Horoscopul săptămânii 6-12 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop săptămânal adevărat: 6-12 noiembrie 2017


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Berbec:

În ultimele două zile ale acestei săptămâni, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care se întrevede un weekend în care ar fi de dorit să daţi dovadă de moderație în toate. Încercaţi să vă odihniţi cât mai mult şi să nu exageraţi cu mâncărurile grase pentru a face față oricărei stări de disconfort cu care v-aţi putea confrunta la sfârşitul săptămânii.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Taur:

În zilele de 7 şi 8 ale lunii, Luna se mișcă prin casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că abilitățile voastre de socializare sunt la cote mai ridicate decât de obicei. Faptul că Venus intră în data de 7 în casa parteneriatelor de afaceri din horoscopul vostru general nu face decât să amplifice lucrurile și să vă ajute să descoperiţi cele mai rentabile oportunități de asocieri profesionale.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Gemeni:

În ziua de 7 noiembrie, Venus intră în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că în perioada următoare, felul în care vă simţiţi în interior se reflectă în starea voastră de sănătate. Bine ar fi să nu vă lăsaţi sentimentele să vă controleze căci altfel s-ar putea ca acestea să vă afecteze nivelul de energie și capacitatea de a face față virusurilor. Încercaţi să vedeţi partea plină a paharului și totul va fi bine.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Rac:

În zilele de 7 şi 8 noiembrie, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că spre mijlocul acestei săptămâni, nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Încercaţi să nu vă programaţi activități mult prea solicitante atunci pentru că există posibilitatea să nu puteți să le faceţi față. Căutaţi ca atunci să vă focalizaţi pe cele care vă permit să mai luaţi o pauză de relaxare uneori.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Leu:

În zilele de 7 şi 8, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că există riscul ca nivelul vostru de sensibilitate să fie destul de crescut în perioada aceasta. Evitaţi așadar persoanele negativiste sau situațiile în care domină tensiune pentru că se poate să nu le faceţi față tocmai bine. Este nevoie de ceva mai multă tărie de caracter decât dispuneţi voi în acele zile.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Fecioară:

În zilele de 9 şi 10, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care, spre sfârşitul acestei săptămâni, nu vă face bine nici prea multă atenție, dar nici să nu fiţi băgaţi/te în seamă deloc. Alegeţi-vă cu grijă anturajele în care vă învârtiți pentru a beneficia fix de ceea ce aţi nevoie în această perioadă. Altfel, se poate ca emoțiile voastre să o ia cu totul razna.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Balanţă:

În weekend, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se arată un final de săptămână în care pare să nu vă mulțumească nimic. Poate că dacă aţi aprecia mai mult lucrurile pe care vi le oferă viața, situația ar sta diferit și nu v-ar mai dezamăgi nimic într-atât de tare. Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte și va fi bine pentru voi.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Scorpion:

În data de 7 noiembrie, Venus pătrunde în casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de energie din următoarea perioadă va fi ceva mai ridicat decât până acum. Așa se face că veţi avea mai multă energie după muncă pentru a face sport sau pentru a găti preparate sănătoase și sățioase pentru întreaga familie. Încercaţi să daţi dovadă de la fel de multă dedicare și pe viitor.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Săgetător:

Din 7 încolo, prezența lui Venus în casa care mai patronează secretele poate semnala faptul că revine în viața voastră un/o fost/ă iubit/ă ori poate sunteţi tentaţi/te să începeţi o relație departe de ochii lumii. Bine ar fi să gândiţi lucrurile bine înainte de a lua o decizie. S-ar putea ca situația să fie ceva mai încurcată decât aţi crezut la început. Asiguraţi-vă că vă asumaţi toate aceste lucruri.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Capricorn:

În zilele de 7 şi 8 noiembrie, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi de dorit să petreceţi timpul pe care îl aveţi la dispoziție în compania partenerului/ei de viaţă. Acest lucru vă va ajuta să vă reaşezaţi viața sentimentală pe traseul potrivit. Din 7 încolo, Venus intră în casa prietenilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care întâlniţi persoane noi și interesante.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Vărsător:

În zilele de 9 şi 10, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că se arată un final de săptămână destul de bun pentru a îl petrece cu cel/a dragă. Chiar dacă poate aveţi și alte angajamente sociale, cert este că v-aţi putea face timp și pentru persoana iubită, dar ține numai de voi acest lucru. Căutaţi să împacaţi într-un fel sau altul și capra, și varza.


Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Peşti:

În zilele de 9 şi 10, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care există riscul ca efortul fizic sau intelectual prea mari să vă creeze unele probleme. Bine ar fi să faceţi în așa fel încât, către sfârşitul acestei săptămâni, să nu vă propuneţi să realizaţi prea multe lucruri, mai ales dacă ştiţi că suferiţi de o boală cardiacă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS