Horoscopul zilei de vineri, 24 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 24 august 2018


Horoscop 24 august 2018, Berbec:

Fie că vreţi, fie că nu vreţi, astăzi colegii/ele de echipă vă conving să preluaţi frâiele unui proiect destul de important care nu primeşte atenţia cuvenită. Apreciaţi această încredere venită din partea lor şi faceţi tot posibilul să gândiţi un plan de bătaie care să aducă rezultatele pe care toată lumea şi le doreşte, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 24 august 2018, Taur:

În această perioadă întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde sunteţi puşi/se pe treabă. Aveţi idei foarte frumoase, trebuie doar să gândiţi detaliat planurile pentru ele astfel încât să vă aducă cele mai bune rezultate. O discuţie cu un/o partener/ă vă poate inspira mult, arată horoscopul de azi.


Horoscop 24 august 2018, Gemeni:

Azi aveţi parte de o mare dezamăgire şi vorbim despre o problemă pur materială. Este posibil să faceţi o achiziţie costisitoare, însă în scurt timp, vă veţi da seama că este un bun de care nu aveţi foarte mare nevoie. Vă învăţaţi lecţia astfel încât pe viitor să nu mai faceţi astfel de greşeli.






Horoscop 24 august 2018, Rac:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu câteva proiecte importante şi vă aflaţi, oarecum, în faţa unei dileme; trebuie să luaţi o decizie importantă şi nu ştiţi care este aceasta. Alegeţi să purtaţi o discuţie cu o persoană în care puteţi avea încredere. Aceasta vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 24 august 2018, Leu:

În această perioadă întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să comunicaţi sincer şi deschis cu partenerul/a cu privire la planurile voastre de viitor. Discuţiile pe care le aveţi vă pot ajuta să faceţi o schimbare cu adevărat specială pentru binele relaţiei voastre.


Horoscop 24 august 2018, Fecioară:

Sunteţi destul de ocupaţi/te pe plan profesional însă, în acelaşi timp, partenerul/a de cuplu are nevoie de ajutorul vostru. Trebuie să faceţi în aşa fel încât să vă împărţiţi timpul în două: viaţa profesională şi planul personal. Spre seară, aveţi ocazia să revedeţi un om din trecut care a însemnat mult pentru voi, arată horoscopul zilei de 24 august.


Horoscop 24 august 2018, Balanţă:

Ziua de 24 august pare să fie una frumoasă deoarece vă ocupaţi de un proiect important, care vă va aduce beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unui om din trecut care a însemnat foarte mult pentru voi.






Horoscop 24 august 2018, Scorpion:

În această perioadă sunteţi cu capul în nori şi vă este destul de dificil să vă concentraţi; aştrii vă sfătuiesc să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie. De asemenea, ar fi indicat ca şedinţele şi negocierile să fie amânate pentru ziua de mâine.


Horoscop 24 august 2018, Săgetător:

Astăzi sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde reuşiţi să terminaţi sarcinile unui proiect la care lucraţi de ceva timp. În scurt timp vor veni şi beneficiile financiare promise de parteneri/e şi superiori. Spre seară, este posibil să luaţi o decizie neaşteptată pentru viitorul vostru.


Horoscop 24 august 2018, Capricorn:

Sunteţi foarte concentraţi/te asupra sarcinilor profesionale; acordaţi o atenţie deosebită discuţiilor pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă şi încercaţi să vă expuneţi punctul de vedere cu calm şi diplomaţie. Spre seară, faceţi tot posibilul să uitaţi de griji şi de probleme şi să vă relaxaţi.


Horoscop 24 august 2018, Vărsător:

Astăzi preluaţi frâiele unui proiect destul de important şi decideţi să faceţi câteva schimbări majore în următoarea perioadă; spre norocul vostru, vă bucuraţi de susţinerea colegilor/elor de muncă şi reuşiţi să lucraţi excelent alături de ei/le. Seara este una destul de liniştită.


Horoscop 24 august 2018, Peşti:

În această perioadă trebuie să vă păstraţi calmul; aveţi parte de câteva probleme mai dificile, care trebuie rezolvate în perioada imediat următoare. Nu mai pierdeţi timpul şi încercaţi să profitaţi de fiecare moment pe care îl aveţi pentru a face un plan de bătaie detaliat, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS