Horoscopul dragostei, 26 februarie - 4 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 26 februarie - 4 martie 2018


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Berbec:

În weekend, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că momentele petrecute alături de partener/ă v-ar putea consolida și mai mult relația, deci nu ezitaţi să vă petreceţi timpul liber în compania celui/ei drag/i. Până și viața voastră personală ar putea avea de câștigat la sfârșitul săptămânii, când același astru tranzitează casa aferentă din harta voastră.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Taur:

Luna Plină din 2 martie se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, indiciu că ar fi bine să duceţi relația de cuplu la următorul nivel contemplând extinderea familiei. Taurii liberi de contract ar putea întâlni pe cineva sau își găsesc curajul de a aborda acea persoană specială pe care au cunoscut-o de curând. Semne bune lunația are.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Gemeni:

Luna Plină din 26 februarie se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că întâmplările importante ale acestei săptămâni i-ar putea avea drept protagoniști pe părinți sau pe membrii/ele familiei pe care v-aţi construit-o voi. Oricare ar fi situația, arătaţi-le că dispun de tot sprijinul vostru, chiar dacă nu vă sfiiţi să le arătați unde greșesc.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Rac:

Deoarece casa în care se resimte cel mai acut Luna Plină din data de 2 martie mai simbolizează și rudele apropiate, s-ar putea ca ele să joace un rol destul de important săptămâna aceasta. V-ar putea surprinde un telefon din partea lor, un e-mail sau chiar o vizită neașteptată. În orice caz, se pare că cineva drag cu care nu aţi menținut un contact stabil ar putea căuta să reînnodați legăturile.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Leu:

În weekend, adică atât timp cât Luna traversează casa comunicării și a rudelor apropiate din horoscopul vostru general, abilitățile voastre de comunicare și socializare se vor ridica la cote care v-ar surprinde până și pe voi. Acum este momentul să ieşiţi la neamuri ori să îi faceţi o vizită unui/ei vecin/e care v-a invitat de multe ori pe la el/a. Vă va face bine.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Fecioară:

Vă așteaptă o săptămână în care aţi putea înghiți ceva mai dificil faptul că jumătății voastre îi lipsește simțul practic. Poate ar fi bine să învăţaţi de la el/a să lăsaţi natura să îşi urmeze cursul uneori. În definitiv, vă puteți ajuta împreună să evoluați într-o direcție favorabilă vouă și relației voastre.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Balanţă:

Cu Luna în semnul nașterii voastre în weekend, este de așteptat ca abilitățile voastre de comunicare și socializare să crească destul de mult. Atunci se vor vedea, în plina lor splendoare, bagajele voastre infinite de diplomație, tact și capacitatea de a relaționa cu oricine, indiferent de unde se trage și cine este. Acum e momentul să vă focalizaţi pe viața socială și sentimentală.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Scorpion:

Aceeași casă în care se resimte cel mai puternic Luna Plină din ziua de 2 martie mai simbolizează și viața voastră socială, indiciu că prietenii/ele ar putea juca un rol important săptămâna aceasta. Fie sunteţi acceptaţi/e oficial într-un anturaj, fie luaţi voi decizia de a include unele persoane noi în cercul de amici/e pe care îl frecventaţi deja. Oricare ar fi scenariul, important este să nu vă neglijaţi partenerul/a și copiii.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Săgetător:

Chiar dacă Luna Plină din 2 martie își face simțite efectele cel mai puternic în casa carierei, nu înseamnă că ocolește cu desăvârșire capătul opus al axei peste care se suprapune. Se arată o săptămână în care familia v-ar putea duce dorul și în care riscă să se simtă neglijată pentru că sunteţi absorbiţi/te de carieră. Căutaţi să vă împărţiţi timpul echitabil între cele două domenii.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Capricorn:

Luna Plină din data de 2 martie poate determina unele persoane dragi mutate într-o altă localitate sau chiar peste hotare să vă caute, chiar dacă nu ați menținut un contact stabil. Ori poate fi vorba de cineva care are o naționalitate sau religie diferită de a voastră. În orice caz, vă prinde bine să priviţi lucrurile printr-o lentilă nouă și să vedeţi că nu arată atât de rău precum v-aţi imaginat voi în ultima perioadă.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Vărsător:

Dacă folosiţi înțelept energiile Lunii Pline din ziua de 2 martie, viața sentimentală a voastră și a/l partenerului/ei s-ar putea îmbunătăți mai mult decât credeţi. Până la urmă și întreținerea pasiunii dintre voi presupune știință în același fel cum și viața de cuplu nu este o treabă ușoară. Ideea este că necesită muncă multă să mențineți flacăra iubirii la fel ca atunci când v-ați cunoscut. Dar nu este imposibil.


Horoscopul dragostei 26 februarie - 4 martie 2018, Peşti:

Luna Plină din 2 martie poate face ca cicăleala partenerului/ei și lipsa sa de sensibilitate să vă cadă mai greu decât de obicei. Poate ar fi bine totuși să vă deprindeţi cu simțul vostru practic și capacitatea sa de a vedea lucrurile așa cum sunt ele de fapt. Atât timp cât funcționați ca o echipă, nimic nu vă poate opri. Ţineţi minte acest lucru și încercaţi să vă racordaţi (din nou) pe frecvența persoanei iubite.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS