Horoscopul lunii martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop martie 2018


Horoscop martie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec martie 2018
În jurul datei de 1, nivelul vostru de romantism poate crește foarte mult, fapt care se resimte încă și în ziua de 2. În cursul sau în preajma datei de 4, rămâneţi cu capul în nori și sunteţi într-o pasă introspectivă. După 6 a lunii, vă revine din verva cu care faceţi deliciul celorlalți în comunicare și atitudine, dar aveţi grijă la bani. În plus, se poate ca începând din 8 să se tensioneze lucrurile în relațiile voastre.

În cursul sau în preajma lui 11, spontaneitatea voastră și tendința de a vă plictisi imediat de ceea ce faceţi s-ar putea să vă aducă la certuri cu superiorii. Încercaţi să fiţi ceva mai consecvenţi/te. În cursul sau în jurul lui 13, există riscul să intraţi iar în conflicte cu figurile autoritare. După data de 17, sunteţi ceva mai asertivi/e la serviciu, dar este important să nu ajungeţi să frizaţi agresivitatea în raport cu şefii/ele voştri/astre.

În jurul sau în cursul datei de 20, poate apărea o şansă profesională pe care ar fi bine să nu o rataţi. În preajma sau în cursul lui 23, revin în peisaj fricțiunile cu superiorii. Carisma și șarmul vostru ajung la cote maxime în jurul datei de 28, deci profitaţi de ele la maximum. După 31 martie, se pot ivi ocazii de valorificare a economiilor și/sau rotunjire a veniturilor obținute.


Horoscop martie 2018, Taur:

Horoscop Taur martie 2018
În cursul sau în jurul zilei de 1, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă, fapt care continuă și în data de 2. În cursul sau în preajma datei de 2, cunoaşteţi persoane noi care vă împărtășesc visurile și idealurile. După 6 a lunii, s-ar putea să deveniţi mai tensionaţi/te, iar cel mai mic factor de stres să declanșeze o ieșire. După 8 martie, este posibil să se tensioneze relația cu partenerul/a de viață/afaceri.

În cursul sau în jurul zilei de 11, nu este exclus să treceţi printr-o pasă mai proastă sau tensionată, dar încercaţi să vă păstraţi echilibrul orice s-ar întâmpla. În jurul sau în preajma zilei de 13, este posibil să aveţi parte de ceva similar. După data de 17, v-ar putea fi poftă de călătorii la o depărtare cât mai mare de casă sau poate doar se aprinde atmosfera între voi și cei/le dragi ai/le voştri/astre din afara ţării.

În cursul sau în jurul zilei de 20, sunteţi pasibili/e de o ieșire de proporții dacă nu reuşiţi cumva să vă calmaţi. În cursul sau în preajma lui 23, s-ar putea să redeveniţi melancolici/e și ușor de scos din pepeni. Riscul de ieșiri se reiterează în cursul sau în jurul zilei de 28. Din 31 încolo, carisma și șarmul vostru ar putea atinge cote foarte mari. Profitaţi de acest lucru cum puteți voi mai bine.


Horoscop martie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni martie 2018
În jurul sau în cursul lui 1, dar și în preajma zilei de 2, vă bucuraţi de o perioadă favorabilă pe plan profesional. În jurul sau în cursul datei de 4, pot apărea şanse în carieră, dar ar fi indicat să profitați doar de cea care merită cu adevărat. După 6 martie, abilitățile voastre de comunicare și șarmul vă vor câștiga o mulțime de amici/e. Din 8 încolo, daţi randament mai puțin.

În cursul sau în preajma zilei de 11, încercaţi să nu acordaţi împrumuturi și să nu vă băgaţi în datorii. Este bine însă că o duceţi binişor pe plan social și sentimental. În cursul sau în jurul lui 13, căutaţi să nu vă faceţi griji inutile pentru viitor. După data de 17, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu între voi și unele persoane (partenerul de viață/afaceri). În cursul sau în jurul lui 20, viața voastră socială se animă mult.

În cursul sau în jurul lui 23, nu investiţi în proiecte de grup și planuri de viitor insuficient gândite. După 23 a lunii, viața voastră socială ar putea bate pasul pe loc și este posibil să apară o ruptură în jurul sau în cursul datei de 28. Din 31 încolo, poate reveni în peisajul vostru actual un/o fost/ă partener/ă sau este posibil să începeţi o relație departe de ochii lumii.


Horoscop martie 2018, Rac:

Horoscop Rac martie 2018
Dacă urmăriți să plecați într-o escapadă cu persoana iubită și/sau copiii, ar fi bine să vă luați zborul, la propriu sau la figurat, în jurul sau în cursul zilelor de 1 și 2. În cursul sau în jurul lui 4, este posibil să aveţi din nou chef de plecat, dar dacă sunteți ocupați/e, îndeletniciţi-vă cu tot ce presupune umblătură pe la ghișeele instituțiilor statului sau cu delegații. După 6 martie, stați bine în carieră.

Din 8 încolo, se arată o perioadă mai puțin bună pe plan sentimental și/sau în raport cu rudele de origine. Cariera voastră sau a partenerului/ei poate ajunge un subiect de ceartă cândva în jurul sau în cursul lui 11. Nu o duceți rău deloc pe acest plan, deci se prea poate să fie vorba că acordaţi mai multă atenție acesteia decât relației.

În cursul sau în preajma lui 13, s-ar putea să aveţi de-a face cu ceva similar. După 17 a lunii, este posibil să aveţi parte de unele tensiuni în parteneriatul de viață/afaceri. În cursul sau în jurul lui 23, reapar tensiunile cu superiorii și/sau pe seama carierei, riscând să apară o ruptură în cursul zilei de 28. Din 23 încolo, creşteţi în carieră ceva mai greu. După 31 martie, viața voastră socială se animă mult.


Horoscop martie 2018, Leu:

Horoscop Leu martie 2018
În cursul sau în jurul zilelor de 1 sau de 2, s-ar putea să vă găsiţi într-o stare de fragilitate emoțională, deci încercaţi să vă menajaţi. Lucrurile între voi și partenerul/a de viață/afaceri sunt cam confuze în cursul sau în preajma zilei de 4. Tot atunci, se poate însă să le și clarificați cumva. După 6 martie, staţi destul de bine cu mentalitatea, indiciu că treptat reveniţi într-o stare de spirit bună.

După 8 a lunii, riscă să se tensioneze puţin atmosfera în familie. În cursul sau în preajma zilei de 11, puteți avea parte de unele provocări la locul de muncă, dar vă ajută mult starea de spirit. Acestea riscă să reapară în cursul sau în preajma zilei de 13. După data de 17, încercaţi să nu vă suprasolicitați pentru că puteți avea această tendință. O bună perioadă să călătoriţi este cea din cursul sau jurul lui 20.

În cursul sau în preajma zilei de 23, nu este exclus să apară din nou sarcini dificile la muncă. După data de 23, căutaţi să nu susţineţi examene, delegații sau călătorii la mare distanță de casă și nu intraţi în polemici cu rudele partenerului/ei sau cu cei/le dragi ai/le voştri/astre de peste graniţe. Relațiile la distanță pot suferi în cursul sau în preajma lui 28. După 31 martie, se arată o perioadă bună în carieră.


Horoscop martie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară martie 2018
În cursul sau în preajma zilelor de 1 sau de 2, staţi bine la capitolul comunicare cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. În cursul sau în jurul datei de 4, vă înţelegeţi bine cu asociatul/a sau persoana iubită, dar s-ar putea să apară unele nelămuriri care trebuie clarificate la timp. După 6 martie, fiți mai atenți cum administraţi banii câștigați sau deținuți la comun. Din 8 încolo, sunteţi mai puțin comunicativi/e.

În cursul sau în jurul zilei de 11, vorbiţi pe limba rudelor de origine și sunteți în relații bune, dar nu se poate spune același lucru despre voi și partener/ă deoarece apar unele tendințe de gelozie care riscă să se perpetueze până în jurul zilei de 13. După 17 a lunii, se animă relația cu persoana iubită și/sau cu cei mici, iar efectele s-ar putea vedea încă din cursul zilei de 20.

În cursul sau în preajma zilei de 23, este posibil să reapară gelozia în peisaj. După data de 23, parcă nu mai comunicaţi la fel de eficient cu persoana iubită ori partenerul de afaceri. Așa se face că, în cursul sau în preajma zilei de 23, se poate să se ajungă la o ceartă. După data de 31, starea voastră de spirit pare să se îndrepte, iar dacă sunteţi singuri/e, puteți începe o relație cu cineva de altă religie ori naționalitate.


Horoscop martie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă martie 2018
În cursul sau în preajma zilei de 1 sau de 2, apar şanse de a vă valorifica economiile și/sau de a vă suplimenta veniturile. Lucrurile par să meargă bine la locul de muncă. În cursul sau în jurul zilei de 4, s-ar putea să apară unele certuri între voi și colegii/ele de muncă. După 6 martie, comunicaţi, dar și relaţionaţi mai bine cu partenerul/a de afaceri ori viață. După 8 a lunii, pot interveni blocaje financiare.

În cursul zilei sau în preajma zilelor de 11 și de 13, pot apărea unele conflicte între voi și familie. Tot în cursul sau în jurul zilei de 11, comunicaţi mai bine cu cel/a drag/ă și/sau asociatul/a. După data de 17, se tensionează mai pregnant atmosfera între voi și membrii/ele familiei, dar vorbiţi pe aceeași limbă cu persoana dragă în cursul sau în preajma zilei de 20.

Nu lăsaţi familia să intervină între voi și cel/a pe care îl/o iubiţi în cursul lui 23. După 23 martie, apar tensiuni între voi și partenerul/a de viață ori afaceri. În cursul sau în preajma zilei de 28, poate apărea din nou discordie în paradis. După 31 a lunii, se animă atmosfera în cuplu, dar pot apărea discuții aprinse pe seama banilor cu persoana cu care derulaţi afaceri legat de finanțele câștigate împreună.


Horoscop martie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion martie 2018
În cursul sau în preajma zilei de 1 sau de 2, aveţi parte de o stare de spirit bună, ceea ce este vizibil pentru cei mici și/sau persoana dragă. În cursul sau în jurul zilei de 4, o duceţi bine pe plan sentimental și/sau în relație cu copiii, dar pot apărea unele confuzii pe care este necesar să le alungaţi rapid. După 6 martie, vă bucuraţi de randament la locul de muncă, dar încercaţi să nu vă suprasolicitați fără motiv întemeiat.

După data de 8, nivelul vostru de energie ar putea scădea destul de mult, deci încercaţi să vă menajaţi cumva. Pot apărea certuri cu colegii/ele de muncă în cursul sau în preajma zilelor de 11 și 23. Tot în cursul sau în preajma zilei de 11, apar ocazii de valorificare a economiilor și/sau de suplimentare a veniturilor. După 17 a lunii, sunteţi ceva mai asertivi/e în comunicare.

Lucrurile se desfășoară fluent la serviciu în cursul sau în jurul zilelor de 20 și 28, După data de 23, pot interveni unele diferențe de opinie între voi și colegii/ele de muncă, dar căutaţi să vă impuneţi altfel decât printr-un ton ridicat. Din 31 încolo, se arată o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional, dar și sentimental, mai ales relațional. Totul merge bine la acest nivel pentru Scorpioni.


Horoscop martie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător martie 2018
În cursul sau în preajma zilelor de 1 și de 2, se poate să vă aflaţi într-o stare emoțională destul de sensibilă. În cursul sau în jurul datei de 4, atmosfera din familie este una echilibrată, iar dacă apar nelămuriri, adresați-le la timp. După 6 martie, comunicaţi mai bine decât de obicei cu cei mici și/sau persoana dragă. Din 8 încolo, obsesiile, viciile, angoasele și frustrările voastre se înmulțesc.

Nu cheltuiţi mai mult decât este cazul în cursul sau în preajma zilelor de 11 și de 13. Puteți să vă manifestaţi altfel dragostea față de cei mici ori partenerul de viață în cursul sau în jurul datei de 11. După data de 17, încercaţi să fiţi mai chibzuiţi/te. Dacă aveţi în gând să vă (re)apropiaţi de persoana iubită ori copii, străduiţi-vă să o faceţi în cursul sau în preajma zilelor de 20 și de 28.

În cursul sau în jurul zilei de 23, căutaţi să păstraţi cheltuielile la un nivel minim. După 31 a lunii, starea voastră de sănătate se îmbunătățește vizibil, dar ar fi bine să păstraţi totuși proporțiile pentru a nu câștiga kilograme în plus. De asemenea, vă înţelegeţi mai bine cu colegii/ele de muncă, ceea ce vă ajută să performați mai bine la serviciu. Este important să menţineţi această direcție bună.


Horoscop martie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn martie 2018
În cursul sau în preajma zilelor de 1 și de 2, se anunță un climat astral prielnic pentru a învesti în proiecte de grup și/sau planuri de viitor. În cursul sau în jurul zilei de 4, comunicaţi eficient cu cei/le din jurul vostru, dar mai pot interveni și confuzii care se doresc clarificate în timp util. După 6 martie, se animă considerabil atmosfera pe plan familial. Din 8 încolo, viața voastră socială poate stagna.

În cursul sau în preajma zilelor de 11 și 13, pot interveni unele conflicte între voi și cei/le dragi ai/le casei. În cursul sau în jurul zilei de 11, tot ei/le sunt cei/le care vă pot ajuta să treceţi peste un moment mai puțin fericit. Din data de 17 a lunii, aveţi mai multă energie, dar riscaţi să frizaţi agresivitatea în anumite momente dacă nu sunteţi prudenţi/te. În cursul sau în preajma lui 20, reapar tensiuni în familie.

În cursul sau în jurul zilei de 23, continuă discuțiile în contradictoriu cu familia. După data de 23, s-ar putea să comunicaţi defectuos cu familia. În cursul sau în preajma datei de 28, puteți avea parte de o ceartă destul de aprinsă. După data de 31, viața voastră sentimentală se animă destul de mult, iar relația cu cei mici înregistrează și ea progrese bune.


Horoscop martie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător martie 2018
În cursul sau în jurul zilelor de 1 și de 2, apar ocazii de suplimentare a veniturilor și valorificare a economiilor realizate până în acest moment. Staţi bine așadar din punct de vedere financiar în cursul sau în jurul zilei de 4, dar pot apărea totuși scurgeri de fonduri pe care să vi le explicaţi cu greu. După 6 martie, abilitățile voastre de comunicare și carisma vi se măresc destul de mult.

Din 8 încolo, nu este exclus ca financiar să avansaţi mai greu decât până acum. În cursul sau în preajma zilelor de 11 și 13, nu daţi crezare bârfelor sau zvonurilor care circulă în jurul vostru și nici nu vă implicaţi în intrigi sub demnitatea voastră. În cursul sau în jurul datei de 11, este un moment favorabil să faceţi investiții în planuri de viitor și/sau proiecte de grup. Din 17 încolo, temerile voastre cresc.

În cursul sau în jurul zilelor de 20 și de 28, abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt mult mai crescute decât până acum. În cursul sau în preajma datei de 23, reapar tot felul de zvonuri mai mult sau mai puțin reale, dar nu plecaţi urechea la ele. După 23 a lunii, parcă nu mai sunteţi la fel de comunicativi/e. Din 31 încolo, atmosfera de acasă se îndulcește mult, semn că este de bine.


Horoscop martie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti martie 2018
În cursul sau în preajma zilei de 1 și de 2, aveţi o stare de spirit mai mult decât bună, fapt ce se menține chiar și în cursul sau în jurul datei de 4. Se poate totuși să fiţi și destul de supăraţi/te. După 6 martie, se arată ocazii de valorificare a economiilor și/sau de suplimentare a veniturilor. Din 8 încolo, starea voastră de spirit ar putea avea de suferit, dar este posibil să o puteți ține sub control.

În cursul sau în jurul zilelor de 11 și de 13, nu investiţi în planuri de viitor și/sau proiecte de grup. În cursul sau în jurul datei de 11, apar şanse de a face bani și de a vă pune economiile la bătaie, dar doar dacă acest lucru nu implică riscuri mari. După data de 17, viața voastră socială se animă considerabil, dar pot interveni și unele discuții în contradictoriu cu unii/ele dintre prietenii/ele voştri/astre dragi.

În cursul sau în jurul zilelor de 20 și de 28, pot apărea unele cheltuieli pe care nu le-aţi intuit, dar s-ar putea să reuşiţi să le evitați pe unele și chiar să reuşiţi să faceţi unii bani în plus. În cursul zilei de 23, încercaţi să fiţi mai chibzuiţi/te. După 23 a lunii, se întrerup unele surse de venit. Din 31 încolo, staţi mai bine însă din punct de vedere al comunicării, fapt pentru care compensaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS