Horoscopul lunii noiembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: noiembrie 2018


Horoscop noiembrie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec noiembrie 2018
Din 8 încolo, s-ar putea să călătorești mai mult pe distanțe mai mari, dar și să simți nevoia de a te perfecționa. În cursul sau în preajma zilei de 9, viața ta socială este la înălțime și se anunță un moment bun să pui la cale proiecte de grup, respectiv să aduni sponsori. Nivelul tău de energie poate scădea simțitor din 15 încolo, dar parcă ești mai strict cu schimbările tale de stare de spirit.

Din 16 încolo, te înțelegi parcă mai bine cu partenerul de viață și/sau de afaceri. După data de 17, se prea poate să lași preconcepțiile să ți-o ia înainte sau se amână călătorii ori începerea unor cursuri. În cursul sau în preajma aceleiași zile, s-ar putea să nu te afli în cea mai bună stare, dar important este să iei măsuri dacă simți acest lucru. Peste două zile, nu te adânci și mai mult în ea.

În cursul sau jurul datei de 25, se pot întâmpla lucruri bune care au legătură cu străinătatea sau cu educația ta ori poate cu birocrația. În cursul sau în preajma zilei de 26, s-ar putea să te pândească iar totuși unele lucruri nu prea bune la nivel mental și emoțional. În cursul sau în jurul datei de 30, pot apărea tensiuni între tine și o persoană din anturajul profesional sau partenerul de viață.








Horoscop noiembrie 2018, Taur:

Horoscop Taur noiembrie 2018
Din 8 încolo, s-ar putea să se arate șanse să faci mai mulți bani în asociere cu alte persoane. În cursul sau în preajma zilei de 9, se întrezăresc mai multe oportunități de a te afirma pe planul muncii. Din 15 încolo, se prea poate ca viața ta socială să urmeze o curbă ascendentă. După data de 16, vorbești mai ușor pe limba colegilor de muncă, semn că dispar unele tensiuni dintre voi.

Din 17 încolo, s-ar putea să intervină unele neînțelegeri între tine și partenerii sau afaceri sau cel drag cu privire la bani. În cursul sau în preajma aceleiași zile, nu este o idee bună să investești în proiecte de grup care nu oferă garanții sau nu sunt bine puse la punct. În cursul sau în jurul zilei de 19se prea poate să revină problemele bănești în raport cu alte persoane. Comunicați mai mult.

În cursul sau în preajma zilei de 25, norocul se poate întoarce pe plan financiar, dar nu fără unele schimbări de atitudine din partea ta. În cursul sau în jurul datei de 26, evită să dai împrumuturi ori să investești un capital prea mare în proiectele care nu-ți ofere încredere. În cursul sau în jurul zilei de 30, se prea poate să te confrunți cu unele probleme de sănătate sau de ordin profesional.








Horoscop noiembrie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni noiembrie 2018
Din 8 încolo, asocierile cu alte persoane, de natură profesională sau sentimentală, vor ocupa un loc mai important în viața ta. În cursul sau în preajma zilei de 9, te afli într-o dispoziție destul de bună, chiar dacă nu totul în jurul tău este pe roze. Din 15 încolo, ai mai multă inițiativă pe plan profesional. După data de 16 noiembrie, te înțelegi mai bine cu copiii și/sau persoana iubită.

Din 17 noiembrie încolo, pot apărea unele probleme de comunicare între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau în preajma aceleiași zile, te poți trezi că fie cariera ta, fie a partenerului ajung în punctul de a crea o ruptură între voi. În cursul sau în preajma lui 19, aceeași problemă vă dă târcoale în continuare. În cursul sau jurul lui 25, faceți un plan de reabilitare.

În cursul sau în preajma datei de 26 noiembrie, se prea poate să întâmpinați aceleași tensiuni, dar se vede că faceți totuși progrese în direcția potrivită. În cursul sau în jurul lui 30, s-ar putea să nu găsești rețeta cea mai potrivită prin care să le oferi prietenilor, dar și persoanei iubite și/sau copiilor timpul de care au nevoie din partea ta. Trebuie să te organizezi ceva mai mult atunci.








Horoscop noiembrie 2018, Rac:

Horoscop Rac noiembrie 2018
Din 8 noiembrie încolo, s-ar putea să realizezi mai multe lucruri pe plan profesional decât ți-ai propus. În cursul sau în preajma zilei de 19, dacă întâmpini unele probleme, fie ele și financiare, se prea poate ca părinții să te poată ajuta. Din data de 15 încolo, se prea poate să întreprinzi mai multe călătorii sau să ai parte de unele victorii personale destul de mari împotriva birocrației.

Din 16 încolo, vorbești parcă mai ușor pe limba membrilor familiei, dar mai ales a părinților. Din 17 încolo, se prea poate să apară unele tensiuni sau blocaje pe plan profesional. În cursul sau în preajma aceleiași date, așteaptă-te să trebuiască să faci lucruri cu care nu te-ai mai confruntat sau să ți se spargă unele oale în cap la serviciu. În cursul sau jurul lui 19, te redresezi ușor la muncă.

În cursul sau în jurul datei de 25, se prea poate ca lucruri să ia o turnură bună pentru tine pe plan profesional. În cursul sau în preajma datei de 26, se prea poate să revină problemele de ordinul muncii, dar cam știi deja ce să faci atunci când te confrunți cu ele. În cursul sau în jurul zilei de 30, se prea poate să te împarți cu dificultate între carieră și viața de familie. E totuși în puterea ta.








Horoscop noiembrie 2018, Leu:

Horoscop Leu noiembrie 2018
În cursul sau în preajma zilei de 8, s-ar putea ca viața ta amoroasă să urmeze o curbă ascendentă, iar dacă urmărești să-ți extinzi familia, acum ar fi momentul. În cursul sau în preajma zilei de 9, orice discuție, ședință sau audiență pe care o ai are șanse să se finalizeze în favoarea ta. Din data de 15 încolo, se prea poate să ai parte de inițiativa unor parteneriate bănești cu anumite persoane.

Din 16 încolo, se întrevede o perioadă în care comunici mai bine cu toți cei din vecinătatea ta. În cursul sau în jurul zilei de 17, s-ar putea să dai dovadă de gelozie și posesivitate în cuplu. După data de 17, s-ar putea să comunici mai defectuos cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul datei de 25, se prea poate totuși să ajungeți la o concluzie și să revină armonia între voi.

În cursul sau în preajma zilei de 26, pot apărea din nou tendințele de sufocare în raport cu cel drag, dar parcă ți-este mai ușor acum să le gestionezi. În cursul sau în jurul datei de 30, se prea poate să apară unele tensiuni în discuțiile pe care le ai cu ceilalți. Caută să faci în așa fel încât să nu intri în polemici care știi, în interiorul tău, că nu vor ajunge niciunde sau acolo unde vrei tu.








Horoscop noiembrie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară noiembrie 2018
Din 8 încolo, s-ar putea ca viața ta de familie să meargă înspre mai bine sau chiar să se rezolve unele probleme locative sau de ordin imobiliar. În cursul sau în jurul datei de 9, se prea poate să se arate unele oportunități de suplimentare a bugetului. Din 15 noiembrie încolo, viața amoroasă sau cea profesională se animă mult. După 16 noiembrie, se rezolvă unele probleme financiare.

În cursul sau în preajma zilei de 17, pot interveni unele probleme între partener, persoana ta și cei din familie. După această zi, se prea poate chiar să comunici mai defectuos cu rudele foarte apropiate. În cursul sau în jurul datei de 19, revin iar tensiunile între tine și cei dragi ai casei pe tema vieții tale de cuplu. În cursul sau preajma lui 25, se mai rezolvă din problemele cu rudele.

În cursul sau în preajma zilei de 26, acestea pot reveni, dar parcă ești mai capabil/ă să le spui că nu este de căderea lor să se implice în lucruri care te privesc doar pe tine și pe partenerul tău. În cursul sau în preajma datei de 30, se prea poate să apară unele probleme de ordin bănesc, dar dacă faci unele economii și tai lucruri de pe lista de cumpărături, totul va merge înspre bine.








Horoscop noiembrie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă noiembrie 2018
După data de 8, se prea poate să fii ceva mai elocvent/ă decât până acum, deci bizuie-te pe abilitățile tale de comunicare și socializare. În cursul sau în jurul zilei de 9, te afli într-o dispoziție bună. Din 15 încolo, se arată mai mult dinamism pe plan profesional. După data de 16, ai mai multă încredere în tine. Din 17 încolo, s-ar putea să nu rezolvi totul doar prin vorbe.

În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să te confrunți cu unele tensiuni la serviciu cu colegii sau să ai parte de tot felul de obstacole. În cursul sau jurul datei de 19, acestea s-ar putea reitera, dar parcă te descurci mai ușor când vine vorba să le manageriezi. În cursul sau în jurul lui 25, s-ar putea să ai parte de o victorie personală care depinde de abilitățile tale de comunicare.

În cursul sau în preajma zilei de 26, intervin iar unele neînțelegeri pe plan profesional, dar vei găsi tu o metodă să le depășești și pe acestea prin tact și diplomație. În cursul sau în jurul datei de 30, s-ar putea să te confrunți cu unele dificultăți pe plan profesional și să nu ai energia să vezi de ele sau invers. Oricare ar fi situația, cert este că ai nevoie de o pauză de gândire și să acționezi.








Horoscop noiembrie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion noiembrie 2018
Din 8 încolo, se prea poate să apară mai multe oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor realizate până acum. În cursul sau în jurul lui 9, dacă treci prin unele dificultăți, nu te sfii să te ceri ajutorul rudelor foarte apropiate. În cursul sau în jurul lui 15, se animă viața ta amoroasă. După data de 16, se poate să se așeze lucrurile și la nivel sentimental.

Din 17 încolo, se prea poate să fii ceva mai strâmtorat/ă cu banii, dar dacă faci unele economii, va fi bine. În cursul sau în jurul aceleiași zile, se prea poate să intervină unele tensiuni între tine și familie. În cursul sau în preajma zilei de 19, pot interveni unele probleme de ordin financiar. În cursul sau în jurul datei de 25, se poate să fie nevoie să-ți reevaluezi atitudinea vizavi de bani.

În cursul sau în preajma zilei de 26, poate ar fi mai bine s-o lași mai moale cu cheltuielile, dar nu ți se mai pare asta un lucru atât de greu. În cursul sau în jurul datei de 30, se pot ivi probleme la serviciu sau de sănătate care te împiedică să faci lucrurile așa cum se cuvine pe plan profesional. Încearcă să nu renunți la tot acum pe ultima sută de metri și să mai faci o sforțare dacă poți.








Horoscop noiembrie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător noiembrie 2018
Din 8 încolo, s-ar putea să ai mai multă încredere în tine, iar șarmul și carisma ta sunt la înălțime. În cursul sau în jurul lui 9, abilitățile tale de socializare și comunicare sunt la înălțime și caută să profiți de ele la maximum. Din 15 noiembrie, așteaptă-te ca atmosfera din familie să fie ceva mai dinamică, dar să se și inflameze ușor. După data de 16, te înțelegi ceva mai bine cu prietenii.

Din 17 încolo, s-ar putea ca abilitățile tale de comunicare și socializare să mai dea unele rateuri, dar caută să nu te descurajezi. În cursul sau în preajma aceleiași zile, se prea poate să apară unele tensiuni pe plan domestic. În cursul sau în jurul lui 19, indicat ar fi să nu apleci urechea la bârfe sau zvonuri. În cursul sau în jurul lui 25, îți revine stima de sine și te simți pregătit/ă de orice.

În cursul sau în preajma zilei de 26, se prea poate să apară unele tensiuni pe plan familiar, dar deja ai experiența managerierii lor corecte. În cursul sau în jurul datei de 30, se prea poate să-ți vină dificil să te împarți între viața socială și cea sentimentală, dar cu unele eforturi de organizare mai bună a timpului, vei reuși negreșit. Caută să te axezi pe un astfel de deziderat în aceste zile.


Horoscop noiembrie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn noiembrie 2018
Din 8 încolo, viața ta interioară se animă destul de mult, lucru cu care nu prea ești tu obișnuit/ă. În cursul sau în preajma zilei de 9, pot apărea unele oportunități de suplimentare a veniturilor și de valorificare a veniturilor. După data de 15, ești ceva mai asertiv/ă în comunicare și în raport cu ceilalți. Din 16 încolo, lucrurile se mai așează pe plan profesional, iar din tensiuni mai dispar.

După data de 17, se prea poate să fii tentat/ă să cultivi tipare de gândire negativiste. În cursul sau în jurul aceleiași zile, ideal ar fi să nu asculți la gura târgului pentru că te va opri din avântul pe care îl ai. În cursul sau preajma zilei de 19, ar fi indicat să nu investești în proiecte de grup și să eviți să acorzi împrumuturi. nu stai pe roze cu banii și nu te va ajuta să pierzi unele sume acum.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se prea poate să nu mai poți evita să te uiți înlăuntrul tău, să faci puțină meditație și introspecție. În cursul sau în preajma zilei de 26, evită să dai crezare bârfelor și zvonurilor. În cursul sau în jurul datei de 30, se prea poate să apară unele tensiuni în discuțiile cu ceilalți, dar caută să eviți, mai ales dacă știi că nu vor să-și modifice cât de puțin optica acum.








Horoscop noiembrie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător noiembrie 2018
După 8, viața socială urmează o curbă ascendentă. În cursul sau în jurul lui 9, dispoziția în care te afli este una extrem de bună, deci profită de ea să faci ceva cu adevărat bun. Din 15 încolo, ești mai asertiv/ă în ceea ce privește șansele de valorificare a economiilor și/sau suplimentare a veniturilor. După data de 16, se anunță vremuri mai bune pentru cei aflați în relație la distanță.

Din 17 încolo, se prea poate să-ți fie mai dificil să rezonezi cu prietenii. În cursul sau în preajma aceleiași zile, ar fi indicat să nu dai crezare bârfelor și zvonurilor care se vehiculează. În cursul sau în jurul datei de 19, evită să acorzi bani cu împrumut sau să investești mulți bani în proiecte de grup care nu-ți oferă nicio garanție. În cursul sau jurul lui 25, viața ta socială își revine treptat.

În cursul sau în preajma zilei de 26, evită din nou să arunci cu banii pe proiecte sau colaborări despre care nu știi cum vor evolua. În cursul sau în jurul datei de 30, caută să nu intri în polemici sau discuții în contradictoriu. Acestea nu numai că nu vor duce niciunde, dar s-ar putea să-și și pună amprenta pe relațiile pe care le ai cu unele persoane la care ții destul de mult. Abține-te.








Horoscop noiembrie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti noiembrie 2018
Din 8 încolo, se prea poate să începi o etapă nouă la nivel profesional, iar lucrurile să evolueze într-o direcție mai bună. În cursul sau în preajma zilei de 9, treci prin unele momente mai dificile, dar ele te călesc și-ți arată că ești mai puternic/ă decât credeai. După data de 15, ai mai multă încredere în tine însuți/ăți și aceasta se reflectă în felul în care te raportezi la orice e în jur.

Din 16 încolo, se arată mai multe oportunități de a lega parteneriate care se pot dovedi lucrative financiar. După data de 17, s-ar putea să intervină unele tensiuni între tine și superiori. În cursul sau în jurul aceleiași zile, acestea s-ar putea să se accentueze, dar este în puterea ta să-ți schimbi atitudinea. În cursul sau jurul lui 19, s-ar putea să nu te găsești într-o dispoziție tocmai bună.

În cursul sau în jurul zilei de 25, s-ar putea ca pe plan profesional să ai parte de unele victorii personale. În cursul sau în preajma datei de 26, pot apărea din nou tensiuni la serviciu între tine și șefi, dar până acum, ai aflat cum să le manageriezi eficient. În cursul sau în jurul zilei de 30, s-ar putea să întâmpini unele probleme de sănătate sau dificultăți profesionale. Nu ceda ușor.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS