Horoscopul sănătăţii, 5-11 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătăţii, 5-11 martie 2018


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Berbec:

Dacă în cea mai mare parte a săptămânii, aştrii vă scutesc pe acest plan, nu același lucru se poate spune despre ziua de 11 martie. Pentru a evita ca energiile negative din ultima zi a săptămânii să vă strice sfârșitul de weekend, bine ar fi să fiţi atenţi/te ce mâncaţi și care sunt mesajele pe care vi le transmite propriul vostru corp. Atât timp cât sunteţi moderaţi/te, organismul vostru nu are motive să protesteze.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Taur:

În zilele de 6 şi 7 martie, aţi putea fi tentaţi/te să vă văitaţi din orice și să transformaţi totul într-o dramă, fără să vedeţi partea plină a paharului. Poate că dacă aţi realiza că exageraţi lucrurile, v-aţi da seama că nu aveţi motive să vă plângeţi. Este în interesul vostru să luaţi viața mai puțin în serios, mai ales în aceste zile când sunteţi predispuşi/se să vă supăraţi din motive mărunte. Nu luaţi lucrurile personal și va fi bine.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Gemeni:

Intervalul 8-10 martie, deci cea mai mare parte a weekend-ului, se arată a fi una în care nu vă aflaţi în cea mai bună formă, cel puțin mental. Motivul l-ar putea constitui faptul că faceţi cunoștință cu reversul medaliei perfecționismului, criticându-vă prea asupra și creându-vă o stare de spirit nu tocmai pozitivă. Fiţi mai indulgenţi/te cu voi înşivă/sevă și nu veţi avea de suferit prea mult.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Rac:

Se prea pare că ziua de 5 a lunii nu va găseşte în cea mai bună dispoziție. Bine ar ca atunci să nu întreprindeţi activități epuizante care v-ar solicita peste măsură mâinile. Indicat ar fi să o lăsaţi mai moale în prima zi a săptămânii și cu preocupările care presupun să staţi prea mult concentraţi/te. Ideea ar fi deci să începeţi săptămâna ușor astfel încât să nu vă obosiţi prea mult.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Leu:

Intervalul 8-10 martie, adică cea mai mare parte a sfârșitului de săptămână, nu arată prea grozav, cel puțin din punct de vedere astrologic. Poate că nu vă veţi afla în cea mai bună formă fizică, motiv pentru care veţi fi nevoiţi/te să fiţi mai selectivi/e decât poate v-aţi fi dorit cu activitățile voastre de weekend. Oricare ar fi forma voastră de atunci, luaţi aminte că optimismul poate face minuni.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Fecioară:

Zilele de 5 şi 6 martie vă găsesc într-o dispoziție destul de reactivă, dar și receptivă, ceea ce v-ar putea face să credeţi că sunteţi ținta tuturor vorbelor sau privirilor ceva mai acide. Până la urmă nu ține decât de voi să luaţi mai puțin personal lucrurile care nu contează cu adevărat. Reţineţi totuși că multe afecțiuni fizice îşi au sursa într-o tulburare de ordin emoțional, temporară sau recurentă.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Balanţă:

Contextul astral general al acestei săptămâni scoate la iveală faptul că vă bucuraţi de un tonus de invidiat, un nivel de energie peste medie și o rezistență mai mare decât de obicei la stres și efort susținut. Este bine să profitați cumva de pe urma lor, programându-vă acum unele activități solicitante pe care le-aţi tot amânat. Dar nu uitaţi ca măcar din când în când să mai luaţi câte o pauză.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Scorpion:

Aţi scăpat de neplăceri la nivel de sănătate săptămâna aceasta, dar îndărătnicia și repulsia față de nou v-ar putea crea neplăceri și în zona aceasta. Adoptaţi cu mai multă ușurință un alt stil de alimentație sau un mod de viață mai activ. Dacă exageraţi proporțiile acestor mici îmbunătățiri, se prea poate ca organismul vostru să resimtă destul de puternic faptul că aţi făcut niște schimbări.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Săgetător:

Zilele de 5 şi 6 martie v-ar putea surprinde cu unele junghiuri, dar dacă adăugaţi în dieta voastră unele suplimente alimentare și faceţi mai multă mişcare, veţi reuși să vă reglaţi mușchii și să aveţi un tonus mai bun ca oricând. Treceţi printr-o perioadă nu tocmai ușoară acum, dar alegeţi să priviţi sportul drept modalitatea de a scăpa de stresul și nervii adunați de peste zi. Aveţi nevoie de acest lucru.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Capricorn:

Zilele de 8 şi 9 ale lunii nu se prefigurează a fi prea reușite pe acest plan. Poate vă alegeţi cu o viroză respiratorie sau o febră musculară care vă dă motive să vă îngrijoraţi că nu vă veţi putea bucura de weekend așa cum trebuie. Optaţi pentru câteva zile la munte sau la mare și nu vă suprasolicitaţi organismul. Veţi vedea că nu va dura mult până când veţi reuşi să vă puneţi pe picioare.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Vărsător:

Zilele de 8 şi 9 vă pot surprinde destul de descurajaţi/te, motiv pentru care aţi putea ajunge la concluzia că Universul lucrează împotriva voastră. Încercaţi să vă cultivaţi speranța că totul se va termina cu bine, chiar dacă momentan nu treceţi prin cea mai fericită perioadă. Veţi începe să atrageţi lucruri bune în viața voastră dacă vă schimbaţi atitudinea și vă gândiţi că totul se întâmplă cu un scop.


Horoscopul sănătăţii 5-11 martie 2018, Peşti:

S-ar părea că cea mai mare parte din sfârșitul săptămânii, adică zilele de 10 şi 11 martie, nu vă găsesc tocmai în cea mai bună formă fizică sau emoțională, poate din cauza faptului că sunteţi mai sensibili/e decât de obicei, fapt pentru care ar fi bine să vă ţineţi departe de oamenii negativiști și de contexte sociale cu energii pesimiste. În felul acesta, vă veţi proteja.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS