Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 4 noiembrie 2017


Horoscop 4 noiembrie 2017, Berbec:

Prima zi de weekend va fi una lipsită de evenimente; nu aveţi nimic în plan, însă nici nu vă faceţi griji deoarece profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă relaxa şi a petrece momente frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Seara este una frumoasă.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Taur:

Vă doriţi foarte mult să creşteţi un proiect interesant, în care aveţi mare încredere şi la care ţineţi foarte mult. Ştiţi că acesta vă va ajuta mult în viitor, motiv pentru care profitaţi de ziua de azi şi încercaţi să faceţi planuri pentru a îl dezvolta în următoarea perioadă.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Gemeni:

Este timpul să vă opriţi din fuga de probleme şi să încercaţi să le rezolvaţi. Ascultaţi ce are de spus partenerul/a de cuplu şi, dacă este necesar, învăţaţi să faceţi compromisuri. Lucrurile se vor linişti mult între voi după această discuţie.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Rac:

Nu scăpaţi deloc de ce vă este teamă; astăzi apar câteva probleme profesionale şi trebuie să vă ocupaţi de ele cât mai repede cu putinţă. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi faceţi tot posibilul să le rezolvaţi până spre sfârşitul programului, când şefii/ele aşteaptă o veste pozitivă cu privire la acest subiect.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Leu:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi una dedicată vieţii profesionale; primiţi câteva sarcini neaşteptate din partea superiorilor şi vă dedicaţi timpul acestora. Reuşiţi să le rezolvaţi destul de uşor şi, după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Fecioară:

Ziua de 04.11.2017 pare să fie una destul de interesantă pentru Fecioare; urmează să primiţi o propunere de colaborare pe plan profesional, care vă va demonstra cât de importanţi/te sunteţi în domeniul în care activaţi. Nu acceptaţi din prima, discutaţi şi cu superiorii voştri, poate primiţi o contra ofertă.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Balanţă:

Prima parte a zilei pare să fie una foarte frumoasă pentru voi deoarece o petreceţi alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Imediat după orele prânzului hotărâţi să faceţi o vizită unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Scorpion:

Azi este posibil să simţiţi invidia colegilor/elor de echipă; de aceea, aştrii vă recomandă să fiţi mai atenţi/te la discuţiile pe care le purtaţi cu aceştia/stea şi la ce spuneţi deoarece multe lucruri pot fi întoarse împotriva voastră. Seara va fi una frumoasă deoarece o veţi petrece cu o persoană dragă.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Săgetător:

Prima parte a zilei de weekend va fi una dedicată vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini rămase restante de care trebuie să vă ocupaţi. Din fericire, reuşiţi să le rezolvaţi destul de uşor, aşa că imediat după orele prânzului reveniţi la planurile pentru acest final de săptămână.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Capricorn:

Sfârşitul de săptămână începe cum nu se poate mai bine pentru voi; primiţi în vizită o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Faceţi tot posibilul să petreceţi cât mai multe momente frumoase alături de acest om minunat.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Vărsător:

Ziua de azi vă găseşte la locul de muncă, unde încercaţi să purtaţi o discuţie serioasă cu superiorii şi partenerii/ele de afaceri cu privire la o idee pentru un proiect pe care vreţi să îl începeţi. Aveţi încredere în voi şi reuşiţi să îi/le convingeţi să vă dea acordul.


Horoscop 4 noiembrie 2017, Peşti:

În prima parte a zilei de sâmbătă sunteţi foarte liniştiţi/te şi relaxaţi/te; petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei. Spre seară, s-ar putea ca o persoană foarte dragă să vină la voi cu o problemă mai delicată; faceţi tot posibilul să o ajutaţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS