Horoscopul zilei de joi, 22 noiembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 22 noiembrie 2018


Horoscop 22 noiembrie 2018, Berbec:

Berbecii vor ajunge aproape de visul lor din copilărie. Un singur pas pare să-i mai despartă de această dorință arzătoare, ce i-a ghidat întreaga viață. Intuiția va lua locul rațiunii, de acum înainte, iar nativii din această zodie se vor lăsa purtați către destinație fără a conștientiza că urmează un eveniment care le va marca destinul.


Horoscop 22 noiembrie 2018, Taur:

Taurii vor auzi multe lucruri în această zi, însă cele mai multe vor fi simple invenții. Unii colegi sau chiar prieteni sunt invidioși, iar acest sentiment îi face să se comporte într-un mod incorect și să denatureze, chiar și fără a-și da seama, adevărul. Dacă te afli într-o asemenea situație, lasă-i să spună ce vor. Oricum nu prea contează. Important este să fi mulțumit cu propriile decizii.


Horoscop 22 noiembrie 2018, Gemeni:

Gemenii vor găsi, cu ajutorul intuiției, soluția la o problemă ce i-a măcinat mult timp. Răspunsul vine pe neașteptate și pare atât de simplu, încât stârnește hohote de râs. De fapt, Gemenii știau mereu ce trebuie să facă, doar că au preferat să complice problema până nu au mai înțeles nimic din ea. De acum încolo totul este clar, iar această revelație va afecta chiar și relația de cuplu, într-un mod pozitiv.






Horoscop 22 noiembrie 2018, Rac:

Mulţi Raci se vor simţi melancolici astăzi. Nu se vor putea abţine să îşi compare viaţa de astăzi cu trecutul lor tumultos. O astfel de nostalgie e normală. Dar nu e în regulă ca nostalgia să se transforme în melancolie. Aşa că e mai bine să vă amintiţi lucrurile plăcute pe care le-aţi realizat în viaţa pe care o aveţi acum. Şi veţi descoperi că e de ajuns pentru a fi mulţumiţi de pacea şi stabilitatea pe care le aveţi acum.


Horoscop 22 noiembrie 2018, Leu:

Leii nu sunt nepăsători la vanitate şi astăzi vor fi foarte preocupaţi de apariţia lor în lume. E posibil ca asta să fie o eroare de judecată şi nu îşi pot permite să fie priviţi doar după frumuseţea de suprafaţă pe care o afişează. E puţin probabil să aveţi succes în acest fel în chestiuni care implică profesionalism, experienţă şi cunoştinţe temeinice. Dacă ești într-o relaţie, astăzi e ziua perfectă să devii mai sensibil în raport cu jumătatea ta.


Horoscop 22 noiembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele n-au motive să se grăbească astăzi pentru a termina treaba. Dacă îşi îndeplinesc îndatoririle în grabă, pot pierde detalii importante sau pot ignora unele probleme urgente care apar în timpul zilei. În plan personal, ar fi bine să purtaţi odată conversaţia cu persoana care vă interesează. Prietenii, pe de altă parte, au nevoie de tine astăzi.






Horoscop 22 noiembrie 2018, Balanţă:

Azi, Balanțele se gândesc să-și redecoreze casa. Înainte de a vă apuca, încercați să căutați pe internet sfaturile profesioniștilor sau să vă consultați cu familia. Veți fi surprinși de sfaturile lor. La serviciu, ați putea avea o dispută. Însă, veți rezolva totul după o discuție cu un coleg sau un partener de afaceri.


Horoscop 22 noiembrie 2018, Scorpion:

Azi, Scorpionii trebuie să ia o pauză și să se abțină de la a se critica pe ei înșiși. Defectele voastre ar putea părea importante pentru voi, dar să știți că ceilalți nu le dau importanță. Starea voastră va depinde azi de cum veți reacționa, pozitiv sau negativ. Trebuie să vă folosiți de farmecul vostru pentru a fi în avantaj.


Horoscop 22 noiembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii nu trebuie să aibă prea multe așteptări de la ei sau de la ceilalți. Nu trebuie să căutați perfecțiunea, acceptați-i pe cei din jur așa cum sunt. Dacă veți face asta, lumea vi se va părea mai frumoasă. Există posibilitatea ca un conflict mai vechi să se încheie azi sau ca o suferință să fie uitată. Se poate și ca un personaj mai vechi să revină în viața voastră.






Horoscop 22 noiembrie 2018, Capricorn:

Joi, Capricornii ar trebui să se concentreze asupra vieţii personale, poate că e momentul să faceţi puţină ordine şi să vă gândiţi la o schimbare. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, ar fi bine să vă reconsideraţi priorităţile - poate că ceea ce v-aţi propus până acum nu e tocmai rezonabil. Dacă aşteptaţi să vă apară în cale prinţul ori prinţesa care să vă lumineze viaţa, s-ar putea să fie o speranţă nerealistă. Poate că persoana care vi se potriveşte e foarte aproape de voi şi nu aţi realizat asta până acum!


Horoscop 22 noiembrie 2018, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii ar putea fi exagerat de optimişti în privinţa propriilor planuri. Poate vă gândiţi la prea multe idei şi din cauza asta nu reuşiţi să le puneţi în practică. E bine să le prioritizaţi şi să treceţi, astfel, la treabă. Veţi avea şi ocazia să fiţi în contact cu persoane care vor fi încântate să vi se alăture pentru aceste proiecte. Atenţie însă, nu vă aventuraţi cu planuri riscante, avertizează horoscopul. Calculaţi bine înainte de a face pasul şi doar aşa veţi avea de câştigat.


Horoscop 22 noiembrie 2018, Peşti:

Peştii se vor trezi astăzi într-o situaţie neobişnuită şi complicată. E posibil să vă confruntaţi cu un gest nepoliticos în cursul dimineţii, la muncă ori la şcoală sau poate veţi avea o dispută acasă, ivită de nicăieri. Nu puneţi la suflet, ca să vă stricaţi toată ziua! Ar fi bine să răspundeţi mai degrabă cu un zâmbet persoanei care v-a adus acest disconfort, recomandă horoscopul. Astfel veţi reuşi să detensionaţi rapid o ceartă care nu şi-ar avea rostul. Spre seară, o călătorie sau o simplă ieşire vă va creşte buna dispoziţie.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS