21, cei care lucrează s-ar putea să aibă mai mult spor, probabil pentru că îi animă bonusurile ori beneficiile care survin de pe urma sacrificiului lor.

În cursul sau în preajma zilei de 24, s-ar putea să ai parte de unele momente tensionate în raport cu figurile cu autoritate din viața ta. Cel mai probabil, Ajunul de Crăciun vă aduce mai aproape, iar discuțiile vor ajunge să bată într-o direcție sensibilă care vă provoacă unele schimburi de replici mai acide. Ar fi bine să lăsați aceste discuții pe altă dată și să vă bucurați de sărbători.






Horoscop decembrie 2018, Rac:

Horoscop Rac decembrie 2018
După data de 1, se prea poate ca viața ta sentimentală se îmbunătățească și să observi schimbări în bine și în ceea ce privește relația cu copiii. Adevăratul progres se va vedea însă începând cu data de 2 sau după 6 când comunicați și mai bine decât de obicei. În cursul sau în preajma zilei de 7, se arată un moment propice să ieși cu partenerul și să petreceți măcar o seară doar voi doi.

Începând cu data de 13, se prea poate să se schimbe ceva în bine la locul de muncă, poate pentru că reușești să vorbești mai ușor pe limba colegilor de muncă și tensiunile se mai diminuează. În cursul sau în preajma zilei de 21, te afli într-o dispoziție bună, te simți bine în pielea ta, iar acest lucru este ușor de observat pentru persoana iubită, copii sau admiratori/oare dacă ești în căutare.

În cursul sau în jurul aceleiași zile, se prea poate să apară totuși unele probleme la serviciu, în sensul că se poate defecta ceva la aparatură și se dă vina pe tine ori pur și simplu primești sarcini ce te depășesc sau nu sunt n fișa postului. Norocul face însă că pe data de 24, te bucuri de mai multă liniște alături de cei dragi și nu mai resimți atât de puternic încărcătura zilelor anterioare.






Horoscop decembrie 2018, Leu:

Horoscop Leu decembrie 2018
Din 1 decembrie încolo, s-ar putea să intervină unele probleme de comunicare între tine și unii membri ai familiei. Atmosfera dintre voi s-ar putea să se mai îndulcească, dar nu te aștepta la minuni. După data de 6, dacă dați dovadă de mai multă deschidere unii față de ceilalți, lucrurile s-ar putea totuși să se schimbe în bine. Trebuie să comunicați atunci când vreți să spuneți ceva.

În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea să apară unele tensiuni, dar nu foarte mari, între tine și partener sau asociat/ă. Începând cu data de 13, ideal ar fi să cauți metode de a-l aduce pe partener aproape de tine sau să încerci să petreci mai mult timp cu copiii. Acest lucru vă va ajuta să faceți mari progrese în relația voastră, dar este important să fie vorba de eforturi constante.

În cursul sau în preajma zilei de 21, s-ar putea ca lucrurile între tine și partenerul de viață și/sau afaceri să meargă mai bine, semn că atmosfera sărbătorilor mai amorțește din scânteile care se iscă uneori între voi. În cursul sau în jurul zilei de 24, încearcă să nu sufoci pe cei de lângă tine, mai ales dacă este vorba de persoana iubită sau de copii. S-ar putea simți destul de copleșiți.






Horoscop decembrie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară decembrie 2018
În cursul sau în preajma zilei de 1, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să nu se afle tocmai la standardele la care ți-ai fi dorit. Acest lucru s-ar putea să nu-l resimți prea tare din din 2 încolo, iar din 6 să înceapă deja să revină la cotele cu care ești obișnuit/ă. În cursul sau în preajma zilei de 7, ideal ar fi totuși să te bazezi mai mult pe intuiție și limbaj nonverbal.

Din 13 încolo, se prea poate să comunici mai ușor cu membrii familiei, mai ales ai celei din care provii. În cursul sau în jurul zilei de 21 decembrie, ascultă-ți vocea interioară, mai ales dacă vine vorba să descifrezi limbajul nonverbal al apropiaților. De asemenea, se poate să ai parte de clipe frumoase în compania rudelor apropiate, a partenerului și a vecinilor. Alimentează atmosfera.

În cursul sau în preajma zilei de 24, s-ar putea să apară unele tensiuni între familia ta de origine și partener ori anumite chestiuni de ordin gospodăresc ajung să intervină între tine și persoana iubită. De obicei, febra pregătirii sărbătorilor poate duce la asemenea situații, dar ideal ar fi totuși să nu cultivați momentele de tensiune, ci să le lăsați cumva să se stingă de la sine. Nu exagera.






Horoscop decembrie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă decembrie 2018
În cursul sau în preajma zilei de 1, se prea poate ca financiar să ai parte de unele piedici. Acestea se mai reduc începând cu data de 2, iar după 6 decembrie, s-ar putea să-ți vină idei noi despre cum ai putea să-ți suplimentezi veniturile și/sau să-ți valorifici economiile. În jurul sau în cursul datei de 7, s-ar putea chiar să apară primele profituri deloc de neglijat de pe urma acestor ponturi.

Începând cu data de 13, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să devină din ce în ce mai ascuțite, indiciu cum nu-ți va fi absolut deloc greu să te pliezi pe orice situație sau persoană pe care o întâlnești, cel puțin în zilele care urmează. În cursul sau în preajma zilei de 21, apar din nou șanse de câștig, iar în acest caz, s-ar putea ca elocvența ta să joace un rol crucial.

În cursul sau în preajma datei de 24 decembrie, mai precis de Ajunul Crăciunului, s-ar putea să treci prin unele probleme cu colegii de muncă dacă lucrezi atunci sau poate ceva nu funcționează conform planului și de acolo toate parcă încep s-o ia pe arătură. Ideea ar fi că indiferent dacă este vorba de ceva acasă sau la muncă, important este să faci în așa fel încât să nu te pierzi cu firea.






Horoscop decembrie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion decembrie 2018
Începând din data de 1, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să nu fie cele de care ai nevoie pentru a face față unor situații mai complicate de atunci. Din 2 încolo, stima ta de sine își mai revine, fapt care devine din ce în ce mai evident după data de 6 decembrie. În cursul sau în jurul zilei de 7, s-ar putea ca viața ta sentimentală să se dinamizeze destul de mult.

Nu este exclus, de asemenea, ca și relația cu copiii să aibă de câștigat. După data de 13, este posibil să apară oportunități de suplimentare a veniturilor pe care le realizezi și/sau de valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. Oricare este situația, cert este că nu ți-ar strica să ții totuși de profituri. În cursul sau jurul lui 21, stai bine și cu banii, dar și moralul.

În cursul sau în jurul zilei de 24, ar fi de dorit să nu cheltuiești mai mult decât ți-ai propus pe cadouri. S-ar putea să te lași purtat/ă de val la un moment dat și să dai mai mult decât te-ai așteptat, fiind nevoit/ă să reduci din alte părți. În cele mai multe cazuri, contează gestul și mai puțin componența cadoului. Gândește-te la acest lucru când faci pe ajutorul lui Moș Crăciun.






Horoscop decembrie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător decembrie 2018
Începând cu data de 1, s-ar putea să fii tentat/ă să persiști în anumite tipare de gândire negative și coercitive, dar optimismul începe să recupereze teren după data de 2, urmând ca din 6 încolo să reușești să discerni între gândurile care te poate ajuta să afli lucruri mai multe despre tine și cele care nu sunt altceva decât frământări inutile. Încearcă să aplici această tehnică în continuare.

În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea ca atmosfera din propriul cămin să fie una care să-ți permită să te bucuri de debutul sărbătorilor de iarnă la fel ca în copilărie. Din data de 13 încolo, șarmul și carisma ta se fac vizibile mai des decât de obicei. În cursul sau în preajma zilei de 21, lucrurile merg la fel de bine acasă, ești expansiv/ă, te simți bine în pielea ta și acest lucru se vede.

În cursul sau în jurul zilei de 24 decembrie, adică Ajunul Crăciunului, se prea poate să apară unele tensiuni între tine și cei dragi, generate cel mai probabil de unele diferențe care țin de sistemele voastre de valori, principii și credințe. Ideal ar fi să lăsați unii de la ceilalți măcar în astfel de momente când ar trebui să vă bucurați totuși unii de compania celorlalți și să profitați.






Horoscop decembrie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn decembrie 2018
Începând cu data de 1, s-ar putea să experimentezi unele probleme în raport cu amicii, sponsorii sau oamenii de bine. După data de 2, reveniți la sentimente mai bune, dar abia din 6 încolo începi să observi că lucrurile merg într-adevăr înspre mai bine. În cursul sau în jurul zilei de 7, caută să lași intuiția să descifreze anumite gesturi sau mimici la cei de lângă tine. Nu te va dezamăgi.

După data de 13, se prea poate să dezvolți tendința de a persista în tipare de gândire destul de negative sau de a te crampona de prejudecăți și preconcepții. În cursul sau în jurul zilei de 21, ți se recomandă să petreci mai mult timp cu prietenii sau chiar cu posibili sponsori dacă se ivește oportunitatea. De asemenea, caută totuși să te deschizi și altor puncte de vedere mai diferite.

În cursul sau în preajma zilei de 24, ideal ar fi să nu dai crezare bârfelor și zvonurilor care se vehiculează în jurul tău. Unde se adună mulți oameni, este probabil să se nască astfel de discuții, dar tu nu vei câștiga nimic dacă popularizezi astfel de vorbe sau cazi în capcana lor. Caută deci să te bucuri de sărbători și de prezența celor dragi și să nu te dedai la astfel de lucruri mărunte.






Horoscop decembrie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător decembrie 2018
Începând cu data de 1, s-ar putea ca la serviciu să apară unele probleme de comunicare cu unii dintre superiorii tăi. Din 2 încolo, acestea ar putea începe să se remedieze treptat, urmând ca după data de 6 să intrați pe făgașul normal. În cursul sau în jurul zilei de 7, se prea poate să descoperi unele oportunități de valorificare a economiilor și/sau de suplimentare a veniturilor realizate.

Din 13 încolo, viața ta socială se dinamizează destul de mult, apar fețe noi în grupul tău de amici sau poate tu ești cel care pătrunde într-un anturaj nou. Așteaptă-te, de asemenea, ca și proiectele de grup să evolueze destul de bine în perioada următoare. În cursul sau în preajma zilei de 21, se prea poate să apară și primele profituri, dar și progrese în privința proiectelor de grup pe rol.

În cursul sau în preajma zilei de 24 decembrie, adică Ajunul de Crăciun, s-ar putea ca unele planuri avute cu prietenii să cadă, fapt pentru care să apară tot felul de probleme, mai ales dacă ai cotizat destul de mult pentru aceste angajamente sociale organizate cu ei. Oricare ar fi situația, mai bine ar fi să tranșezi aceste lucruri după sărbători și nu când ar trebui să fii mai bun/ă cu ei.






Horoscop decembrie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti decembrie 2018
S-ar putea ca, din 1 decembrie încolo, să nu te afli în cea mai bună formă morală, iar acest lucru să-ți pună amprenta pe nivelul tău de optimism. Se arată totuși, din 2 încolo, o perioadă bună pentru cei implicați în relații la distanță sau cu persoane de altă religie și/sau naționalitate. Din 6 încolo, parcă ai o stare de spirit mai bună și ești mai echilibrat/ă din punct de vedere emoțional.

În cursul sau în jurul zilei de 7, șarmul și carisma ta sunt deasupra cotelor obișnuite și reușești să te faci plăcut/ă în orice situație. Din data de 13 decembrie încolo, comunici parcă mai ușor pe limba superiorilor, indiciu cum că venirea sărbătorilor îi aduce într-o stare în care par mai dispuși să asculte ceea ce ai de spus. Chiar așa, nu te culca pe-o ureche pentru că pot apărea schimbări.

În cursul sau jurul zilei de 21, te afli într-o stare bună, te simți bine în pielea ta, iar acest lucru aduce un plus valoare și în atitudinea ta pe plan profesional, dacă se întâmplă să lucrezi atunci. În cursul sau în preajma zilei de 24, pot apărea unele tensiuni între tine și figurile autoritare din familia ta. Caută să elimini orice prilej de ceartă și să te concentrezi pe ceea ce vă aduce aproape.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS