Horoscopul zilei de vineri, 21 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 21 decembrie 2018


Horoscop 21 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii au o atitudine combativă și văd conflicte la tot pasul. Acest mod de a aboda problemele nu le vad aduce, însă, niciun beneficiu - din contra, s-ar putea ca relațiile cu prietenii și colegii să devină și mai reci. Cu diplomație s-ar putea obține rezultate mult mai bune. Spre seară e posibil ca o persoană foarte atrăgătoare să flirteze prin mesaje subtile. Mare atenție, lucrurile ar putea scăpa de sub control rapid.


Horoscop 21 decembrie 2018, Taur:

Taurii riscă să fie dezamăgiți de persoana iubită. Cei care au deja probleme în cuplu s-ar putea trezi într-un triunghi amoros, în care jumătatea și-a găsit pe altcineva, dar cu toate acestea nu vrea să rupă relația. Deși pare greu, situația trebuie rezolvată prin decizii radicale, luate cu sânge rece. Poate că adevărata iubire nu a sosit încă, iar experiența din prezent este doar o lecție pentru viitor. În orice caz, mai bine singur decât mințit pe față.


Horoscop 21 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii vor încerca să înțeleagă o problemă care i-a măcinat în trecut. E vorba fie de o despărțire dureroasă, fie de motivul pentru care nu au reușit să obțină tot ceea ce-și doresc pe plan profesional. Important e să nu-și consume toată energia în acest mod. Răspunsul va veni în timp, odată cu maturizarea. Sfârșitul zilei ar putea aduce vești bune cu privire la o persoană dragă.






Horoscop 21 decembrie 2018, Rac:

E nevoie să iei în serios fiecare semnal de alarmă pe care corpul tău ţi-l trimite. Poate că n-ar strica să renunţi la planurile pentru vineri seara. E recomandat să te odihneşti bine, să dormi suficient, să te relaxezi fizic şi mental. Nu e cazul astăzi să te apuci să faci ordine în casă, în afacerile personale sau în finanţe.


Horoscop 21 decembrie 2018, Leu:

E ziua aceea când eşti foarte popular printre persoanele din jur. Dacă eşti în căutarea unei noi iubiri, nu rămâne acasă, ieşi. Mergi acolo unde se aude muzica mai tare şi fii sigur că umorul tău e cuceritor. Dacă eşti într-o relaţie, o seară romantică va fi extrem de reuşită. Mai ales că nu ai probleme pe alte planuri, ceea ce înseamnă că te poţi relaxa.


Horoscop 21 decembrie 2018, Fecioară:

E posibil să fii iritat astăzi, mai ales dacă spre tine vin veşti deprimante, una după alta. Poate vei avea un scandal minor în familie, sau un mic accident în trafic. După-amiaza promite însă clipe mai puţin stresante. E o şansă să iei parte la un eveniment de divertisment, o petrecere, sau timp dedicat pasiunii tale favorite. N-ar fi indicat să bei alcool sau să încerci experimente culinare.






Horoscop 21 decembrie 2018, Balanţă:

Astăzi, multe Balanţe vor putea să-și mărească bugetul familial. Restul zilei de vineri promite să treacă fără stres, dar și fără victorii majore. Te poţi ocupa de o problemă pe care ai amânat-o în mod constant. Ar putea fi ceva legat de creativitate, de afaceri, sport sau de auto-dezvoltare. Este posibil să primeşti vizite neaşteptate sau să fii sunat de persoane cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.


Horoscop 21 decembrie 2018, Scorpion:

Momente plăcute, dar și o dilemă în dragoste pentru Scorpioni. Primele vin de la locul de muncă. Vei avea o discuţie cu șeful şi ar putea apărea promisiunea unei creşteri salariale, o călătorie de afaceri și alte bonusuri. În viaţa personală, însă, lucrurile nu stau atât de bine. Ar fi bine să nu-ţi faci planuri, pentru că partenerul de viață pare a fi cu gândul la altcineva.


Horoscop 21 decembrie 2018, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii nu ar trebui să fie altruist. Prioritatea ar trebui să fie propria lor afacere. Există şansa ca succesul în carieră să fie mai aproape decât te aştepţi. Mai mult, astăzi îţi poţi consolida poziția socială şi ai toate şansele să rezolvi o problemă dificilă legată de birocrație. Astrele îţi recomand ca astăzi să nu iei medicamente nerecomandate de medic.






Horoscop 21 decembrie 2018, Capricorn:

Capricornii își doresc doar să se relaxeze acasă. Vă veţi simţi obosiţi după toate lucrurile pe care le-aţi organizat în ultimele zile pentru sărbătorile de iarnă. Tot astăzi veţi avea de finalizat anumite treburi care pot ţine de locul de muncă sau de familie. O persoană apropiată vă va cere ajutorul şi nu veţi avea cum să refuzaţi. Chiar dacă sunteţi obosiţi, veţi face totul pentru ca situaţia să fie rezolvată. Spre seară, sfatul astrelor este să vă relaxaţi, acasă, cu familia şi prietenii apropiaţi.


Horoscop 21 decembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii vor întâlni, astăzi, dragostea adevărată. Veţi fi înconjuraţi de persoane foarte atractive, iar riscul să vă îndrăgostiţi iremediabil este uriaş. Puteţi alege să vă urmaţi inima sau să fiţi precauţi. Aţi mai suferit în trecut din cauza relaţiilor, însă nu va fi tot timpul la fel. Planetele s-au aliniat, iar şansele ca noua relaţie să fie una perfectă sunt foarte mari. Mergeţi pe instinct!


Horoscop 21 decembrie 2018, Peşti:

Peştii trebuie să îşi păstreze, astăzi, atitudinea obişnuită. Dacă vă schimbaţi comportamentul şi deveniţi prea prietenoşi riscaţi să vă implicaţi în anumite relaţii care vă vor afecta serios viitorul. Finalul zilei va fi unul foarte romantic şi veţi avea parte de momente de tandreţe care vă lipseau. Pentru nativii din Peşti care sunt deja într-o relaţie, astrele recomandă o seară liniştită alături de persoana iubită sau de întreaga familie. Urmează zile foarte agitate pentru voi, motiv pentru care aveţi nevoie de multă energie pozitivă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS