Horoscop săptămânal, 19-25 noiembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 19-25 noiembrie 2018


Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Berbec:

Cei născuți în zodia Berbec își vor îndrepta atenția și energia către sectorul studiilor, unde vor dori să finalizeze ceea ce au început sau vor începe noi cursuri de perfecționare profesională. De asemenea, este dinamizat și sectorul străinătății, iar nativii pot pleca într-o călătorie peste hotare sau pot afla vești, pot relua legătura cu o persoană din străinătate sau care este de altă cultură și religie. Luna Plină va veni să accentueze dorința de a călători a nativilor și, totodată, va aduce mai mult interes pentru studiu. Nativii trebuie să fie mai atenți la comunicarea cu rudele care se poate deteriora și poate duce la încheierea unei relații, mai ales în ceea ce-i privește pe cei care au frați și surori.


Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Taur:

Cei născuți în zodia Taur își vor concentra atenția și energia pentru a-și îmbunătăți situația financiară și nu este exclus să apară avantaje sosite prin intermediul partenerului de viață și oportunități numeroase de a crește veniturile. Luna Plină le va aduce ocazia de a culege roadele unei colaborări și nu este exclus ca nativii să primească o mărire de salariu sau un bonus consistent.


Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni își vor îndrepta atenția și energia asupra relațiilor parteneriale, vizate fiind atât relația cu persoana iubită, cât și cu un colaborator sau partener de afaceri. Nativii care sunt în relații de lungă durată pot decide să facă următorul pas, iar cei deja căsătoriți vor prefera să-și petreacă mai mult timp cu partenerul de viață. Este momentul să semneze noi contracte și să demareze proiecte de grup. Luna Plină se va forma întocmai în semnul lor și le va aduce ocazia să culeagă roadele în sectorul relațional, nativii care sunt nesiguri în plan sentimental, luând acum o decizie. Nu este exclus ca Gemenii singuri să înceapă o nouă relație.






Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Rac:

Cei născuți în zodia Rac își vor îndrepta atenția asupra sectorului muncii, dar și sănătății. Nativii vor reuși să rezolve cu mai multă ușurință sarcinile de la locul de muncă și vor reuși să-și ducă la bun final planurile avute. Din punctul de vedere al stării fizice și psihice, aceștia vor observa o îmbunătățire remarcabilă și vor beneficia de energie și bună dispoziție, însă care se cer a fi canalizate în scopuri vindecătoare pentru că Luna Plină le va cere întocmai rezolvarea unor afecțiuni mai vechi care le-au dat bătăi de cap până acum nativilor și le va pune la dispoziție tratamentele necesare pentru vindecare. Posibile stări de interiorizare către finele perioadei analizate.


Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Leu:

Cei născuți în zodia Leu își vor îndrepta atenția și energia către sectorul sentimental, unde va crește interesul pentru partenerul de cuplu, dar și pentru îmbunătățirea relației cu copiii, acolo unde este cazul. Nativii se vor dedica și vor fi atrași de activitățile artistice, de creație, dar și sportive. Cei care nu au relații stabile, ar putea lua decizia, la Luna Plină, de a încheia un capitol sau, din contră, de a începe o nouă poveste de dragoste. Relațiile cu prietenii vor fi încercate și nu este exclus ca aceștia să pună punct unui proiect pe care-l au împreună cu cei din anturaj sau, din contră, să demareze un astfel de proiect, în funcție de contextul astrologic al fiecărui nativ Leu.


Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară își vor îndrepta atenția și energia către sectorul familiei și al locuinței, unde vor prinde curajul și puterea necesare pentru a se ocupa de o situație ce vizează viața de familie și căminul. Astfel, poate fi vorba de mai mult timp petrecut alături de cei dragi, de o mutare sau renovare a casei. Luna Plină le va aduce ocazia de a culege roadele muncii lor, dar și de a demara proiecte profesionale noi. Moment bun pentru a se pune în evidență la locul de muncă.






Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Balanţă:

Cei născuți în zodia Balanță vor da dovadă de o capacitate bună de comunicare și vor deveni mai sociabili decât de obicei. Nativii vor fi interesați de începerea unor cursuri noi sau de încheierea unei astfel de etape și obținerea meritelor, de dobândirea unor cunoștințe care să le deschidă noi oportunități în domeniul profesional. Relația cu rudele se poate dinamiza. Luna Plină le poate favoriza o călătorie în urma căreia unele principii și valori de viață să capete alt sens.


Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion își vor îndrepta atenția și energia către sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar aceștia vor face tot ce le stă în putință pentru mărirea veniturilor. Noi colaborări și propuneri vor veni din această direcție, însă nu este exclus să primească un bonus pentru munca depusă sau chiar o mărire de salariu. În plus, Luna Plină va favoriza aceste aspecte financiare și poate veni cu diferite avantaje materiale, inclusiv prime, cadouri, bani obținuți dintr-un partaj sau moștenire, în funcție de contextul astrologic al fiecărui nativ în parte.


Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor și se vor bucura de energia necesară pentru a-și duce la bun sfârșit toate planurile avute. Nativii vor fi preocupați de zona sentimentală și vor da dovadă de un mai mare interes pentru persoana iubită sau pentru găsirea unui nou partener alături de care să înceapă o poveste de dragoste. În plus, Luna Plină îi poate ajuta să ia o decizie în acest sens, astfel că nativii care se află în relații de lungă durată pot face (primi) o cerere în căsătorie, în timp ce aceia dintre ei care au avut parte de neplăceri și nemulțumiri în cuplu pot alege să pună punct. Atenție la relațiile din sfera profesională care se pot deteriora.






Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de o perioadă mai puțin plăcută în care vor tinde să se închidă în ei, să mediteze la problemele existențiale și să încerce să-și pună ordine în viață. Luna Plină le poate aduce ocazia să culeagă roadele muncii de puse până acum și nu este exclus ca o serie de nativi să-și schimbe locul de muncă. În ceea ce privește sănătatea, aceștia sunt sfătuiți să-i acorde o mai mare atenție și să trateze acele afecțiuni deja existente și care acum se pot amplifica. Tratamentele deja începute pot începe să dea roade acum.


Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător își vor îndrepta atenția și energia către prieteni și va urma o perioadă în care nativii vor participa la activități de grup și vor avea ocazia să-și mărească cercul de cunoștințe. Moment bun pentru demararea proiectelor în comun cu persoane din anturaj. Luna Plină va activa sectorul sentimental, dar și al relației cu copiii, iar nativii pot avea ocazia să flirteze mai mult, chiar să înceapă o aventură, dar și să deschidă un nou capitol în relația cu cei dragi, în funcție de contextul astrologic al fiecăruia în parte. Este momentul culegerii roadelor pentru nativii care lucrează în domenii artistice și de creație.


Horoscop 19-25 noiembrie 2018, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești își vor îndrepta atenția și energia asupra sectorului profesional și vor face tot ce este necesar pentru a-și consolida cariera sau pentru a obține o avansare în funcție. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească imaginea la locul de muncă și ar trebui să profite de acest context. Luna Plină le aduce preocupări legate de locuință, dar și ocazia de a petrece mai mult timp cu membrii familiei, de a duce relațiile cu cei dragi într-o nouă etapă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS