Horoscopul săptămânii 30 octombrie - 5 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop autentic săptămânal: 30 octombrie - 5 noiembrie 2017


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Berbec:

Luna Plină din data de 4 noiembrie v-ar putea face mai geloşi/ase și posesivi/e decât de obicei, cel mai probabil fără un motiv întemeiat. Cu cât realizaţi mai repede că partenerul/a de viaţă nu este proprietatea voastră, cu atât veţi reuși mai repede să scăpaţi de această stare care nu face bine relației de cuplu. Acordați-vă mai multă libertate unul celuilalt.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Taur:

Luna Plină din 4 noiembrie se manifestă plenar tocmai în casa vitalității voastre, motiv pentru care ar trebui să vă așteptați ca nivelul vostru de energie să fluctueze serios săptămâna aceasta. Încercaţi metode să vă regăsiţi echilibrul și să îl menţineţi pentru a face față programului acestor zile. Altfel, se poate să vă agitați inutil ori să vă risipiţi forțele înainte de a reuși să realizaţi tot ceea ce v-aţi propus.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 4 noiembrie se manifestă plenar tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care starea voastră de spirit s-ar putea să nu fie cea mai bună săptămâna aceasta. Încercaţi să vă înveseliţi într-un fel sau altul, delectându-vă cu activități care vă pasionează sau petrecându-vă timpul liber în compania persoanelor pozitive.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Rac:

În zilele de 30 şi 31 octombrie, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar fi de dorit să fiţi mai atenţi/te la felul în care se conturează noi valori, principii și convingeri pe baza evenimentelor care se derulează acum în viața voastră. Trageţi învățăminte de pe urma lor și asiguraţi-vă că situațiile dificile nu se vor repeta.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Leu:

În zilele de 1 şi 2 noiembrie, Luna se mişcă prin casa filozofiei de viață, tranzit care ar putea, la mijlocul acestei săptămâni, să vă arate că între spontaneitate și impulsivitate nu este decât un pas. Nu este nimic rău în a vă lăsa duşi/se de val uneori, dar s-ar putea ca acest lucru să vă împingă la unele acțiuni sau decizii care nu sunt tocmai favorabile pentru voi. Încercaţi să păstraţi unele proporții în tot ce întreprindeţi.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Fecioară:

Luna Plină din 4 noiembrie se manifestă plenar tocmai în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că a venit momentul să faceţi unele schimbări binevenite în sistemul vostru de valori, principii și credințe, cu atât mai mult dacă aţi trecut în ultima perioadă prin anumite evenimente care v-au marcat destul de mult. Acum ar fi timpul să vă asiguraţi că vă vor folosi ca lecții prețioase de viață în viitor.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 4 noiembrie se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care trăirile care vă încearcă săptămâna aceasta pot fi mai mult decât intense. Încercaţi să nu vă pierdeţi cumpătul întrucât nu aveţi nimic de câștigat dacă le permiteți să vă umbrească judecata. Menţineţi-vă cu un pas înaintea lor.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Scorpion:

Chiar dacă Luna Plină din 4 noiembrie se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal celei a vitalității voastre, nu înseamnă că nu îi veţi simți efectele și în această privință. Așa se face că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult săptămâna aceasta, dar dacă aveţi un program de alimentaţie strict și mai faceţi și puțin sport, veţi reuși să fiţi în formă maximă contrar așteptărilor.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Săgetător:

Luna Plină din data de 4 noiembrie se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi indicat să acordaţi mai multă atenție propriului vostru organism. Unele persoane născute în această zodie se pot confrunta cu probleme ale glandei tiroide sau poate ficatul vă transmite să o lăsaţi mai uşor cu mâncărurile grase și/sau sărate.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Capricorn:

În ziua de 5 noiembrie, Mercur poposește în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că, pentru o perioadă de câteva săptămâni, v-ar putea imprima unele tipare de gândire destul de conservatoare. Nu lăsaţi prejudecățile și preconcepțiile să ia decizii pentru voi sau să vă contureze imaginea despre oameni sau situații. Altfel, puteți avea parte de dezamăgiri.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Vărsător:

Luna Plină din 4 noiembrie se face simțită cu precădere în casa familiei, indiciu că atmosfera din acest sector al vieții voastre este pasibilă de o schimbare destul de mare. Încercaţi totuși să nu reacţionaţi imprevizibil întrucât este posibil să faceţi mai mult rău decât bine reacționând în această manieră. Poate v-ar ajuta să discutați cu persoanele dragi despre ceea ce simt, dacă nu sunt tocmai bine.


Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2017, Peşti:

Luna Plină din 4 noiembrie se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că, cheia dezvoltării voastre personale din perioada următoare se găsește la cei/le din jurul vostru, dar mai exact la rudele de origine, fapt pentru care ar fi bine să nu vă daţi în lături când vine vorba să îi întrebaţi cum anume aţi putea să vă perfecţionaţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS