Horoscopul zilei de marţi, 27 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 27 februarie 2018


Horoscop 27 februarie 2018, Berbec:

Aştrii vă sfătuiesc să finalizaţi toate sarcinile profesionale în primele ore ale zilei deoarece după prânz pot apărea câteva veşti importante care vă vor da peste cap toate planurile. Veţi avea parte de evenimente neaşteptate de care veţi fi nevoiţi/te să vă ocupaţi în următoarea perioadă.


Horoscop 27 februarie 2018, Taur:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde o persoană foarte importantă vă dă o veste frumoasă. Este posibil să urmeze o colaborare minunată, de lungă durată şi cu multe beneficii financiare. Spre seară, o persoană deosebită din trecut va încerca să ia legătura cu voi.


Horoscop 27 februarie 2018, Gemeni:

Azi este posibil să fiţi luaţi/te prin surprindere de câteva schimbări neaşteptate pe plan profesional; vă este dificil să le acceptaţi, motiv pentru care încercaţi să faceţi un pas în spate şi să vă relaxaţi astfel încât să nu luaţi vreo decizie pe care mai târziu o veţi regreta.


Horoscop 27 februarie 2018, Rac:

Aştrii vă sfătuiesc să vă pregătiţi pentru o perioadă foarte frumoasă; se anunţă mari schimbări pentru voi în viaţa sentimentală. Fie partenerul/a de cuplu vă face o propunere minunată, fie întâlniţi o persoană interesantă de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 27 februarie 2018, Leu:

Ziua de marţi pare să fie una frumoasă şi interesantă pentru viaţa personală; profitaţi de timpul petrecut alături de partenerul/a de cuplu sau de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o veste neaşteptată din partea unei rude.


Horoscop 27 februarie 2018, Fecioară:

În această perioadă vă puteţi lovi de mici probleme de comunicare pe toate planurile. Discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii şi colegii/ele de echipă vă pot scoate peri albi, motiv pentru care este foarte important să aveţi încredere în voi şi să vă păstraţi calmul.


Horoscop 27 februarie 2018, Balanţă:

Astăzi este posibil să purtaţi o discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul/a de cuplu, care vă va convinge că este timpul să faceţi un compromis astfel încât să îmbunătăţiţi relaţia voastră. Spre seară, o persoană din trecut bate la uşa casei voastre.


Horoscop 27 februarie 2018, Scorpion:

Sunteţi destul de aprinşi/se în discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru. Aştrii vă sfătuiesc să vă abţineţi de la reproşuri dacă vreţi să nu îi/le răniţi pe cei/le dragi. Pe plan profesional, concentraţi-vă mai mult pe sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă răbdare.


Horoscop 27 februarie 2018, Săgetător:

Aceasta nu este cea mai bună zi pentru a lua o decizie cu privire la viaţa profesională; în schimb, concentraţi-vă atenţia asupra sarcinilor obişnuite. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos, pe care vi-l doriţi de foarte mult timp.


Horoscop 27 februarie 2018, Capricorn:

Sunteţi uşor nemulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional, motiv pentru care încercaţi să faceţi câteva schimbări. Nu grăbiţi lucrurile şi încercaţi să puneţi în balanţă toate argumentele pro şi contra astfel încât să fiţi siguri/e că luaţi cele mai bune decizii.


Horoscop 27 februarie 2018, Vărsător:

Sunteţi destul de nemulţumiţi/te de atitudinea şi neprofesionalismul colegilor/elor de echipă, motiv pentru care astăzi încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile de unii/ele singuri/e. Aveţi şanse mari să rezolvaţi un proiect important pe care până acum l-aţi tot amânat.


Horoscop 27 februarie 2018, Peşti:

Superiorii vă dau o veste frumoasă; este posibil să începeţi lucrul pentru un proiect foarte frumos, care vă va aduce numeroase beneficii financiare. Spre seară, puteţi primi o vizită din partea unei persoane din trecutul vostru; poate fi vorba despre un/o prieten/ă apropiat/ă sau chiar o iubire veche.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS