Horoscopul zilei de duminică, 8 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 8 iulie 2018


Horoscop 8 iulie 2018, Berbec:

S-ar putea să fiţi nemulţumit din cauză că trebuie să amânaţi o călătorie în interes profesional sau de afaceri. Aştrii apreciază că amânarea ar fi, de fapt, în avantajul dumneavoastră, având în vedere că astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. În a doua parte a zilei aveţi ocazia să puneţi la cale o colaborare pe termen lung, din care sunt şanse să obţineţi beneficii materiale importante.


Horoscop 8 iulie 2018, Taur:

Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi în cămin sunt bine primite de membrii familiei, dar aştrii vă sfătuieşte să ţineţi cont şi de dorinţele partenerului de viaţă. Este recomandat să nu vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că riscaţi să nu duceţi la bun sfârşit niciuna dintre ele. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane apropiate.


Horoscop 8 iulie 2018, Gemeni:

În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă. O persoană mai în vârstă din familie ar putea fi dispusă să vă ajute financiar, dar probabil că va încerca să-şi impună ideile în legătură cu schimbările pe care doriţi să le faceţi. Vă sfătuim să fiţi foarte diplomat pentru a evita o ceartă care ar putea să tensioneze atmosfera din familie. După-amiaza este posibil să primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.






Horoscop 8 iulie 2018, Rac:

Se pare că azi aveţi multe probleme de rezolvat. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Aveţi posibilitatea să faceţi anumite schimbări în cămin, care ar putea contribui la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerul de viaţă. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiţi tentat să cheltuiţi o sumă destul de mare. Vă recomandăm să fiţi prudent, fiindcă nu este o zi favorabilă investiţiilor.


Horoscop 8 iulie 2018, Leu:

Se anunţă o zi destul de încărcată, aşa că aştrii vă sfătuieşte să vă organizaţi cât mai riguros. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute. Nu este exclus să vă schimbaţi programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problemă urgentă a unui partener de afaceri.


Horoscop 8 iulie 2018, Fecioară:

Ești îndrăgostită, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Configurația astrală de astăzi te ajută însă să te apropii de partener. Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi.


Horoscop 8 iulie 2018, Balanţă:

Este momentul să vă concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de dorinţele partenerului de viaţă. După-amiază, o rudă v-ar putea cere ajutorul într-o chestiune financiară.


Horoscop 8 iulie 2018, Scorpion:

Astăzi s-ar putea ivi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară care vă preocupă de mai mult timp. În prima parte a zilei este posibil să vi se propună o afacere care se anunţă profitabilă pe termen lung. Aştrii vă recomandă să evitaţi speculaţiile de orice fel.


Horoscop 8 iulie 2018, Săgetător:

Aveţi ocazia să puneţi în practică planurile pe care vi le-aţi făcut în legătură cu o afacere. Relaţiile cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Dorinţa dumneavoastră de libertate ar putea genera tensiuni în familie. Vă sfătuim să fiţi diplomat şi să nu refuzaţi comunicarea cu membrii familiei.


Horoscop 8 iulie 2018, Capricorn:

Astăzi aveţi tendinţa să vă ocupaţi de mai multe proiecte în paralel. Înainte de a începe ceva nou, aştrii vă recomandă să finalizaţi măcar o parte dintre lucrările deja începute. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, este necesar să fiţi inventiv şi perseverent. Se pare că traversaţi o perioadă de instabilitate financiară. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să nu vă lăsaţi tentat de câştiguri uşoare şi speculaţii.






Horoscop 8 iulie 2018, Vărsător:

Se pare că sunteţi în formă şi este un moment bun pentru a demara noi activităţi. Azi sunt favorizate şi planurile de viitor în ceea ce priveşte locuinţa şi viaţa de familie. Partenerul de viaţă şi familia vă încurajează şi sunt dispuşi să vă ajute. Dificultăţile cu care vă confruntaţi în această perioadă sunt trecătoare. Vă recomandăm să fiţi mai optimist.


Horoscop 8 iulie 2018, Peşti:

Astăzi creativitatea ar trebui să fie la cote înalte şi vă poate ajuta să rezolvaţi probleme dificile într-un mod ingenios. Aştrii vă recomandă să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Relaţiile sentimentale parcurg o perioadă favorabilă. Atenţie la tendinţa de a-i face reproşuri nemeritate persoanei iubite!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS