Horoscopul zilei de joi, 23 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 23 august 2018


Horoscop 23 august 2018, Berbec:

Ziua de joi pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să rezolvaţi câteva sarcini foarte importante ce nu mai pot fi amânate, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 23 august 2018, Taur:

Ziua de azi este una dedicată întâlnirilor pentru a negocia viitoarele proiecte. Sunteţi foarte concentraţi/te asupra planurilor voastre pentru că începeţi să avansaţi cu paşi repezi, iar rezultatele devin tot mai vizibile. Partenerul/a de cuplu este foarte impresionat/ă de evoluţia voastră, arată horoscopul de azi.


Horoscop 23 august 2018, Gemeni:

În această perioadă întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de relaţia cu partenerii/ele de afaceri şi şefii/ele. Spre seară, un/o coleg/ăa de echipă are nevoie de ajutorul vostru, aşa că faceţi tot posibilul să îl/o ajutaţi să îşi rezolve problemele.






Horoscop 23 august 2018, Rac:

Ziua de 23 august vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante. Încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor deoarece ştiţi că acestea sunt cele care fac diferenţa.


Horoscop 23 august 2018, Leu:

Ziua de astăzi pare să fie una cu adevărat frumoasă pentru voi; sunteţi foarte liniştiţi/te şi profitaţi de această perioadă pentru a vă îndrepta atenţia asupra pasiunilor voastre, pe care vreţi să le transformaţi în proiecte ce vă vor aduce beneficiile la care visaţi.


Horoscop 23 august 2018, Fecioară:

Azi sunteţi inspiraţi/te pe plan profesional; proiectele de care vă ocupaţi încep să vă aducă beneficiile financiare la care visaţi de atât de mult timp. Seara este dedicată vieţii sentimentale, unde petreceţi momente speciale în compania persoanei iubite, arată horoscopul zilei de 23 august.


Horoscop 23 august 2018, Balanţă:

Ziua de 23 august este foarte bună pentru a vă lua inima în dinţi şi a începe proiecte noi; aveţi încredere în voi deoarece sunteţi pe drumul cel bun. În plus, oamenii din jurul vostru vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă.






Horoscop 23 august 2018, Scorpion:

Reuşiţi să vă opuneţi unei persoane cu un comportament despotic, care a făcut ce a vrut din cei/le din jurul ei pentru o perioadă. Astăzi voi îi demonstraţi că sunteţi mai tari ca ea și se pare că o veţi învinge în aplauzele tuturor.


Horoscop 23 august 2018, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se cu foarte multe sarcini importante pe plan profesional; presiunea superiorilor devine stresantă pentru voi şi nu vă puteţi descurca aşa cum trebuie. Din fericire, un/o coleg/ă de echipă vă vine în ajutor.


Horoscop 23 august 2018, Capricorn:

Cu zâmbetul pe buze şi foarte siguri/e pe voi, primele ore ale dimineţii vă găseşte concentraţi/te asupra şedinţelor pe care le aveţi cu superiorii şi partenerii/ele de afaceri pentru a discuta detalii cu privire la următoarele proiecte. Seara va fi una foarte relaxantă.


Horoscop 23 august 2018, Vărsător:

Azi este o zi bună pentru a o petrece concentraţi/te asupra planului profesional, unde începeţi noi proiecte sau faceţi planuri pentru următoarea perioadă. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unei rude apropiate.


Horoscop 23 august 2018, Peşti:

Ultima perioadă a fost una destul de agitată pentru voi; mai aveţi puţine lucruri de rezolvat şi încheiaţi câteva proiecte destul de importante, după care vă puteţi lua pauza la care visaţi de atât de mult timp. Seara este dedicată vieţii de familie, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS