Vârsta ideală pentru căsătorie în funcţie de semnul vostru zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Vârsta ideală pentru căsătorie în funcţie de semnul vostru zodiacal


Berbec:

Firea neastâmpărată vă face să vă aruncaţi într-o relaţie sau chiar într-o căsătorie la primul impuls, fără să staţi pe gânduri. La fel de repede puteţi ajunge să regretaţi. Sfatul aştrilor: aşteptaţi să treceţi de 30 de ani şi să vă cunoaşteţi bine partenerul înainte să faceţi un astfel de pas important. Căsătoria nu e o joacă.


Taur:

Voi vreţi să vă aşezaţi la casa voastră cât mai curând şi daţi dovadă de suficientă maturitate încât să vă descurcaţi cu succes în postura de soţie chiar şi la 20 de ani. Sfatul aştrilor: când simţiţi că aţi găsit un partener la fel de serios şi implicat ca voi, nu ezitaţi, chiar dacă multe persoane vor spune că sunteţi prea tinere ca să faceţi pasul cel mare.


Gemeni:

Sunteţi destul de nehotărâte în privinţa căsătoriei. Pe de o parte vă surâde ideea, pe de alta vreţi să mai copilăriţi. Sfatul aştrilor: abia pe la 35 de ani puteţi spune că aţi acumulat destulă experienţă încât să alegeţi un partener în cunoştinţă de cauză şi cu şanse mari de reuşită.






Rac:

Dacă aţi trecut de 25 de ani şi sunteţi încă necăsătorite, vă simţiţi debusolate. Pentru voi, împlinirea o găsiţi doar alături de bărbatul iubit. Sfatul aştrilor: nu ezitaţi să vă oficializaţi relaţia cât mai curând posibil; statutul de soţie vă ajută să vă simţiţi în siguranţă, protejate şi să aveţi mai multă încredere în voi.


Leu:

Cum vă place să dominaţi şi să deţineţi controlul, nu aşteptaţi să fiţi cerute în căsătorie, lansaţi chiar voi întrebarea. Cu cât sunteţi mai tinere, cu atât e avântul mai mare, dar şi naivitatea. Sfatul aştrilor: nu vă grăbiţi spre altar, aşteptaţi să vă convingeţi că faceţi într-adevăr alegerea corectă; pentru asta, ar trebui să aşteptaţi până după 30 de ani, când aveţi suficientă încredere în el şi în voi.


Fecioară:

Voi nu vă mulţumiţi cu puţin în nicio privinţă şi cu atât mai greu vă decideţi în privinţa viitorului soţ. Când aveţi siguranţa că l-aţi întâlnit şi vă cere în căsătorie, nu mai căutaţi nod în papură. Sfatul aştrilor: e bine să nu fiţi nici prea tinere, nici prea în vârstă când îmbrăcaţi rochia de mireasă. Peste 25 şi sub 30 de ani ar fi vârsta ideală pentru voi.






Balanţă:

Fermitatea nu e punctul vostru forte. Sunteţi indecise în privinţa căsătoriei, tocmai pentru că vă temeţi să nu regretaţi mai târziu pasul făcut, aşa că vă răzgândiţi de multe ori. Sfatul aştrilor: acordaţi-vă timp, căci graba strică treaba chiar şi pentru nativele cele mai îndrăgostite. Aşteptaţi oricât bărbatul care vă va convinge că nu puteţi trăi fără el!


Scorpion:

Cele mai posesive dintre zodii abia aşteaptă jurămintele de dragoste care să le pecetluiască iubirea până la moarte. Totuşi, un act nu garantează sentimente nemuritoare. Sfatul aştrilor: nu aveţi maturitatea necesară să vă căsătoriţi în tinereţe. Aşteptaţi să treceţi de 30 ani dacă vă doriţi o uniune pe viaţă.


Săgetător:

Căsătoria vi se pare o responsabilitatea mult prea mare, nu vreţi să vă simţiţi atât de legate nici măcar de omul iubit şi consideraţi că nu actele aduc fericirea. Sfatul aştrilor: nu vă căsătoriţi doar pentru că alte persoane pun presiune asupra voastră. Spuneţi „DA” doar atunci când simţiţi din tot sufletul că vă doriţi asta, chiar dacă veţi avea peste 40 de ani.






Capricorn:

Vă caracterizează pragmatismul şi responsabilitatea. Vă doriţi stabilitate şi simţiţi că o familie vă poate împlini. Vreţi să vă căsătoriţi de îndată ce sunteţi pe picioarele voastre. Sfatul aştrilor: pentru voi nu doar dragostea, ci şi cariera contează; căsătoria poate aşteapta până după 30 de ani, când ajungeţi unde v-aţi dorit pe plan profesional.


Vărsător:

Libertatea deplină pe care o adoraţi nu e compatibilă cu căsătoria. Aveţi nevoie de un bărbat matur, sigur pe el, care să vă accepte independenţa. Sfatul aştrilor: dacă vă căsătoriţi devreme, sunt şanse mari să vă despărţiţi şi să o luaţi de la capăt. Ar fi o greşeală să nu aşteptaţi până după 30 de ani.


Peşti:

Voi nu sunteţi făcute ca să fiţi singure, iar căsătoria o vedeţi ca pe o garanţie că veţi avea pe cineva alături la bătrâneţe. Totuşi, nu vă gândiţi cu adevărat la asta în prima jumătate a vieţii. Sfatul aştrilor: sunteţi nişte soţii bune şi la 20, şi la 80 de ani, dar e mai bine să mergeţi cu paşi mici spre altar; în tinereţe sunteţi prea naive şi visătoare ca să alegeţi obiectiv.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS