Luna Plină în Scorpion, 30 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Luna Plină în Scorpion, 30 aprilie 2018


S-ar putea ca în această perioadă să fiţi mai pasionali/e, ceea ce vă poate ajuta să vă concentraţi mai mult asupra relațiilor pe care le aveţi nu doar cu partenerii/ele de cuplu, ci și cu persoanele dragi din viața voastră. Puteţi fi mai sensibili/e, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să fiţi foarte atenți/te la emoțiile pe care le afişaţi și să încercaţi să nu deveniţi obsedați/te de ceva sau de cineva. Zodiile care vor experimenta cele mai puternice transformări emoționale sunt cele de apă: Scorpion, Pești și Rac.


Berbec:

Este timpul să vă îndreptaţi atenția asupra planului sentimental; acum este momentul potrivit pentru a rezolva toate conflictele sentimentale. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi șansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Taur:

Anulaţi planurile pe care le-aţi făcut pentru următoarea perioadă și concentraţi-vă mai mult asupra relației pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Lăsaţi în urmă trecutul și învăţaţi să trăiţi în momentul prezent.


Gemeni:

Fericirea vine din interior. Învăţaţi să priviţi în sufletul vostru și să găsiţi lucrurile care vă pun zâmbetul pe buze. Aveţi foarte multe motive să trăiţi frumos.


Rac:

Este momentul să faceţi câteva schimbări în ceea ce privește viața profesională. Ascultaţi sfaturile oferite de oamenii din jurul vostru, însă încercaţi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiție atunci când vreţi să luaţi o decizie importantă.


Leu:

Pentru a face ordine în viața voastră, este musai să renunţaţi la toate lucrurile care vă țin în spate. Faceţi-vă curat în gânduri și în sentimente și alegeţi să priviţi mai des partea plină a paharului.


Fecioară:

Pentru a reuși cu adevărat să treceţi peste tot ce s-a întâmplat, este important să acceptați că aceste lucruri dureroase rămân în trecut și să încercaţi să faceţi pace cu persoana care v-a frânt inima.


Balanţă:

Sufletul vostru are nevoie de mai multă atenție. În această perioadă încercaţi să petreceţi mai mult timp singuri/e, să vă ascultați gândurile și să vă faceţi ordine în emoții și sentimente.


Scorpion:

Evitaţi certurile cu oamenii din jurul vostru și încercaţi să vă cocentraţi mai mult pentru a vedea bunătatea din inima lor; aceasta există, trebuie doar să aveţi răbdare și să nu renunţaţi până când nu o găsiţi.


Săgetător:

În această perioadă trebuie să vă axaţi mai mult pe relația pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Este important să învăţaţi să lăsaţi de la voi și să faceţi compromisuri pentru ca lucrurile să iasă bine.


Capricorn:

Toate schimbările devin apăsătoare pentru voi; este momentul să luaţi o scurtă pauză și să încercaţi să vă relaxaţi. Pe plan sentimental, în această perioadă puteți avea parte de surprize frumoase din partea aştrilor.


Vărsător:

Sunteţi într-o dilemă în ceea ce privește viața profesională și nu ştiţi ce puteți face în continuare. Acesta este un moment pentru a analiza în detaliu tot ce se întâmplă și a discuta mai mult cu persoanele în care puteți avea încredere astfel încât să luaţi cea mai bună decizie.


Peşti:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, este foarte important să credeţi în voi. Aveţi încredere că veţi reuși și problemele vor fi pe jumătate rezolvate. Oamenii din jur vă susțin necondiționat.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS