Horoscopul zilei de luni, 9 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 9 iulie 2018


Horoscop 9 iulie 2018, Berbec:

Sunteţi uşor plictisiţi/te, motiv pentru care căutaţi să faceţi ceva interesant, care să vă pună imaginaţia la contribuţie. Cel mai probabil azi alegeţi să redecoraţi o parte din locuinţă. Mergeţi la cumpărături pentru a achiziţiona câteva accesorii cu care să vă înfrumuseţaţi casa, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 9 iulie 2018, Taur:

Ziua de luni este împărţită pentru voi; prima parte este dedicată vieţii personale, unde alegeţi să vă relaxaţi în compania oamenilor dragi. În a doua parte întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale. Spre seară, faceţi planuri pentru zilele următoare, arată horoscopul de azi.


Horoscop 9 iulie 2018, Gemeni:

Nu se poate observa o îmbunătățire notabilă în relația voastră. Încă nu sunteţi dispuşi/se să cedaţi în fața încercărilor vieții. Cu toate astea, vă puneţi des întrebarea dacă eforturile pe care le faceţi vor avea vreodată efectul dorit. Această zi va fi dificilă și din punct de vedere comunicațional.






Horoscop 9 iulie 2018, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte relaxaţi/te şi cu zâmbetul pe buze. Este posibil ca astăzi să vă pregătiţi pentru primirea unor vizitatori foarte importanţi pentru voi sau pentru participarea la un eveniment organizat de o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 9 iulie 2018, Leu:

Vă gândiţi tot mai serios să faceţi câteva schimbări pe plan profesional; simţiţi că lucrurile nu evoluează deloc aşa cum vă doriţi şi nu mai aveţi răbdare să aşteptaţi. Din acest motiv, începeţi să faceţi planuri pentru câteva proiecte noi la care visaţi de mai mult timp.


Horoscop 9 iulie 2018, Fecioară:

Azi este posibil să purtaţi o discuţie foarte serioasă cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Va fi un moment emoţionant deoarece vă puneţi sufletul pe tavă şi daţi frâu liber emoţiilor şi sentimentelor. La final primiţi un sfat bun care vă va ajuta să faceţi câteva schimbări pentru binele vostru, arată horoscopul zilei.


Horoscop 9 iulie 2018, Balanţă:

O situaţie neaşteptată de astăzi vă dă peste cap toate planurile făcute pentru următoarea perioadă; sentimentele sunt destul de amestecate şi încă nu ştiţi cum să reacţionaţi. Cert este că acest moment vă face să vedeţi lumea cu alţi ochi şi să vă schimbaţi priorităţile în viaţă.


Horoscop 9 iulie 2018, Scorpion:

Dimineaţa vă găseşte uşor nostalgici/e; cel mai probabil vă amintiţi de câteva momente emoţionante din trecut în faţa cărora încă nu ştiţi cum să reacţionaţi. O persoană la care ţineţi foarte mult vă este alături şi vă dă un sfat bun de care ar fi bine să ţineţi cont pentru a fi din nou fericiţi/te.


Horoscop 9 iulie 2018, Săgetător:

Este posibil ca azi să simţiţi nevoia să reluaţi legătura cu un/o prieten/ă mai vechi/e sau chiar fost/ă partener/ă de cuplu, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Sunteţi uşor sensibili/e, însă simţiţi că este timpul să spuneţi tot ce aveţi pe suflet astfel încât să puteţi merge mai departe cu viaţa voastră.


Horoscop 9 iulie 2018, Capricorn:

Încercaţi ca astăzi să vă rezervaţi cât mai mult timp cu putinţă pentru oamenii dragi din viaţa voastră; încercaţi să fiţi mai prezenţi/te în acest moment şi să comunicaţi mai deschis cu membrii/ele familiei şi prietenii/ele apropiaţi/te. Spre seară, este posibil să vă faceţi planuri pentru zilele următoare.






Horoscop 9 iulie 2018, Vărsător:

Azi hotărâţi că este timpul să vă amenajaţi un loc zen în casă, motiv pentru care încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi la cumpărături în oraş pentru a găsi cele mai frumoase decoraţiuni. Spre seară, puteţi primi în vizită o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 9 iulie 2018, Peşti:

Ziua de 9 iulie este dedicată vieţii profesionale; trebuie să faceţi câteva schimbări într-un proiect important. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Partenerul/a de cuplu vă vine în ajutor şi vă dă un sfat de care decideţi să ţineţi cont, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS