Luna Plină în Scorpion, 30 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Luna Plină în Scorpion, 30 aprilie 2018


S-ar putea ca în această perioadă să fiţi mai pasionali/e, ceea ce vă poate ajuta să vă concentraţi mai mult asupra relațiilor pe care le aveţi nu doar cu partenerii/ele de cuplu, ci și cu persoanele dragi din viața voastră. Puteţi fi mai sensibili/e, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să fiţi foarte atenți/te la emoțiile pe care le afişaţi și să încercaţi să nu deveniţi obsedați/te de ceva sau de cineva. Zodiile care vor experimenta cele mai puternice transformări emoționale sunt cele de apă: Scorpion, Pești și Rac.


Berbec:

Este timpul să vă îndreptaţi atenția asupra planului sentimental; acum este momentul potrivit pentru a rezolva toate conflictele sentimentale. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi șansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Taur:

Anulaţi planurile pe care le-aţi făcut pentru următoarea perioadă și concentraţi-vă mai mult asupra relației pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Lăsaţi în urmă trecutul și învăţaţi să trăiţi în momentul prezent.


Gemeni:

Fericirea vine din interior. Învăţaţi să priviţi în sufletul vostru și să găsiţi lucrurile care vă pun zâmbetul pe buze. Aveţi foarte multe motive să trăiţi frumos.






Rac:

Este momentul să faceţi câteva schimbări în ceea ce privește viața profesională. Ascultaţi sfaturile oferite de oamenii din jurul vostru, însă încercaţi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiție atunci când vreţi să luaţi o decizie importantă.


Leu:

Pentru a face ordine în viața voastră, este musai să renunţaţi la toate lucrurile care vă țin în spate. Faceţi-vă curat în gânduri și în sentimente și alegeţi să priviţi mai des partea plină a paharului.


Fecioară:

Pentru a reuși cu adevărat să treceţi peste tot ce s-a întâmplat, este important să acceptați că aceste lucruri dureroase rămân în trecut și să încercaţi să faceţi pace cu persoana care v-a frânt inima.


Balanţă:

Sufletul vostru are nevoie de mai multă atenție. În această perioadă încercaţi să petreceţi mai mult timp singuri/e, să vă ascultați gândurile și să vă faceţi ordine în emoții și sentimente.


Scorpion:

Evitaţi certurile cu oamenii din jurul vostru și încercaţi să vă cocentraţi mai mult pentru a vedea bunătatea din inima lor; aceasta există, trebuie doar să aveţi răbdare și să nu renunţaţi până când nu o găsiţi.


Săgetător:

În această perioadă trebuie să vă axaţi mai mult pe relația pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Este important să învăţaţi să lăsaţi de la voi și să faceţi compromisuri pentru ca lucrurile să iasă bine.






Capricorn:

Toate schimbările devin apăsătoare pentru voi; este momentul să luaţi o scurtă pauză și să încercaţi să vă relaxaţi. Pe plan sentimental, în această perioadă puteți avea parte de surprize frumoase din partea aştrilor.


Vărsător:

Sunteţi într-o dilemă în ceea ce privește viața profesională și nu ştiţi ce puteți face în continuare. Acesta este un moment pentru a analiza în detaliu tot ce se întâmplă și a discuta mai mult cu persoanele în care puteți avea încredere astfel încât să luaţi cea mai bună decizie.


Peşti:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, este foarte important să credeţi în voi. Aveţi încredere că veţi reuși și problemele vor fi pe jumătate rezolvate. Oamenii din jur vă susțin necondiționat.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS