Horoscopul banilor, 9-15 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 9-15 iulie 2018


Horoscop 9-15 iulie 2018, Berbec:

Casa pe care o ocupă Luna Nouă din 13 semnifică, printre altele și imobiliarele, indiciu că ar fi bine săptămâna aceasta să clarificaţi eventualele aspecte confuze legate de posesia unui teren sau a unui spațiu. Chestiunile care țin de moștenire și patrimoniu sunt și ele favorizate de această lunație, moment prielnic să dedicaţi mai mult timp rezolvării controverselor, dar și valorificării lor, scrie horoscop-urania.org. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Berbec.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Taur:

Pe fondul Lunii Noi din 13, subiectele abordate în cadrul ședințelor, întrevederilor de afaceri, dar și interviurilor de angajare pe care le-aţi putea avea săptămâna aceasta se cer tratate cu delicatețe, poate chiar și discreție maximă. Daţi dovadă de empatie și înțelegere, mai ales dacă se pun pe tapet chestiuni delicate. Demonstraţi că a fi tranșant nu înseamnă să fiţi agresivi/e în exprimare, arată horoscopul săptămânii. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Taur.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Gemeni:

Luna Nouă din data de 13 ocupă casa bunurilor, proprietăților și lichidităților pe care le aveţi deja în posesie, momentul ideal să căutaţi metode de a le valorifica. Nu numai rotunjirea veniturilor poate avea sorți de reuşită săptămâna aceasta, ci și încercarea de a economisi câte ceva pentru vremuri grele. Totuși, cumpătarea nu are de-a face cu zgârcenia, deci nu exageraţi! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Gemeni.






Horoscop 9-15 iulie 2018, Rac:

Se poate ca Luna Nouă din ziua de 13 să nu fie tocmai de bun augur pe plan profesional pentru că vă poate înmulți trecerile neașteptate de la o stare de spirit la alta, respectiv accentua emotivitatea și hipersensibilitatea caracteristice, trăsături care nu fac casă bună cu mediul competitiv de la serviciu și din domeniul în care lucraţi. Aştrii vă sfătuiesc să le ţineţi în frâu înainte să preia controlul. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Rac.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Leu:

Casa a XII-a pe care o ocupă Luna Nouă din 13 simbolizează, printre altele și competiția neloială, indiciu că săptămâna aceasta aţi putea simți că le revin altora laudele care, în mod normal, vi s-ar cuveni vouă sau că unii/ele încearcă să se ridice pe spatele vostru, punându-vă bețe în roate sau atentând la renumele vostru ca profesionişti/ste. Întâi de toate, asiguraţi-vă că nu vedeţi lucrurile subiectiv! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Leu.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Fecioară:

Luna Nouă din 13 ocupă casa planurilor de viitor, dar și a proiectelor de grup din horoscopul vostru general, moment numai bun să faceţi primele demersuri în vederea materializării unor aspirații carieristice sau bănești ori să lansaţi o afacere la a cărei finanțare și concepere s-au implicat persoane care v-au susținut financiar și moral. Aştrii sunt de partea voastră grație acestei lunații. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Fecioară.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Balanţă:

Luna Nouă din data de 13 ocupă tocmai casa carierei și a statutului social din horoscopul vostru general, indiciu că se deschide un nou capitol pentru voi în aceste domenii de viață. Contează însă mult să rămâneţi la fel de empatici/e și altruişti/ste ca până acum, atenţi/te la nevoile și dorințele celorlalți/te, indiferent de pozițiile ocupate în aceste ierarhii. Aveţi multe de câștigat dacă nu lăsaţi puterea să vă schimbe! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Balanţă.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Scorpion:

Casa a IX-a pe care o ocupă Luna Nouă din ziua de 13 mai simbolizează și călătoriile în străinătate sau la mare distanță de casă, respectiv studiile înalte. Iată o ocazie favorabilă reluării/începerii de cursuri, întreprinderii de delegații, participării la schimburi de experiență, dar și interacțiunii cu instituțiile statului în vederea deschiderii unei firme ori obținerii unei aprobări. Aştrii vă susțin! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Scorpion.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Săgetător:

Cum Luna Nouă din 13 ocupă casa relațiilor voastre afective și profesionale care presupun existența unor finanțe comune, ar fi recomandat să legaţi parteneriate, fie ele de viață ori de afaceri, care se pot dovedi lucrative pe viitor. Nu lăsaţi însă sentimentele să vă dicteze comportamentul în cadrul acestor legături interumane. Aştrii vă recomandă să vă bazaţi pe angajamente ferme și nu pe promisiuni deșarte! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Săgetător.






Horoscop 9-15 iulie 2018, Capricorn:

Luna Nouă din 13 ocupă casa parteneriatelor de afaceri, dar și a competiției din horoscopul vostru general, indiciu că îmbogățirea portofoliului de clienți/te, cooptarea unui/ei asociat/e competent/e și atragerea colaboratorilor/arelor de care aveţi nevoie depind de nivelul de empatie investit în interacțiunile cu aceștia/stea. Printre armele concurenței s-ar putea număra șantajul emoțional, deci aveţi mare grijă! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Capricorn.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Vărsător:

Casa a VI-a pe care o ocupă Luna Nouă din 13 simbolizează și munca voastră al cărei randament depinde, cel puțin săptămâna aceasta, în mare măsură de înțelegerea de care vă bucuraţi în mediul profesional, respectiv de disponibilitatea voastră de a învesti o parte din voi în produsul priceperii voastre. În caz contrar, vă cufundaţi într-o muncă de rutină care nu vă descrie și nu vă reflectă experiența! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Vărsător.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Peşti:

De vreme ce Luna Nouă din 13 se formează în casa hobby-urilor, dar și a speculațiilor financiare, se recomandă să căutaţi metode de a transforma o pasiune într-o afacere de suflet. E important totuși să vă calculaţi atent riscurile, astfel încât să nu puneţi la bătaie mai mult decât vă puteți permite să pierdeţi momentan. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Peşti.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS