Horoscop săptămânal, 3-9 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 3-9 decembrie 2018


Horoscop 3-9 decembrie 2018, Berbec:

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să urmeze tranzitele astrologice ale acestei săptămâni și să nu se opună schimbărilor pe care acestea le aduc în viața lor. Cu alte cuvinte, nativii ar trebui să fie mai determinați să-și revizuiască anumite principii de viață cu care nu mai rezonează sau care-i împiedică să evolueze. În această perioadă pot întâlni mentori, îndrumători spirituali și nativii ar trebui să le asculte și urmeze sfaturile. Tot acum se perfectează și un aspect care indică călătoria, iar nativii ar putea pleca în delegații sau ar putea face drumuri relaționate cu studiile.


Horoscop 3-9 decembrie 2018, Taur:

Cei născuți în zodia Taur au parte de evenimente cu un impact destul de mare ( nu neapărat negative) care le pot aduce transformări majore la nivel emoțional și sentimental. Nativii pot avea parte de întâlniri karmice și nu este exclus ca cei singuri să-și găsească, grație lui Venus, planeta iubirii și guvernatorul lor, un partener și să înceapă o nouă relație. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să aibă grijă la dialog, atât cu persoana iubită, cât și cu asociații și colaboratorii, deoarece unele relații pot deveni tensionate și se pot strica în perioada de retrogradare a lui Mercur.


Horoscop 3-9 decembrie 2018, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia, odată cu formarea aspectului de Lună Nouă, să întâlnească un partener și să înceapă o relație. Totodată, aspectul va afecta în mod favorabil și casa parteneriatelor și nativii ar putea semna noi contracte de colaborare, însă Mercur retrograd pe casa muncii le va cere multă prudență în comunicare și în negocieri, deoarece ceea ce vor aproba acum, ar putea regreta mai târziu. Totodată, situațiile tensionate cu colegii de muncă nu vor lipsi, dar vor fi mult ameliorate de Venus. Planeta armoniei le poate trimite și raze bune la capitolul sănătate, însă nativii ar trebui să evite suprasolicitarea de la locul de muncă.






Horoscop 3-9 decembrie 2018, Rac:

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să facă o schimbare în stilul de viață, indiferent că este vorba de stil alimentar, program de lucru sau activitate fizică. Luna Nouă le va îndrepta atenția asupra sănătății și este de preferat să fie mai prudenți la acest capitol. În plus, la locul de muncă pot avea loc schimbări bulversante de natură să-i destabilizeze fizic și psihic pe nativi. În zona sentimentală, această săptămână va aduce mult tumult deoarece atât Venus, cât și Mercur se află în tranzit pe casa iubirii, a relației cu copiii și a activităților creative. Nativii vor deveni un fel de „Meșterul Manole”, pe o parte vor clădi și pe alta vor dărâma.


Horoscop 3-9 decembrie 2018, Leu:

Cei născuți în zodia Leu sunt predispuși la excese în această săptămână și sunt sfătuiți să aibă grijă ce și cât mănâncă, cât timp dorm, câtă mișcare fac și mai ales, sunt sfătuiți să lase deoparte viciile, indiferent de natura lor. În zona financiară se întrevăd ameliorări, însă este posibil ca nativii să fie nevoiți să ia niște decizii radicale, să facă niște schimbări la acest capitol. Poate să fie vorba de a deveni mai cumpătați la cheltuieli. Venus le poate îmbunătăți relația cu membrii familiei, însă conflicte legate de locuință vor continua să existe. Nativii nu ar trebui să facă tranzacții legate de imobile, vânzări, cumpărări, închirieri, deoarece Mercur nu-i va susține în negociere.


Horoscop 3-9 decembrie 2018, Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de un nou început legat de familie și locuință. Acest aspect poate aduce o îmbunătățire a relației cu rudele, însă nu putem ignora retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, întocmai pe casa comunicării, aspect care poate aduce tensiune în interacțiunile nativilor cu cei din jur. Cu Venus alături, Fecioarele trebuie să învețe să-și stăpânească pornirile și să caute echilibrul. Pe de altă parte, nativii pot primi vești neclare din străinătate, legate poate de studii sau de un curs de perfecționare profesională. O altă tendință a aspectului care se perfectează acum ar putea contura o cumpănă, o discuție, o tensiune în cazul nativilor care vor să se mute de acasă sau să-și schimbe locuința prin vânzare, cumpărare, închiriere.






Horoscop 3-9 decembrie 2018, Balanţă:

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să se împace cu rudele cu care au fost în conflict până acum, iar Luna Nouă formată în sectorul comunicării și al deplasărilor le poate aduce oferte din străinătate legate de muncă sau de studii, în special burse de studii. Cu toate că Venus îi sprijină din punct de vedere financiar, retrogradarea lui Mercur le poate aduce dificultăți în negocierea contractelor și nativii sunt sfătuiți să nu semneze dacă nu sunt împăcați cu suma de bani primită. Șanse mari de a pleca în călătorii în această perioadă.


Horoscop 3-9 decembrie 2018, Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus și retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar nativii ar putea fi ușor bulversați și confuzi în această perioadă. Nativii își pot pune mai multe întrebări despre ei înșiși, despre persoana iubită, despre ce-și doresc de la viață și ce pot face pentru a-și îmbunătăți condiția, în special vizată fiind cea financiară, cu atât mai mult cu cât Luna Nouă se formează în acest sector al banilor. Aspectul le poate aduce oportunități remarcabile de îmbunătățire a veniturilor, însă se cere prudență în negocieri.


Horoscop 3-9 decembrie 2018, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității, însă dacă la modul general acest aspect ar trebui să fie unul favorabil, care să sporească puterea de atracție a nativilor, să le inducă pofta de socializare și să le ofere o energie remarcabilă, în contextul astrologic actual, cu Mercur retrograd pe casa subconștientului și a introspecției, aceste caracteristici nu mai au aceeași putere, cel puțin nu săptămâna aceasta. Venus le poate aduce regrete și remușcări în zona sentimentală.






Horoscop 3-9 decembrie 2018, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn sunt determinați de Luna Nouă formată pe casa subconștientului să-și schimbe niște concepții, principii de viață, să dizolve niște prejudecăți și să caute un echilibru între rațiune și sentimente. Totodată, aspectul le poate aduce în prezent o persoană din trecut și pot reactualiza o poveste de viață. Dacă ne gândim că Venus se află în domiciliul prietenilor, cunoștințelor și planurilor de viitor, atunci ar putea fi vorba despre un amic care să se arate brusc interesat de o relație cu nativii Capricorn. Pe de altă parte, poate fi vorba strict de planuri profesionale pe care să încerce să le pună în aplicare acum, însă Mercur nu le va sprijini demersurile, cel puțin nu în această săptămână.


Horoscop 3-9 decembrie 2018, Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi favorizați de Luna Nouă să demareze proiecte și-și pot face planuri de viitor alături de prieteni, cunoștințe sau persoane din anturajul apropiat. Cum Mercur retrogradează pe casa carierei, nativii ar trebui să-și reevalueze în mod serios condiția de la locul de muncă, fără însă a supune dialogului și negocierilor nemulțumirile actuale. Venus le poate aduce un partener de viață din zona profesională sau le poate crește interesul pentru o persoană de la locul de muncă, însă se cer pași mici și siguri și comunicare calmă. Nu este momentul să ia decizii legate de partea profesională în această săptămână.


Horoscop 3-9 decembrie 2018, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești sunt favorizați de Luna Nouă să avanseze în carieră sau, cel puțin, să-și schimbe locul de muncă, funcția, statutul profesional, responsabilitățile. Nativii pot beneficia de o altă autoritate și pot cunoaște persoane influente care să-i ajute în ascensiune. Pe de altă parte, Mercur le cere reevaluarea unor principii de viață, reevaluarea unor valori morale și, cu Venus alături pe aceeași casă, aceste schimbări ar putea fi stimulate, determinate de cunoașterea unui nou partener.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS