Horoscopul lunii noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop noiembrie 2017


Horoscop noiembrie 2017, Berbec:

Horoscop Berbec noiembrie 2017
În ziua de 4 sau în preajma ei, nu este exclus să apară unele certuri între voi și persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri. După data de 5 a lunii, se anunță o perioadă favorabilă pentru călătorii în interes de afaceri sau de distracţie la o distanță mare de casă, dar și pentru studii. Din 7 încolo, se poate ca situația dintre voi și asociați/te sau partenerul/a de cuplu să se complice destul de mult.

În data de 13 sau în jurul ei, se arată un moment prielnic să întreprindeţi afaceri, dar indicat ar fi să nu aibă nicio legătură cu persoane de altă naționalitate. Dacă se întâmplă să treceţi prin momente grele în cursul sau în preajma zilei de 16, veţi realiza cât de rezistenţi/te sunteţi de fapt. Între voi și asociați/te sau persoana dragă, raportul de forțe se destabilizează în jurul lui 19.

Pentru voi personal, s-ar putea ca cele mai propice zile ale acestei săptămâni să fie cele din jurul sau din cursul zilei de 25. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să beneficiaţi într-un fel sau altul de contextul astral al acestui interval de zile. În cursul sau în jurul zilei de 28, s-ar putea să fie nevoie să vă suspendaţi studiile pentru o scurtă perioadă de timp sau să vă amânaţi o călătorie în interes de afaceri.


Horoscop noiembrie 2017, Taur:

Horoscop Taur noiembrie 2017
Profesional sau din punct de vedere medical, este posibil ca în cursul sau în preajma zilei de 4, să nu vă simțiți tocmai bine. După data de 5 a lunii, străduiţi-vă astfel încât să nu apară certuri legate de bani sau încredere cu asociații/tele și/sau partenerul/a de cuplu. Din 7 încolo, se anunță o perioadă favorabilă pentru perioada de cuplu sau pentru parteneriatul în care sunteţi implicaţi/te.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se prevede o perioadă prielnică pentru legarea de parteneriate, dar indicat ar fi să vă feriţi să faceţi împrumuturi. În jurul sau în cursul zilei de 16, este propice orice activitate care implică conturarea de planuri de viitor în asociere cu persoana dragă și/sau asociații/tele. În jurul sau în cursul zilei de 19, s-ar putea să treceţi prin momente grele la locul de muncă sau cu sănătatea.

Dacă treceţi prin evenimente dificile în preajma sau în jurul datei de 25, luaţi aminte că ele sunt menite să vă facă să vedeţi că sunteţi mai puternici/e decât v-aţi fi așteptat. Se poate ca, în jurul sau în preajma zilei de 28, să aveţi parte de conflicte cu cel/a pe care îl/o iubiţi și/sau partenerul/a de afaceri din cauza banilor sau a lipsei de încredere. Poate ar fi bine să credeți mai mult în voi.


Horoscop noiembrie 2017, Gemeni:

Horoscop Gemeni noiembrie 2017
În cursul zilei de 4 sau în jurul ei, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața sentimentală și cea socială ori între activităţile de moment și planurile de viitor. După data de 5 a lunii, probabil că veţi comunica mai facil cu persoana dragă, asociații/tele, clienții/tele și/sau colaboratorii/arele. Din 7 încolo, se prevede mai multă armonie la locul de muncă și lipsa grijilor prea mari în ceea ce privește sănătatea.

În preajma sau în cursul zilei de 13, vă bucuraţi de spor la locul de muncă, dar între voi și asociați/te, colaboratori/are și/sau clienți/te, pare să se ducă o luptă aprigă pentru putere. Din punct de vedere profesional, se întrevede o perioadă prielnică în cursul sau în jurul zilei de 16. Nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să vă domine în preajma sau în cursul lui 19.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se anunță o perioadă bună pentru a lega colaborări, a începe relații romantice sau de prietenie, deci fiţi atenţi. Puteți întâmpina unele probleme de comunicare în raport cu partenerul/a de cuplu, asociații/tele, colaboratorii/arele și/sau clienții/tele în preajma sau în cursul zilei de 18, dar dacă le gestionaţi cum trebuie, se pot dovedi a fi fost totuși în avantajul vostru.


Horoscop noiembrie 2017, Rac:

Horoscop Rac noiembrie 2017
În cursul sau în preajma zilei de 4, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și cea profesională, dar dacă vă gestionaţi timpul eficient, veţi reuși cu siguranță. După data de 5 a lunii, se prevede o perioadă în care comunicaţi mai eficient cu colegii/ele de muncă. Sentimental, dar și în raport cu cei mici, totul pare să meargă din ce în ce mai bine începând cu data de 7.

În preajma sau în cursul zilei de 13, păreţi să vă bucuraţi de randament la locul de muncă, dar luaţi aminte de faptul că nu sunteţi scutiţi/te de provocări. Dacă urmăriţi să plecaţi într-o scurtă vacanță cu persoanele dragi vouă, bine ar fi să vă programaţi o astfel de activitate în cursul sau în jurul datei de 16. În cursul sau în preajma lui 19, se anunță conflicte cu colegii/ele de muncă ori defecțiuni la aparatura de la birou.

Din câte se pare, pe plan profesional, vă bucuraţi de cea mai favorabilă zi a acestei luni în cursul sau în preajma datei de 25. Profitaţi de ea la maximum ocupându-vă de chestiunile chiar grele de la serviciu. În cursul sau în jurul datei de 28, ar putea interveni unele neînţelegeri între voi și colegii/ele de muncă.


Horoscop noiembrie 2017, Leu:

Horoscop Leu noiembrie 2017
În cursul sau în preajma zilei de 4, diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutorii voştri se pot transforma în neînţelegeri. Din 5 încolo, vorbiţi parcă mai lesne pe aceeași limbă cu persoana iubită și/sau cu cei mici. După data de 7 noiembrie, aveţi mai multă trecere în fața celorlalți/te, ceea ce v-ar putea câștiga mai mulți admiratori/are. În jurul sau în cursul lui 13, daţi-vă întâlniri romantice, dar nu fiţi posesivi/e.

Dacă treceţi prin momente mai puţin plăcute în cursul sau în preajma zilei de 16, bine ar fi să apelaţi la cei/le dragi ai/le voştri/astre. Cu siguranță se vor dovedi un sprijin de nădejde în momentele dificile. Dacă apar defecțiuni la aparatura de la birou sau disensiuni între voi și colegii/ele de muncă în cursul sau în jurul datei de 19, încercaţi să nu se ajungă la o ceartă.

Dacă plănuiţi să plecaţi într-o scurtă vacanţă cu persoanele pe care le iubiţi sau să ieşiţi la o întâlnire cu cineva de altă religie și/sau naționalitate, recomandat ar fi să vă programaţi astfel de activități în preajma sau în cursul zilei de 25. În cursul sau în jurul zilei de 28, nu este exclus să treceţi prin momente în care comunicaţi mai greu cu persoana iubită și/sau cei mici.


Horoscop noiembrie 2017, Fecioară:

Horoscop Fecioară noiembrie 2017
Financiar, este posibil ca, în cursul sau în preajma zilei de 4, să nu vă găsiţi tocmai în cea mai favorabilă perioadă a acestei luni. După data de 5 a lunii, comunicaţi parcă mai bine cu rudele de origine. Din 7 încolo, felul în care comunicaţi vă poate face mai populari/e. În cursul sau în jurul lui 13, nu lăsaţi familia să se amestece în relaţia voastră de cuplu, chiar dacă nu au intenții rele.

În cursul sau în preajma zilei de 16, se prevede un context astral favorabil discuțiilor în cuplu și/sau încheierii de parteneriate. Dacă aveţi în gând să îl/o impresionaţi pe cel/a drag/ă, un/o viitor/are posibil/ă partener/ă sau pe cei mici, indicat ar fi să nu o faceţi cumpărându-le cadouri costisitoare în jurul sau în cursul zilei de 19. S-ar putea să daţi o gaură în buget de care nu aveţi deloc nevoie în perioada aceasta.

Dacă treceţi prin evenimente neplăcute în cursul sau în jurul zilei de 25, încercaţi să le cereţi sprijinul persoanelor apropiate. Cu siguranță, vor fi lângă voi dacă veţi avea nevoie. Nu este exclus ca în cursul sau în preajma zilei de 28 noiembrie, să întâmpinaţi unele probleme de comunicare în raport cu membrii/ele familiei, mai ales ai/le celei de origine.


Horoscop noiembrie 2017, Balanţă:

Horoscop Balanţă noiembrie 2017
În cursul sau în jurul zilei de 4, s-ar putea să apară unele neînţelegeri între voi și partenerul/a de cuplu, colaboratori/are, clienți/te și/sau asociați/te. După data de 5 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare se vor afla la cote maxime. Din 7 încolo, se înmulțesc ocaziile de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile pe care le-aţi realizat până acum.

În cursul sau în preajma zilei de 13, abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt la înălțime, dar bine ar fi să nu le folosiţi în scopul de a câștiga anumite conflicte cu colegii/ele de muncă. Dacă plănuiţi să purtați anumite discuții cu persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri, colaboratorii/arele sau clienți/tele, încercaţi să o faceţi în cursul sau în jurul zilei de 16. Tot atunci s-ar dori să legaţi relații profesionale.

În cursul sau în preajma zilei de 19, s-ar putea să faceţi unele cheltuieli inutile. Nu vă cumpăraţi lucruri care nu figurează pe lista voastră de priorități din perioada aceasta. În cursul sau în jurul lui 25, se prevede o perioadă propice pentru a lega relații sentimentale și/sau profesionale. În cursul sau în preajma zilei de 28, abilitățile voastre de comunicare pot da rateuri mari.


Horoscop noiembrie 2017, Scorpion:

Horoscop Scorpion noiembrie 2017
Profesional sau din punct de vedere medical, este posibil să întâmpinaţi unele dificultăţi, dar dacă nu veţi ceda, totul va fi bine. Din data de 5 încolo, vă vin mai multe idei despre cum aţi putea să vă suplimentaţi veniturile și/sau să vă valorificaţi economiile. După data de 7 a lunii, carisma și șarmul vostru vor creşte vizibil, fapt care vă face mai populari/e în rândul persoanelor dragi vouă.

În cursul sau în jurul zilei de 13, o duceţi, se pare, destul de bine cu banii, dar nu faceţi sacrificii prea mari pentru a vă achiziționa lucruri inutile. În cursul sau în preajma datei de 16, se anunță o perioadă extrem de favorabilă pentru Scorpioni, cel puțin din punct de vedere sentimental. Nu daţi crezare zvonurilor în cursul sau în jurul zilei de 19.

Din punct de vedere financiar, nu aveţi motive să vă plângeţi nici în preajma sau în cursul zilei de 25 deoarece nu duceţi lipsă de ocazii de câștig destul de mari. În cursul sau în preajma date de 28, s-ar putea ca șansele de a face bani să se reducă puţin, fapt pentru care și obiceiurile voastre de consum ar trebui să se schimbe.


Horoscop noiembrie 2017, Săgetător:

Horoscop Săgetător noiembrie 2017
În cursul sau în jurul zilei de 4, poate fi destul de greu pentru voi să vă împărţiţi cum se cuvine între viața de familie și cea de carieră. Din data de 4 a lunii, abilitățile voastre de comunicare vor creşte mai mult ca niciodată. Din data de 7 încolo, poate reapărea în viața voastră un/o fost/ă partener/ă sau poate începeţi o relație departe de ochii lumii.

În cursul sau în preajma zilei de 13, vă împăcaţi cu fostul/a partener/ă de cuplu sau lucrurile par să decurgă bine între voi și acel/ea pe care o ascundeţi de ochii lumii. Dacă treceţi prin momente grele în cursul sau în jurul zilei de 16, apelaţi la ajutorul persoanelor dragi și ei vi-l vor oferi negreșit. În cursul sau în preajma zilei de 19, bine ar fi să nu vă faceţi datorii la amici/e și să nu investiţi în proiecte de grup.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se poate să vă bucuraţi de cea mai prielnică perioadă pentru voi de luna aceasta. Profitaţi de ea așa cum puteți voi mai bine. Nu vă încredeţi prea mult în abilitățile voastre de comunicare și socializare în cursul sau în jurul zilei de 28. Lăsaţi faptele să vorbească pentru voi la sfârşitul lunii noiembrie.


Horoscop noiembrie 2017, Capricorn:

Horoscop Capricorn noiembrie 2017
Diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutorii voştri pot duce la certuri destul de aprinse în cursul sau în preajma zilei de 4. După data de 5 a lunii, s-ar putea ca propriile voastre prejudecăți și preconcepții să devină mai evidente ca oricând. Din 7 încolo, sunteţi mai populari/e pe plan social, indiciu că vă faceţi amici/e noi care vă împărtășesc idealurile și viziunile.

În cursul sau în preajma zilei de 13, o duceţi extrem de bine pe plan social, dar încercaţi să nu daţi crezare zvonurilor care circulă în jurul vostru. În cursul sau în jurul zilei de 16, se anunță o perioadă favorabilă pentru a porni proiecte de grup sau pentru a vă seta unele planuri de viitor. În cursul sau în jurul zilei de 19, aveţi grijă să nu intraţi în contradicţii cu şefii/ele.

Dacă treceţi prin evenimente neplăcute în cursul sau în jurul zilei de 25, căutaţi să găsiţi forța de a le vorbi persoanelor dragi despre ceea ce vi se întâmplă. Va fi mult mai bine pentru voi. În cursul sau în preajma zilei de 28, preconcepțiile și prejudecățile voastre ar putea ajunge să vă facă rău. Renunţaţi la ele și veţi vedea cum circumstanțele voastre se vor îmbunătăți mult.


Horoscop noiembrie 2017, Vărsător:

Horoscop Vărsător noiembrie 2017
În cursul sau în jurul datei de 4, este posibil să nu staţi tocmai bine cu banii. După data de 5 a lunii, abilitățile de comunicare și socializare vă fac mai populari/e în rândul cunoştinţelor apropiate. Din data de 7 noiembrie, vă înţelegeţi parcă mai bine cu şefii/ele ori vă îndrăgostiţi de cineva aflat pe o treaptă superioară în ierarhia profesională și/sau socială.

În cursul sau în preajma zilei de 13, o duceţi foarte bine pe plan profesional, dar încercaţi să nu oferiţi împrumuturi prea mari. Financiar, vă puneţi ușor pe picioare în cursul sau în jurul zilei de 16. În cursul sau în preajma zilei de 19, nu vă preocupaţi mintea cu întrebări existențiale fără niciun răspuns.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se anunță o perioadă propice pentru a pune pe picioare proiecte de grup ori pentru a lansa planuri de viitor. Până și ieșirile cu amicii/ele se pot dovedi un real succes. În cursul sau în preajma zilei de 28, se prea poate să treceţi prin unele momente grele cu unii/ele prieteni/e.


Horoscop noiembrie 2017, Peşti:

Horoscop Peşti noiembrie 2017
În cursul sau în jurul datei de 4, s-ar putea să nu o duceţi tocmai bine din punct de vedere financiar. După data de 5 a lunii, se prevede o perioadă în care vă înţelegeţi parcă ceva mai facil cu superiorii. Din 7 încolo, se arată o perioadă în care aţi putea cunoaște o persoană de o altă naționalitate și/sau religie de care v-aţi putea îndrăgosti. Și relațiile la distanță par să o ducă neaşteptat de bine începând cu această dată.

În cursul sau în jurul zilei de 13, se întrevede o perioadă favorabilă din punct de vedere al studiilor și călătoriilor, dar evitaţi să intraţi în discuții în contradictoriu cu şefii/ele. În cursul sau în preajma zilei de 16, se poate să vă bucuraţi de cea mai bună perioadă de luna asta pentru voi. În cursul sau în preajma zilei de 19, bine ar fi să nu luaţi și nici să nu daţi împrumuturi mari.

În cursul sau în preajma zilei de 25, se arată o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, dar și profesional. În cursul sau în preajma zilei de 28, se poate să nu mai comunicaţi la fel de eficient cu superiorii, iar din acest motiv, este posibil să ajungeți la unele schimburi de replici mai acide. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să nu se ajungă într-o situație neplăcută ca aceasta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS