Horoscopul lunii mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: mai 2018


Horoscop mai 2018, Berbec:

Horoscop Urania Berbec mai 2018
În cursul datei de 7 sau în preajma ei, nu este exclus să aveţi parte de unele certuri cu şefii/ele. În plus, bine ar fi să nu plecaţi urechea la ce spune gura lumii. În cursul zilei de 12 sau în jurul ei, pot reveni aceste fricțiuni cu figurile autoritare din viața voastră, riscând să ia o întorsătură nu prea fericită în următoarea zi sau cândva pe aproape. După data de 13 mai, apar şanse de ordin bănesc.

Aveţi grijă însă că, începând cu data de 15, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă tocmai bine pe plan financiar și banii să vă alunece printre degete, deci încercaţi să fiţi cât de cumpătaţi/te puteți! După 16 a lunii, păreţi a fi ceva mai activi/e pe plan social decât în mod normal, dar evitaţi să amestecaţi banii cu amiciţia că poate ieși rău. Prieteniile cu persoanele sus-puse vă pot ajuta în cursul zilei de 18.

După data de 19 mai, păreţi să aveţi o atitudine mai îndreptată către familie și intimitatea unui grup mic de oameni dragi. În cursul zilei de 23 sau în preajma ei, se poate să apară provocări financiare, deci încercaţi să strângeţi punga puţin. În cursul datei de 25 sau în jurul ei, este posibil ca unii oameni de vază să vă vină în ajutor, dar nu uitaţi de familie ziua următoare. Din 30, sunteţi mai comunicativi/e, arată horoscopul lunii mai oferit de horoscop-urania.org.


Horoscop mai 2018, Taur:

Horoscop Urania Taur mai 2018
Dedicaţi-vă meditației și introspecției în cursul zilei de 7 sau în preajma ei. Tot atunci, indicat ar fi să nu investiţi în planuri de viitor care nu prezintă garanții sau în proiecte de grup insuficient planificate. În cursul zilei de 12 sau în jurul ei, s-ar putea ca moralul vostru să aibă din nou de suferit, deci încercaţi să vă redresaţi cumva până ziua următoare. După 13 a lunii, sunteţi mai comunicativi/e.

Începând cu data de 15, sunteţi mai expansivi/e, dar și imprevizibili/e, iar acest lucru nu este mereu de bine. După 16 mai, se pot anunța progrese rapide în carieră dacă nu sunteţi nişte persoane vulcanice și certărețe. Nu intraţi în polemici cu şefii/ele sau persoanele cu autoritate din viața voastră în cursul zilei de 16 sau în preajma ei. Cu moralul păreţi să staţi mai bine în cursul sau în jurul lui 18.

Începând cu data de 19, personalitatea voastră magnetică și carismatică vă face mai populari/e în rândul celor din imediata voastră apropiere. Pot apărea discuții în contradictoriu între voi și persoana dragă în cursul zilei de 23 sau în jurul ei, dar vă menţineţi într-o stare de spirit bună în cursul zilei de 25 sau în preajma ei. Mare grijă la ton și atitudine în 26! Începând cu 30 mai, staţi mai bine cu finanțele.




Horoscop mai 2018, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni mai 2018
În cursul sau în preajma datei de 7, ar fi recomandat să nu daţi împrumuturi, nici chiar amicilor/elor și nici să nu investiţi în planuri de viitor sau proiecte de grup. Din punct de vedere profesional, aveţi grijă tot atunci la atitudinea vizavi de superiori! Din nou, feriţi-vă de complicații cu finanțele și prietenii/ele în cursul zilei de 12 sau în preajma ei, căci altfel riscaţi ca în următoarea zi să iasă urât, mai ales pentru voi.

Începând cu 13 mai, încărcaţi să nu intraţi în tipare de gândire negativiste. Din 15 încolo, s-ar putea să vă ieşiţi mai repede din fire decât de obicei. După data de 16, pot apărea unele călătorii la distanțe mai mici sau mai mari de casă. Cu moralul se poate să nu staţi prea bine în cursul aceleiași zile, dar noroc că în cursul zilei de 18 sau în jurul ei, vă puneţi pe picioare pe acest plan.

După 19 a lunii, cresc ocaziile de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile pe care le-aţi realizat până acum. Cu sănătatea, se prea poate să nu staţi tocmai strălucit în cursul zilei de 23 sau în preajma ei, dar vă mândriţi în cursul sau în jurul datei de 25 cu un moral de invidiat. Evitaţi să faceţi cheltuieli mari în cursul sau în preajma lui 26. După 30 mai, sunteţi ceva mai comunicativi/e.


Horoscop mai 2018, Rac:

Horoscop Urania Rac mai 2018
Încercaţi să nu porniţi conflicte cu persoana dragă pe seama carierei în cursul zilei de 7 sau în jurul ei și căutaţi să vă ridicaţi starea de spirit pentru că există riscul să nu vă aflaţi în cea mai bună situație la nivel moral. În cursul datei de 12 sau în preajma ei, este posibil să se repete situația în cuplu, dar să se inflameze și mai mult în data de 13. Începând cu 13 a lunii, sunteţi mai comunicativi/e și populari/e pe plan social.

Din 15 încolo, viața voastră socială ia o curbă ascendentă, dar se poate să fie cam imprevizibilă. Începând cu 16 mai, un parteneriat profesional și/sau sentimental se prea poate să evolueze rapid, chiar dacă nu este unul cu ștate vechi. Nu împrumutaţi bani şi evitaţi să investiţi în proiecte de grup sau în planuri de viitor în cursul sau în jurul lui 16.

După data de 19, șarmul și carisma voastră se accentuează. În cursul zilei de 23 sau în jurul ei, vă împărţiţi cu greu între viața socială și cea sentimentală. Viața voastră socială o să urmeze o curbă ascendentă în cursul datei de 25 sau în preajma ei. În cursul sau în jurul zilei de 26, nu este exclus ca în cuplu sau în relația de afaceri să apară probleme. După 30 a lunii, puteți intra în tipare de gândire negative.




Horoscop mai 2018, Leu:

Horoscop Urania Leu mai 2018
Din punct de vedere profesional, se prea poate să aveţi parte de unele provocări în cursul zilei de 7 sau în jurul ei, iar tot atunci, bine ar fi să nu împărtăşiţi secrete sau planuri de viitor cu amicii/ele. În cursul datei de 12 sau în preajma ei, s-ar putea să reapară situațiile complicate la serviciu, iar în cursul ori în jurul celei de 13, riscă să ajungă probleme legale. După 13 a lunii, comunicaţi eficient cu superiorii.

După 15 mai, este posibil ca viața voastră profesională să oscileze mult, fiind presărată cu tot felul de surprize. Din 16 încolo, viața voastră sentimentală urmează o curbă ascendentă și nu este exclus ca și parteneriatul de afaceri, dacă sunteţi implicaţi/te în vreunul, să meargă în aceeași direcție. Nu vă certaţi cu partenerul/a de afaceri și/sau de viață pe seama carierei în cursul sau în preajma lui 16.

Profesional, vă descurcaţi destul de bine în cursul zilei de 18 sau în jurul ei. După 19 a lunii, s-ar putea să începeţi o relație departe de ochii lumii sau să vă împăcaţi cu un/o fost/ă partener/ă. Nu vă implicaţi în polemici în cursul sau în preajma datei de 23. În cursul zilei de 25 sau în jurul ei, vă merge iar bine pe plan profesional, iar după data de 30, sunteţi mai comunicativi/e în raport cu prietenii/ele.


Horoscop mai 2018, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară mai 2018
În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să vă cuprindă, nici în raport cu persoana dragă, nici în ceea ce îi privește pe cei mici. Tot atunci, încercaţi să nu intraţi în polemici cu partenerul/a de afaceri ori viață pe seama carierei. În cursul zilei de 12 sau în jurul ei, s-ar putea să reapară tendințe de sufocare ale celor de lângă voi, iar în preajma sau în cursul zilei de 13, să se degenereze.

După data de 13, se anunță o perioadă prielnică să vă înscrieţi la cursuri de perfecționare în domeniu, reconversie profesională sau de calificare. Din 15 încolo, nu se recomandă relocările la mari distanțe de casă. După 16 a lunii, aveţi mai mult spor la locul de muncă, dar aveţi mare grijă să nu faceţi lucrurile de mântuială! În cursul sau în jurul lui 18, se anunță un moment favorabil pentru o călătorie împreună cu cel/a pe care îl/o iubiţi.

După 19 a lunii, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă. În cursul zilei de 23 sau în jurul ei, aveţi grijă cum vă împărţiţi între casă și carieră! În cursul sau în preajma lui 25, aveţi o stare de spirit bună și se observă. În cursul sau în jurul lui 26, nu reuşiţi să vă împăcaţi viața socială și cea sentimentală. După 30 mai, comunicaţi parcă mai bine cu şefii/ele, ceea ce vă recomandă pe planul carierei.




Horoscop mai 2018, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă mai 2018
În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, pot apărea unele certuri cu partenerul/a de ordin casnic. Tot atunci, este posibil să apară unele chestiuni complicate de rezolvat la locul de muncă. În cursul zilei de 12 sau în preajma ei, s-ar putea să se iște din nou conflicte pe baza unor chestiuni gospodărești sau de familie și să explodeze în data de 13. Începând cu 13 mai, comunicaţi mai eficient cu partenerul/a de afaceri ori viață, arată horoscopul acestei luni.

Din 15 încolo, aveţi mare grijă dacă desfăşuraţi parteneriate de afaceri cu capital comun sau voi și cel/a drag/ă decideți să vă puneți banii la comun! După 16 a lunii, se observă mai multă animație pe plan sentimental. În cursul sau în jurul aceleiași date, încercaţi să nu daţi dovadă de gelozie în relație cu cel/a pe care îl/o iubiţi. Dacă întâmpinaţi probleme de ordin sufletesc sau financiar, apelaţi la părinți în 18.

După 19 a lunii, se anunță un imbold astral pe plan profesional. În cursul zilei de 23 sau în preajma ei, se arată unele dificultăți de ordin financiar, dar nu insurmontabile. Din nou, dacă nu vă descurcaţi, căutaţi sprijinul membrilor/elor familiei în cursul sau în preajma datei de 25. În cursul zilei de 26 sau în jurul ei, vedeţi cum vă împărţiţi între casă și carieră. După 30 a lunii, axaţi-vă mai mult pe studii.


Horoscop mai 2018, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion mai 2018
În cursul zilei de 7 sau în jurul ei, nu este exclus să apară unele discuții în contradictoriu cu colegii/ele de muncă. Tot atunci, nu daţi dovadă de gelozie și posesivitate în cuplu. În cursul zilei de 12 sau în preajma ei, riscă să reapară conflictele mai mult sau mai puțin declarate cu colegii/ele de la locul de muncă, iar în 13 să erupă chiar. După 13 a lunii, comunicaţi mai bine cu partenerul/a de viață ori afaceri.

După 15 mai, atmosfera din parteneriatul vostru de viață și/sau afaceri s-ar putea să fluctueze destul de mult, deci aşteptaţi-vă la surprize. Din 16 încolo, nu îi lăsaţi pe părinți să se implice în relația voastră cu cel/a drag/ă. În cursul zilei de 18 sau în jurul ei, comunicaţi mai bine cu partenerul/a de viață ori afaceri. Din 19 încolo, unele persoane născute în acest semn pot să înceapă o relație la distanță ori cu cineva de altă naționalitate.

În cursul zilei de 23 sau în preajma ei, este posibil să apară unele certuri între voi și partenerul/a de viață și/sau de afaceri. În cursul sau în jurul datei de 25, comunicaţi din nou pe limba celui/ei drag/i. Dar ţineţi cont că atmosfera de ceartă se menține în cursul zilei de 26 sau în preajma ei! Din 30 încolo, se arată o perioadă în care comunicaţi mai eficient cu cei/le cu care vă aflaţi într-un parteneriat.




Horoscop mai 2018, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător mai 2018
În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, străduiţi-vă să nu faceţi cheltuieli mai mari decât ar trebui. Tot atunci, pot apărea unele certuri cu partenerul/a pe baza unor chestiuni gospodărești. În jurul sau în cursul zilei de 12, s-ar putea să fiţi tentaţi/te din nou să faceţi cheltuieli inutile. Pe plan sentimental, lucrurile merg bine în preajma zilei de 13. Tot de atunci, vorbiţi pe limba colegilor/elor de muncă.

După data de 15, viața voastră profesională ar putea oscila destul de mult, iar nici din punct de vedere medical nu se poate spune că nu aveţi parte de niciun obstacol. Începând cu data de 16, sunteţi asertivi/e în comunicare mai mult decât până acum. Tot în jurul aceleiași zile, pot apărea unele chestiuni mai complicate la serviciu. În cursul datei de 18 sau în jurul ei, se anunță rost de bani extraprofesional.

După 19 a lunii, pot apărea şanse de a face bani alături de partenerul/a de viață ori afaceri. Din punct de vedere medical, nu vă aşteptaţi la lucruri bune în jurul sau în preajma lui 23, iar provocări pot apărea și la serviciu. Șanse de ciubucuri apar în cursul sau în jurul zilei de 25. După 30 mai, comunicaţi bine cu partenerul/a de viață și afaceri.


Horoscop mai 2018, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn mai 2018
În cursul sau în preajma lui 7, nu este exclus să apară unele certuri cu cei/le dragi ai/le casei. Tot atunci, apar unele neînţelegeri cu colegii/ele de muncă. În cursul sau în jurul lui 12, revin discuțiile aprinse între voi și membrii/ele familiei. În ziua imediat următoare, s-ar putea ca atmosfera de acasă să se tensioneze puţin. Din 13 încolo, comunicaţi mai eficient parcă cu persoana iubită și/sau cei mici.

După 15 a lunii, este posibil ca viața voastră emoțională să fluctueze destul de mult, deci se poate să apară unele surprize mai puțin plăcute. Din 16 încolo, s-ar putea să faceţi bani mai ușor, dar și să îi cheltuiţi la fel de repede. În jurul sau în cursul aceleiași date, se pot ivi unele cheltuieli inutile. După 19 mai, atmosfera de la locul de muncă se mai îndulcește, dar rămâneţi cât puteți pe poziții.

În cursul zilei de 23 sau în jurul ei, vă împărţiţi cu greu între viața socială și cea sentimentală. În preajma sau în cursul datei de 25, s-ar părea că vă aflaţi într-o stare de spirit destul de bună. În jurul și în cursul zilei de 26, probabil vor părea unele conflicte cu persoana iubită și/sau asociatul/a. După 30 a lunii, abilitățile voastre de comunicare în plan profesional cresc mai mult decât oricând.




Horoscop mai 2018, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător mai 2018
În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, nu plecaţi urechea la bârfe. Tot atunci, aţi putea avea parte de unele provocări la locul de muncă. În cursul zilei de 12 sau în jurul ei, evitaţi din nou să vă amestecaţi în intrigi. În cursul sau în preajma datei de 13, pot apărea unele tensiuni în familie. Din 13 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu cei/le din familie. După 15 a lunii, atmosfera de acasă poate fluctua.

După 16 mai, se poate să fiţi mai expansivi/e decât de obicei. Tot în acea zi, pot apărea unele tensiuni între voi și cei/le dragi. În cursul zilei de 18 sau în preajma ei, apelaţi la părinți dacă treceţi prin momente dificile. Din 19 încolo, atmosfera de la serviciu se mai îndulcește. În cursul zilei de 23 sau în jurul ei, vă împărţiţi cu greu între carieră și viața de familie.

În cursul datei de 25 sau în jurul ei, apelaţi la persoanele dragi din apropiere dacă nu treceţi printr-o perioadă tocmai fericită din viața voastră. În cursul sau în preajma zilei imediat următoare, pot apărea unele provocări la locul de muncă sau de ordin medical. Din 30 încolo, viața voastră sentimentală o ia pe o curbă ascendentă, veste care cade numai bine pentru persoanele singure născute în acest semn.


Horoscop mai 2018, Peşti:

Horoscop Urania Peşti mai 2018
În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, recomandat ar fi să nu investiţi în proiecte de grup și/sau planuri de viitor fără suport. Tot atunci, bine ar fi să nu intraţi în polemici cu persoanele dragi de lângă voi. În cursul zilei de 12 sau în preajma ei, evitaţi din nou să faceţi infuzii de capital într-o inițiativă care nu prezintă garanții. În cursul datei de 13 sau în jurul ei, pot apărea unele surprize pe plan financiar.

După 13 mai, se prea poate să fiţi ceva mai comunicativi/e decât de obicei. Din 15 încolo, acest lucru v-ar putea face să rostiţi cuvinte înainte să vă gândiţi care ar putea fi urmările lor. După 16 a lunii, este musai să nu persistaţi în tipare de gândire negative. Acest lucru poate să afecteze relația cu membrii/ele familiei. În cursul zilei de 18 sau în jurul ei, pot apărea unele ocazii de ordin bănesc.

După data de 19, viața voastră sentimentală ia o turnură pozitivă. În cursul zilei de 23 sau în preajma ei, s-ar putea să vă aflaţi într-o dispoziție înclinată către polemică. În cursul sau în jurul lui 25, puteți duce unele discuții lucrative cu asociații/tele sau alte persoane de bine pentru un proiect. În cursul sau în preajma lui 26, vă împărţiţi cu dificultate între familie și carieră. După 30 mai, comunicaţi eficient cu familia, arată horoscopul lunar.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS