Horoscopul zilei de luni, 26 noiembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 26 noiembrie 2018


Horoscop 26 noiembrie 2018, Berbec:

Berbecii au treabă în această zi şi anume, să ducă la bun sfârşit un proiect important. Puteţi colabora cu cei din jur, apelaţi la colegi, prieteni, familie sau dacă vă simţiţi încrezători în forţele proprii, faceţi totul de unii singuri. În afara acestei activităţi, vă puteţi bucura de timp liber, lipsit de conflicte sau alte surprize nedorite.


Horoscop 26 noiembrie 2018, Taur:

Taurii simt iubire şi trăiesc vrăjiţi de acest sentiment, dar trebuie totuşi să îşi păstreze doza de normalitate, măcar la muncă. Într-adevăr, o noua poveste de dragoste sau un impuls adus relaţiei deja existente, vă va face să săriţi în sus de bucurie şi să fiţi toată ziua cu gândul în altă parte. Totuşi, dacă există sarcini care necesită concentrare, nu leneviţi, ci faceţi ca ziua să se termine într-o doză la fel de pozitivă.


Horoscop 26 noiembrie 2018, Gemeni:

Gemenii astăzi nu îşi pot ascunde fericirea din spatele unor noi informaţii care le vor ajunge la ureche. S-ar putea să obţineţi sfaturi relevante şi folositoare despre vestimentaţie, despre noi tendinţe sau despre o nouă frizură şi veţi fi nerăbdători să puneţi acestea în aplicare. Nu exageraţi totuşi cu schimbările, altfel s-ar putea să nu vă simţiţi întocmai în largul vostru.


Horoscop 26 noiembrie 2018, Rac:

Racii au senzaţia că se întorc pe băncile şcolii, pentru faptul că au parte de informaţii referitoare la noile tehnologii şi se simt puţin învechiţi atunci când nu ştiu să folosească anumite gadgeturi. Nu e nicio problemă. Nimeni nu s-a născut învăţat. Rugaţi o persoană apropiată să vă consilieze şi veţi vedea că veţi învăţa foarte uşor cum stă treaba. Nu uitaţi totuşi dacă trebuie să rezolvaţi şi anumite probleme de-ale casei. Cel mai bine este să vă ocupaţi din timp, pentru a nu vă irosi toată ziua cu reamenajări şi curăţenie.


Horoscop 26 noiembrie 2018, Leu:

Leii riscă să se lase cufundaţi în rutină, motiv pentru care ar trebui să pună piciorul în prag şi să îşi schimba activitatea zilnică. Încercaţi un hobby, un sport, faceţi nişte cursuri suplimentare de gătiţi, coafat sau ce vă poate pasiona, dar renunţaţi să vă petreceţi timpul în casă, în faţa aceluiaşi televizor, pentru că s-ar putea să regretaţi mai târziu. Ieşiţi în parc, plimbaţi-vă, cunoaşteţi persoane noi, iar cu siguranţa viaţa voastră se va schimba. În bine.


Horoscop 26 noiembrie 2018, Fecioară:

Fecioara are o zi importantă! Este momentul în care trebuie să vă folosiţi toate armele, puterile, pentru a demonstra capacitatea voastră de a vă dezvolta atât profesional, cât şi sentimental. Există posibilitatea să fiţi propuşi pentru o mărire de salariu sau să fiţi invitaţi la cină de un coleg/ă, faţă de care oricum aveţi sentimente de ceva timp. Pregătiţi-vă şi nu vă lăsaţi intimidaţi. Orice s-ar întâmpla, ţineţi capul sus şi aveţi încredere.


Horoscop 26 noiembrie 2018, Balanţă:

În acest început de săptămână, unele probleme ar putea apărea la muncă pentru Balanțe. S-ar putea ca aceste probleme să fie provocate chiar de către șeful direct. Dacă este un incident izolat, tratați-l cu înțelegere, ca pe o excepție și treceți peste el. Dacă v-ați mai confruntat cu astfel de situații, poate ar fi bine să luați în calcul o schimbare, recomandă horoscopul.


Horoscop 26 noiembrie 2018, Scorpion:

Pe 26 noiembrie, mulți Scorpioni își vor putea atinge marile obiective pe care și le-au propus. Trebuie să vă abțineți de la acțiuni care ar putea fi cinice și i-ar putea afecta negativ pe alții, chiar dacă voi ați avea de câștigat. Onestitatea va fi apreciată mult astăzi și la muncă, și în viața personală. Dacă vă nemulțumește ceva în relația voastră, e bine să spuneți, bineînțeles, cu diplomație, și veți fi încântați de rezultat!


Horoscop 26 noiembrie 2018, Săgetător:

Mulți Săgetători se vor simți astăzi revigorați după weekend, iar dimineața ați putea avea mare entuziasm în fața noii săptămâni. Dedicați-vă ziua carierei, spune horoscopul. Veți avea rezultate excelente, dacă vă veți calcula bine pașii. În viața personală însă, e bine ca mai degrabă să vă gândiți la ce să faceți decât să acționați. Ar fi bine ca astăzi să nu luați decizii tranșante, să nu regretați mai târziu.


Horoscop 26 noiembrie 2018, Capricorn:

Astăzi, Capricornii vor simți momente de confort din punct de vedere emoțional. Dacă veți trage linia la ce ați realizat până acum, veți avea satisfacție. În același timp, e bine ca la muncă să vă concentrați asupra planurilor pe care le aveți în derulare. Gândiți-vă bine cum să le puneți în aplicare și veți avea parte în curând de noi reușite, spune horoscopul.


Horoscop 26 noiembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii, din fericire, nu sunt genul de oameni care merg cu valul, iar astăzi se va vedea diferența! Deciziile pe care le veți lua vă vor diferenția de ceilalți, atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi. E posibil să alegeți, de asemenea, să faceți o mare schimbare de look sau în garderoba voastră. Horoscopul vă avertizează însă să nu vă asumați rolul de erou și să săriți de unii singuri în a duce la capăt unele acțiuni complicate!


Horoscop 26 noiembrie 2018, Peşti:

Această zi de luni poate fi un punct de început pentru a face schimbări în viața nativilor din Pești. Dacă vreți să puneți în aplicare un plan, gândiți-vă care sunt avantajele și dezavantajele și, dacă vă e de folos, mergeți înainte. Ascultați-vă instinctele, nu apelați la sfaturi de la cei din anturajul vostru, recomandă horoscopul. S-ar putea ca aceste sfaturi să fie subiective și mai mult să vă încurce!Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS